Er jeg sart?

Er jeg sart? Anonym
Min mor mener, at jeg er sart, fordi jeg smider ting ud, når de er for gamle - fx Panodil og vitaminpiller, men også mad, mælk osv. Hun synes også, at jeg vasker hænder og gør rent for tit.

Jeg ved selvfølgelig ikke selv, hvorfor jeg er sådan; om det er noget, jeg har fra min fars side, eller om det er fordi jeg er opvokset i så beskidt et hjem, hvor jeg selv måtte støvsuge og vaske op, hvis jeg ville have det rent.
Min mor bor stadig MEGET beskidt - rengøring har aldrig sagt hende noget. Og helt seriøst så bryder jeg mig ikke om at besøge hende.

Hvad synes I? ER jeg virkelig sart, eller er det meget normalt som jeg gør? Hvad gør I?

MVH "anonym"

Diamentral modsætning tl min mor Dear Wendy
Din mor er da godtnok den diamentrale modsætning til min mor. Pris dig lykkelig over, at du har sådan en mor. Jeg har en mor, som går i panik når hun opdager et tabt havregryn. Og så bruger hun AL sin fritid på hovedrengøring - ja HOVEDRENGØRING, sådan noget med bare at tørre af med en klud i krogene kender hun ikke til, der skal virkelig "saneres". Og min kæreste smider ALT ud fra køleskabet bare seneste udløbsdato er samme dag som dags dato! Totalt spild!

OG det er ikke fordi jeg er en sjuft, jeg er tækkelig klædt og renlig ellers.

Jeg gad godt have en mor og en kæreste som din mor. Bare en enkelt dag. [:D]

Men selvfølgelig er det da dejligt at have et rent og ryddeligt hjem. [;)]

Du er bare så noemal Yasmine
Jeg synes at du er så normal. Det gør jeg også. Jeg gør rent næstyen hver dag, da jeg ikke kan lide at komme hjemfra rbejde til et beskidt hjem.
Jeg har det så dejligt når det er rent og så kan jeg slappe af og vær glad af at være hjem.
Jeg synes også at det er helt normal, at du ikke akn lide at være hos din mor.

Er du sart? Normal normal normal
Du går i hvert fald alt for meget op i, hvad folk tænker.

"Normal" er ikke bedre end "original". Det er bare helt almindeligt.

Du skal bare gøre hvad du gør. Og lade din mor gøre, hvad hun gør. Du behøver ikke at besøge hende, og hun behøver ikke at kommentere dit affald.

Bliv bedre venner med din mor og find noget sjovt at gå op i. Du keeeeeeeeeeeeeeder dig!

ja lidt almindelig renlig
Hvis du også tjekker vitaminpiller og Panodil for sidste salgsdato, så er du efter min mening måske lidt sart. De bliver ikke lige pludselig dårlige. Hvis du tager en vitaminpille hver dag, og kun køber en lille portion Panodil af gangen, så er det overhovedet ikke nødvendigt at bekymre sig om holdbarhed - de holder i mange måneder, måske flere år!

Lige mælk er jeg også lidt hyss med, det er ulækkert med mælk med klumper, men hvis du kun har een karton åben af gangen, så burde det heller ikke være et problem. De holder altså ca. 3 dage, medmindre de er for længe ude af køleskabet.

Men det er altså tankevækkende, at vi danskere generelt smider mange tons mad ud (ikke kun for gammelt mad!), når man i andre dele af verden ikke har nok mad til at blive mæt hver dag. Vi bør hver især bestræbe os på kun at købe det, vi har brug for - og bruge det vi har, inden vi køber mere mad. Det handler om planlægning.

Selvfølgelig skal du og alle andre gøre rent derhjemme, men alt efter hvor mange, der færdes i dit hjem til dagligt, kan man vel ikke få mange timer hver dag til at gå med rengøring. Hvis du har vasket op efter aftensmaden, og ryddet op, trænger der måske ikke hver eneste dag til også at blive støvet af overalt. Jeg kan godt lide at have det pænt omkring mig, men jeg synes også, det er okay, når det kan ses, hvor langt jeg er kommet med støvekluden.

Hvis mad er for gammel skal det ud dulkis
- men det har ikke nødvendigvis noget med sidste salgsdato at gøre, så hvis det er datomærkningen, der er afgørende for om det ryger ud, så er du hysterisk. Men den form for hysteri er jo meget trendy.

- Overvej måske at købe mindre portioner. Kiloprisen er den samme i din skraldespand som i din mave.