Er jeg misbruger

Er jeg misbruger Morten
er jeg misbruger hvis jeg ryger joints og bong NÆSTEN hver weekend hilsen morten

Ja Hvis.... Laila
Min personlige mening.
Ja du er misbruger, om ikke andet weekentmisbruger. Men det kan jo være lige så slemt. Mange af dem der ryger til hverdag er jo også startet et sted.
Der er mange der lever og ånder for deres weekenter, for så skal de ryge igen.


Måske m-fidusen
Prøv helt at lade være så finder du hurtigt ud af det!! Det ville være fedt for dig helt at undvære det.

Tja... KutterK
Hej, jeg ved ikke om du er misbruger men jeg selv tager E piller, amf, cola og andre div ting, veldigt sjovt jeg syntes det er helt normalt for mit vedkommende, men med dig ville jeg nok søge prof. hjælp hos en læge el lignende for det kunne godt virke som om du har et problem.

Pas på.. Grynte
Hej Morten!
Jeg arbejder med den slags, og jeg vil bare sige til dig - Pas på!
Prøv at se om du ikke kan trappe det ned, og spørg dig selv hvorfor du ryger det?


ærlig talt mig
Jeg er så sandelig enig med dig i at det lyder som om Morten har et problem, men prøv da lige at se på dig selv.. Du trænger da seriøst til hjælp. Mon ikke du var berettiget til at høre denne sætning : man skal ikke kaste med sten når man selv bor i et glashus (og det endda meget skrøbeligt et)
Og Morten se at drop dit weekendrygeri. Så længe det kun er det så er du ikke så fanget af det at du ikke magter at stoppe. Held og lykke med "afvænningen" *S*

www.narconon.dk Manne
Se det webside

du er .... sneglen
du er ikke misbruger hvis det kun er i weekenden du ryger, så er du kun bruger.hvis du begynder at ryge hver dag og føler trang til at ryge så er du blevet misbruger. hilsen sneglen

Hmm.. Måske.
Hej Morten..

Jeg vil ikke kalde dig en misbruger.. Men begyndelsen til at blive en misbruger..

1 Joint kan hurtigt blive til 1 pille.. Og en Pille kan hurtigt blive til MANGE PILLER...

Jeg er selv gammel misbruger, og jeg startede helt på sammen måde som dig..

Hilsen Christine.

Ja og nej. Helle
Hej Morten.
Ja, det kan man godt sige du er, men alligevel ikke helt. Du kan godt nå at lave det om. Min ven er også lige begyndt at ryge joints hver weekend og har mistet mange venner og veninder. Du må sige nej til dine "Nye" el. "Gamle" venner for det kommer til at gå galt.
Jeg ved ikke om du er kommet ud for gruppepres el. andet. Men det er ikke helt rigtige venner du har fået dig der. Prøv og se om du kan sige nej, et par gange. Selvom det er svært. Jeg er så ked af at jeg er ved at miste en ven. Huske på dine forældre, venner/veninder el. Kæreste hvis du sådan en. De bliver meget kede af det. Håber du vil tænke over det jeg har skrevet.
Knus


Tænk dig om! Marlene

Svært at svare på. Hvor længe har du gjort det..? Føler du dig afhængig af det?

Hvis du ikke er det, så kan du nemt blive det. Og det ønsker du ALTSÅ ikke!
Du aner ikke hvilke problemer det medfører dig og dine nærmeste! Kom væk fra det lort!!!!

Ikke endnu Nan
Du er ikke fast smoker, endnu. Men når du er det hvor du ryger næsten hver weekend er der ikke langt. PAS PÅ! Får de weekend fede kan hurtigt blive til tirsdags fede osv. Der er så mange delte meninger om hvornår man er misbruger, jeg vil mene at man "misbruger" når du dagligt tænker på eller ryger hash.. Helt galt er det når man går hen og bliver afhængig. Det er ikke sandt at hash ikke danner afhængighed!! Så den dag du bliver hysterisk, får hedeture og ikke kan sove og disse "lidelser" som ved et trylleslag forsvinder når du ryger dine fede, så er den gal og det er forsent at opdage at man ikke burde ryge så meget. Mit råd er stop mens legen er god, den bliver kun bedre!

Forhelvede.. MEckan
Hash er jo ikke et dræberstof! Det er bare blæret! Ryg du blot i weekenderne, og hold op med at pive over det!

Er du i tvivl? Pårørende til hashmisbruger
Kig forbi www.ma-kbh.dk
der kan du finde svar.