Er Jens Rohde gået over stregen?

Er Jens Rohde gået over stregen? anonym
Socialdemokraterne mener, at TV2s radiodirektør Jens Rohde skal fyres efter hans udtalelser om Helle Thorning-Schmidt. Resten af partierne er tilfredse med, at han har fået en skideballe af chefen.

Hvad mener du - er det ok, når en Radio eller tv direktør udtaler sig om politik?

naturligvis.. mikmic
Der er ytringsfrihed i Danmark! Censur og statskontroleret tv hører hjemme i komunistiske lande..

Et mediehus Skovgaard
Hvis ikke der skulle være ytringsfrihed i et såkaldt mediehus, hvor skulle det så være?

Er der gået så meget muhammed-fis i foretagenet, at man ikke må lufte sine tanker. Hen har gjort det i B.T. og det må så stå for hans egen regning.

Men noget helt andet absurd er, at man har ansat ham, vidende om netop hans egenskab som rapkæftet.

Hvofor ikke? kaiogkaren
Man binder os på hånd og mund.

Nej slesviger
Nej, han har bare brugt sin grundlovssikrede ytringsfrihed til at sige, hvad han mener. Det er ret fantastisk at hans kommende chef og diverse socialdemokrater gør et stort nummer ud af det. Det viser desværre med al ønskelig tydelighed, at menneskerettighederne har trange kår i Danmark.

Jens Rohde Peter AW
Jens Rohde er en sød,klog og frisk fyr.
Fint og rigtigt hvad han har sagt.

Nej det er det absolut ikke karpa
Politik hører ingen steder hjemme på en arbejdsplads. Slet ikke i ledelsen. Det må være en privatsag.

tv2s koparrede adm direktør olebolebum
nej - jens rohde er ikke gået over stregen...men det er den grimme stodder med fise-titlen 'adm dir' som spiller fandango i fjernsynet med sin trussel for åben skærm om at fyre jens...mage til amatør skal man sgu da lede længe efter

Ingen kriminering af Helle Thorning på så svag et argument. Harriet
Jens Rohde må naturligvis gå af. Han har ikke forstået at han ikke længere er i folketinget hvor man kan bruge useriøse indlæg. Han skal ikke håne på grund af køn, religion og race. Kvinderne betaler også licens og må derfor kræve en mere argumenterende holdning til emnet, hvorfor han ikke mener hun er kvalificeret til at blive statsminister. Med den holdning han har, kan man blive i tvivl om han ikke indirekte vil diskriminere kvinder i sit arbejde. Derfor skal han fyres.

Manden har ret ! Susan Frandsen
Han er IKKE gået over streget - manden har jo ret !

Mangler situationsfornemmelse helga danske
Jens R elsker at trampe i spinaten. Han nyder at være "på" og i rampelyset. Derfor er han totalt uegnet til at være chef eller leder for nogen. Det kan en mand som mangler situationsfornemmelse eller sans for sin opgave nu og her slet ikke finde ud af. Bort set fra det , så er det jo ret underholdende.
Blot Kedeligt for TV2 at man har ansat ham. Han vil styre tingene lige efter sit eget hoved og gøre sit til at programmerne får slagside. Ærgerligt.

SS/SA-Stasi-Taliban-Socialister- Talerøret!
Tja, JR harjo bare brugt sin grundlovssikrede ytringsfrihed til at sige, hvad han mener i et interwiev. Det der adskiller den vestlige verdens samfund fra mange af de samfund vi IKKE ønsker at sammenligne os med, er jo netop det at vi kan ytre os frit. Denne sag skal naturligvis ikke pustes op til en ny muhammed sag - men det er da at tankevækkende at man som privatperson ikke må udtale omkring samfundsmæssige forhold. Der er vel ingen på TV 2 eller DR mv. som kan være i tvivl om JR politiske ståsted. Desværre er hele medieverden "borgelig kritisk" for at formulere det pænt, hvilket indebærer at man hurtigt glemmer når ventreorienterede folk laver rav i den. Men det er jo en anden historie. Det havde klædt direktøren såfremt denne havde udtalt at var JR udtalelser sket på vegne af hans funktion i TV 2 og som fortaler for denne, da så kunne en fyring været på plads - da dette åbenbart ikke harmonere ledelsens principper mv. Jeg håber ikke at dette får borgelige ledere til at frygte for at udtale sig kritisk i forhold til samfundsrelaterede sager uanset hvilken side af folketinget de måtte komme fra.

Ytringsfrihed! symbiosen
Jo - han skal da have lov til at sige - hvad der passer ham.

Selv EL giver ham denne ret.......

Haha!

helt enig petrea
Du har så ret. Det er træls at høre på og se på de hurtige og små-smarte fyre, der fyrer nedgørende synspunkter af i hurtig talestrøm. Hovsa... nå det slipper han nok godt fra, fordi få orker at gå i rette med vedkommende. Tak fordi du gjorde det!
PS.Det er godt at man kan trykke på knappen og i stedet se noget sobert svensk fjernsyn.

KVINDEKAMP ! HALLÅ
Det har jo egentlig ikke noget at gøre med at hun er kvinde - JR har ret og fejl samtidig. Det tragiske er at presse har fået så megen magt (bl.a grundet politikernes angstneuroser for meningmålinger)at det ville kunne få næste hvem som helst til at fremstå som troværdig statsminister kandidat. Helle Roslyng har jo lige vundet en konkurrence og ville sikkert i manges øjne være lige så god !!!Nej at Helle ikke duer nu har jo ikke noget med at hun er kvinde - hun er politisk uklog - (men det er flertallet af befolkningen jo desværre også!!!!).

Men skulle der vælges mellem to onder Jelved - Thorning så kigger jeg da også hellere på HT......

hørt, hørt................. bagerkone
hørt, hørt, hørt........

Statsansatte har IKKE ytringsfrihed. Mandfred Holm
Det har faktisk i gennem tiden været et generelt problem, at offentligt ansatte ikke må ytre sig.

Hvis læger, sygeplejersker o.lign. skriver læserbreve, kan de ende med at blive fyret fra deres job, eller blive degraderet.

Der var engang en vis Flemming Axmark, der skrev læserbreve i sin fritid. Men det måtte han ikke for sin arbejdsgiver, Udenrigsministeriet.

Det skal blive spændende, om ikke der i tolv-radioavisen kommer en udtalelse fra en juraprofessor, som forklarer os det hele, så vi kan forstå det.

enig:P Anonym
kunne ikke være mere enig:P

og især når alle ved hvad han mener allerede :)

frihed frihed
Ja---frihed----frihed, sig hvad du vi.

Han har ret Anonym
jeg kan kun sige at jeg vil give jens ret i at der ikke kan blive tale om en statsminister fra socialdemo. da de ikke kan stille med nogen der kan vippe Anders Fogh rasmussen af og de kommer forhåbenlig heller ikke til det i mange år endnu.

Med venlig Hilsen
Finn P Varde

Dersom det havde rodvad
været en venstre station, havde det også været rigtigt. Men når en station vil være partipolitisk neutral, skal også ledelsen være partipolisk neutral.
En ansat skal være loyal overfor ejerne, og mener ejerne at en medarbejder har været illoyal, har de ret til at fyre vedkommende.
Dersom det utrolige skulle have sket at en konservativ kulturminister havde ansat en socialdemokrat, havde vedkommende fået det røde kort med det samme dersom han/hun var kommet med en tilsvarende udtalelse om en fra venstre, konservative eller DF.

Ligesom rodvad
en efterretningsofficer havde brugt sin ytringsfrihed? Han fik både fængselsstraf og fyreseddel. Han ytrede sig om regeringens tynde grundlag for iranskrigen.

Hvordan kan du tvivle ja da....
at han ikke er gået over stregen? Han er uopdragen selvoptaget menneske, en gadedreng

loyalitet rodvad
Han kan ikke straffes for at bruge sin ytringsfrihed, men han kan fyres for illoyalitet overfor arbejdsgiveren. Kan du forstå forskellen?

Kunne du rodvad
være lige så illoyal overfor din arbejdsgiver? Dersom TV2 radio havde været en venstrestation, havde det været i orden, men en partipolitisk neutral station skal være partipolitisk neutral.

Hov rodvad
Skal skattefar fortælle hvad han ved om dig?

Hvad har det så at gøre med? jo da
Rohde er dum og dit svar er lige så dum hallå

Han har rodvad
brugt sin grundlovssikret ret til at ytre sig, det kan han godt som folketingsmedlem og privatperson, men ikke som direktør i et partipolitisk neutral station.

Det Rohder sgu alle vegne.... anniehall
...selvfølgelig må han sige hvad han vil, hvornår han vil...at man så måske synes han ku´ gebærde sig en smule mere snedigt - er så hvad det er.

Med ell. uden Rohde vil HT jo komme til at opleve konsekvensen af den måde hun har valgt at forvalte sin politik samt hendes beslutninger på....

Annie :)))

Rigtigt ja da...
men Rohde er nu ikke i folketinget og derfor skal han ikke føre partipolitik som han ellers er den første til at angribe andre med hvis de gør samme men tilhører venstrefløjen, Rohde er uværdig med sin gadedrengs manerer at være ansat i TV, men vennerne sørger for at han får en fed gage

Nej han må ej Anonym
Så skulle han ikke have valgt et job hvor man skal være politisk neutral. tv2 skal jo ikke være kendt for at have en holdning imod helle vel?

Jens Rohde salka
Sidste chance, for en gadedreng.

Rohdehovde kaminsky
Det er naturligvis helt ok at Rohde har fået en kraftig advarsel, måske en fyring var ok. Når man er ansat i en delvis publicservice virksomhed (som tv2)er man upartisk pr. definition, i det offentlige. Det utroligt at Rohde ikke ved det!

Han må ytre sig som han vil techo49
Jeg synes det er ok,når han udtaler sig omkring,
Helle Thoring,hun må kunne tåle kritik,det kan andre politikere.
Og han har jo ret,når han siger hun ikke har politisk erfaring.
Jeg stiller mig selv kritisk over for hende,da jeg er overbevis om at vis hun udsender nogle perler,så er di skat af Mogens Lykketofte,som sidder i kulissen og venter på sin skatteminister post.Det håber jeg aldrig bliver virkelighed.
Hun har ingen politisk slag kraft overhoved.
At man prøver at man har prøvet på peppe socialdemokratiet op, med en kvinde,er på grun af mangel på bedre.Socialdekratiet skal finde en der er mere gods i.Og ikke disse højtravende akademikerer som der er poppet op i de senere år.

Jens Rodhe igen igen......... Jan H.
"Hr. Jens Rodhe er et politisk dyr og mere en spin-doctor end en hel rigtigt politiker med nogle holdninger til vores samfund.

Og, ja hvis Jens Rodhe ikke sagde: Helle Thorning Smidth ikke kan bruges som kandidat statsminister for socialdemokraterne. Ja, så var han, Hr. Jens Rodhe ikke netop hr. Jens Rodhe.

Dopet Venstre-politiker, guttermanden, direktøren for privatlivets TV2 Radio en Khader-kopi en med Seidenfaden antal meninger etc....

Hr. Jens Rodhe,at han nu som TV2 Radio direktør udtaler sig til netop dagbladet Politiken som han så gør. Er en selvfølgelighed, en rigtig Hr. Jens Rodhe mening for den dag."

Vh!

Jan H.

Så det bare mærkeligt kaminsky
at han bliver fyret hvis det sker igen, så din mening har ingen gang på jorden - i realiteten og sådan bør det naturligvis være

Rigtigt svar - forkert begrundelse Dukis**
Ytringsfriheden bliver efterhånden brugt til at forhåndenværende - og det er altså ikke hensigten med den. Manden burde have holdt sin mund, så mere desto bedre, da ingen jo i forvejen var i tvivl om hans mening, men posten han sidder på indeholder at man ikke står på en stol og råber ytringsfrihed.

Du ville vel også betakke dig hvis din sagsbehandler begyndte at plapre om dig, trods det alle ved vedkommende har tavshedspligt.

Og alt andet lige så fortæller ingen af os vel til alle tider alt hvad vi ved eller for den sags skyld ytre vores mening i tide og utide.

Når det så er sagt, så synes jeg ærlig talt, at det jo er et synspunkt han har givet udtryk for ikke et sagsakt der er fremlagt eller lægget. Og så ikke mindst er det Jens Rohde - han kan ikke holde sin kæft og hvis vi skal bruge flere dages avisskriverier og debatsider, hver gang han åbner munden, så får vi travlt fra nu af, for vi kan nok ikke lukke den på ham.

Han står til en skideballe og lad det så være det. Vel skal han da ej fyres. Det er som om der skal startes en verdenskrig ved det mindste siden de forbandede muhammedtegninger og polemikken deromkrig.

Tag dog tingene lidt roligt og langt mere tilbagelænet

Selvfølgelig gør du ikke det. socci
men hvorfor ikke? Han er uden sammenligning den største begavelse i den retning vi overhovedet har derinde.

Det er ressourcespil at sætte ham til andet.

Rohde? Nu igen... Oprøreren
Halløj. Hwa' er nu det? Havde Socialkammeraterne troet eller nærmere håbet på at Rhode ville lukke skuffen efter han forlod Folketinget?

Det må nærmest være det samme som at ønske Glistrup tilbage til Folketinget. Det er der jo ingen der vil, vel?

Men med den "arbejdsskade" de MF'ere har efter 2 sekunder på taburatten er det vel bare ærgeligt for den mere fintfølende del af befolkningen, når den folkvalgte ta'r skridtet og forlader Tinget.
-og stadig har en mening!

Vor Herre bevares.

Jens Rohde & 'politik' Dr. Hackenbush
Selvfølgelig må Jens Rohde udtale sig om politik. Det var bare ikke det han gjorde.

Må han så gerne udtale sig almindelig små-dumt, som han gjorde det om Helle Thorning Schmidt?

Selvfølgelig må han det.
Dumhed kan alligevel ikke holdes nede.

Et landsdækkende medie skal være neutralt simon-says
Tror sandelig også manden ærgrer sig, når han soler sig i bagklogskabens klare lys.

*FB*

Wrong Symbio simon-says
Som skrevet længere nede i mit bidrag, så skal et landsdækkende medie skal være neutralt.

- Ville du ikke blive irriteret hvis en sportskommentator til en håndboldkamp, tydeligt viser hvilket hold han/hun holder med?

Tror sandelig også manden ærgrer sig, når han soler sig i bagklogskabens klare lys.

*FB* - hyggelig hilsen til Fyn

Fra dygtig politiker til uprofessionel medieklovn slagterhund
Men han lærer det jo nok nu når han får et hak i tuden af ledelsen.

Jeg vil hellere se hans misil Den blonde
han snakker og snakker - hvad bliver det til?

Sjov situation :) modild
Jens Rhode er ikke for sidste gang faldet lidt uheldig ud. Vi vil se mange flere problematiske udtalelser fra den herre, er jeg sikker på.:)

Jeg finder det besynderligt, at man kan lande i et spørgsmål om ytringsfrihed, eller diskutere, hvorvidt medierne kan have en sådan tilgang til politik og altså samfundet.

Måske skyldes det, at vi er blevet vænnet til dumme bemærkninger, så de nu falder helt almindelig og upåagtet ind under dagligdags gøren og laden. Ja vi diskuterer endda ud fra disse ubegavde udsagns ordlyd, uden at tænke over, om udgangspunktet er helt hen i vejret, hvilket det selvfølgelig er.:)

Man kan forlange, at et statsfinancieret TV opretholder en objektiv tilgang til samfundet, men man kan ikke forlange, at et privatiseret medie skal have samme tilgang, og det har de selvfølgelig ikke.

Det hele er blot lidt begyndervanskeligheder i et land, der er vænnet til "upolitisk" medieformidling fra om ikke andet et statsfinancieret TV, og det kan virke underligt, at man stadig tror, efter mange år med TV2, at der er to upolitiske elektroniske medier.:)

Et hvilket som helst medie kan tage spørgsmålet op omkring en politikers erfarenhed m.m. Det hele afhænger af, om det bliver gjort intelligent og ikke mindst anstændigt. Disse to kriterier vil Rhode aldrig komme til at opfylde, så.... Danmark kan lige så godt starte med at vænne sig til denne form.:)

V.H. Modild

Selvfølgelig skal manden ikke fyres Anonym
Den højt besungne ytringsfrihed må vel også gælde for ham. Han har jo ikke sagt andet end hvad en stor del af befolkningen mener.

Jens Rohde Erik fra Solrød
Det viser jo bare at han er råden oven i hovedet lige som sine partifælder. Send venstre ud på en øde ø og bomb den

Siger det igen onkelanton
Han er en flabet snothvalp som ikke fortjener andet end udvisning sammen med kriminelle indvandrere

Må vi ikke osse få det en 3 gang Den gamle
??????

Kønnet kvalificerer? Oldemor
Jens Rohde har vel lige så meget ret til at udtale sig som enhver anden mediemand; -og så har han berørt et lidt ømtåleligt emne, nemlig hvorvidt kønnet kan kvalificere til en politisk eller erhvervsmæssig toppost.
Jeg skal gerne give Jens Rohde ret i, at Helle Thorning-Schmidt kan have scoret point på sit køn. Og???? Skulle det være noget at hidse sig op over? En del af de tungere tekniske, administrative og ledende poster inden for industi og politik er gennem mange år gået til og går fortsat til mænd; -ikke fordi de er specielt kvalificeret til posten, men simpelthen fordi de er -MÆND. Kammerateri i ansættelse er ikke ukendt, ej heller fordomme om at folks kvalifikationer er bundet i det køn de nu engang er født med.
Til de der mener ovenstående er grebet ud i den tynde luft, er der for nylig i en svensk undersøgelse lavet forsøg med ansøgninger, hvor indikationer af ansøgerens etniske oprindelse og køn blev fjernet fra ansøgningen. Både langt flere kvinder og langt flere invandrere kom på den baggrund til samtale!

klart!! Anonym
selvfølgelig har han ret til det. Vi er så heldige at vi har yltringsfrihed i danmark, så hvorfor skulle han ikke må det!!?? Fordi man er direktør for en større virksomhed, skal man så fratages retten til at udtale sig og enda i et såkalt demokratisk samfund. Nu er det jo ikke fordi han frarøvere Helle T personlige intrigitet ved , at komme med en kommentar der enten er passende eller ej!!!

Nyt fag Anonym
Som nu da Jens Rohde skal skifte stilling, synes jeg næsten man skal se på hvad han kan, fordi man siger en ting i Politik, så er det fordi det skal give en mening og dermed nå ud til Borgerne, men hvis man ser på det i princippet, så er han stadig i medieverdenen, hvor nyheder og rygter bærer os alle og vores meninger kommer til kende, nu er jeg selv udlært Radiomekaniker, og selvom ikke arbejder med det mere, forklarer jeg stadig folk hvorfor, de skal købe det som jeg synes de har brug for, derfor synes jeg da stadig han har lov til at udtale sig om politiken som vi alle andre gør, det er ikke ulovligt...

Jeg tror rodvad
at mange har glemt at TV2 radio ikke er venstres forlængede arm. De påberåber sig public relation og partipolitisk neutralitet.

kun en vej.. ailbaba
kan kun give dig ret. i at flytte til en øde ø.. men jeg syntes ikke en radio af den kaliber skal være politisk virket. bare synd at en mand som Rode kun kan få ordlyd på den her måde..

Nej, politik hører ikke hjemme på arbejdspladsen her Karpa-hjælper
det er en sag for private.

Kold? rodvad
"Ikke noget at hidse sig op over". Nej ikke dersom det kommer fra en flab, en gadedreng eller politisk modstander. Men som leder af en radiostation, skal han være et billede af denne. Og når denne radiostation ejes af det offentlige, så skal ikke en leder tage partipolitik med i sin holdning. I dette tilfælde kan man blive ved med at sige at Rohde har ret til det, og dermed indrømme at TV2 er venstres forlængede arm. Man kan ikke sige at det skal være en partipolitisk neutral station og samtidigt drive partipolitik fra toppen.

Ytringsfrihed? rodvad
Hvem har sagt at han ikke har ytringsfrihed, så vidt jeg ved er han ikke indkaldt til nogen domstol. Men som direktør skal han tegne firmaet, så er det begrænsninger for hvad han må sige. Jeg kan godt forstå at venstre vil have en forlænget arm ved at besætte en statsfinansieret radiostation, så indrøm dette.

Er Jens Rohde gået over stregen? Anonym
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Illoyalitet ! Talerøret!
Han kan ikke straffes for at bruge sin ytringsfrihed, men han kan fyres for illoyalitet overfor arbejdsgiveren. Kan du forstå forskellen?
Jeg kan sagtens se forskellen - nu kender jeg ikke JR kontrakt (det gør du måske) Er udtalelsen sket som privatperson, så kan jeg ikke se at han har udvist illoyalitet over for TV 2. (alle kender vist JR holdninger)
Ps. må jeg gætte at du er radikal - tyder din pegerfinger retorik på ! (sagt i al venlighed)

Ps.2 Når alt dette så er sagt så er det jo iøvrigt et storm i et glas vand. Det eneste de er sagt er jo at HT er kommet lidt hurtigere frem end andre grundet hendes køn - og er dette tilfældet så er hun jo hverken den første eller sidste.

illoyalitet Talerøret!
Jeg kan sagtens se forskellen - nu kender jeg ikke JR kontrakt (det gør du måske) Er udtalelsen sket som privatperson, så kan jeg ikke se at han har udvist illoyalitet over for TV 2. (alle kender vist JR holdninger)
Ps. må jeg gætte at du er radikal - tyder din pegerfinger retorik på ! (sagt i al venlighed)

Ps.2 Når alt dette så er sagt så er det jo iøvrigt et storm i et glas vand. Det eneste de er sagt er jo at HT er kommet lidt hurtigere frem end andre grundet hendes køn - og er dette tilfældet så er hun jo hverken den første eller sidste.

Ingen er privatperson rodvad
når han er ansat som direktør, så skal man være loyal 24 timer i døgnet.
Også folketingsmedlemmer har somme tider brugt den med at "de udtaler sig som privatperson" den går ikke, når de udtaler sig så er det som en politiker.

Nej, intet at hidse sig op over Oldemor
Partipolitik er igennem mange år blevet drevet af DR, så hvorfor skulle TV2 holde sig tilbage?
Mit indlæg går i øvrigt på det problem Rohde påpeger, nemlig at kønnet i sig selv kan være kvalificerende. Her er Helle Thorning-Schmidt et oplagt emne, uagtet hun ganske sikkert er dygtig. Een af parolerne under S' formandsvalget var netop "Vi vil ha' en kvinde", og det fik de så.
Set fra min side af vejen er det vel også på tide, at kvinder i kampen om topposter scorer ekstra point på deres køn, det har ellers hidtil været mændenes privilegie. Bedst var det dog om køn, hudfarve og skostørrelse intet betød i den forbindelse, men sådan er verden desværre ikke skruet sammen endnu

Nå nå, doo... Jan H.
*
pol@debat.dk

debat@herningfolkeblad.dk


"Giv Hr. Jens Rodhe (V), ny direktør lov til at ytre sig som borger i DK!!!
Det skal gode ukendte socialdemokrater medl. Folketinget, give plads til.

Hr. Jens Rodhe (V), er et politisk dyr og mere en forhenværende spin-doctor end en ja forhenværende politiker med nogle holdninger til vores samfund.

Og, ja hvis Jens Rodhe (V) ikke sagde: Helle Thorning Smidth (S),ikke kan bruges som kandidat statsminister for socialdemokraterne. Ja, så var han, Hr. Jens Rodhe (V), ikke - ikke ja netop hr. Jens Rodhe (V).

Dopet Venstre-politiker, Venstre guttermanden, Venstre direktøren for privatlivets TV2 Radio en Venstre Khader-kopi og en med Seidenfaden antal meninger etc....

Hr. Jens Rodhe (V),at han nu som TV2 Radio direktør udtaler sig til netop politisk, til formiddagsavisen B.T.,
som han så gør. Er en selvfølgelighed, en rigtig Hr. Jens Rodhe (V) mening for den dag.

At nogle stykker af vores gode ukendte socialdemokrater medlem af Folketinget Christiansborg, ikke vil at Hr. Jens Rodhe kan ytrer sig som borger her i landet forstår jeg virkeligt ikke.

Specielt skuffer det mig at, et stk. medlem Aaskov partiforening, at valg MF´er en Mogens Jensen (S). valgt i Herning Kredsen ja ikke - ikke vil ytringsfriheden her."

Vh!

GIv plads til Hr Jens Rodhe! Jan H.
pol@debat.dk

debat@herningfolkeblad.dk


"Giv Hr. Jens Rodhe (V), ny direktør lov til at ytre sig som borger i DK!!!
Det skal gode ukendte socialdemokrater medl. Folketinget, give plads til.

Hr. Jens Rodhe (V), er et politisk dyr og mere en forhenværende spin-doctor end en ja forhenværende politiker med nogle holdninger til vores samfund.

Og, ja hvis Jens Rodhe (V) ikke sagde: Helle Thorning Smidth (S),ikke kan bruges som kandidat statsminister for socialdemokraterne. Ja, så var han, Hr. Jens Rodhe (V), ikke - ikke ja netop hr. Jens Rodhe (V).

Dopet Venstre-politiker, Venstre guttermanden, Venstre direktøren for privatlivets TV2 Radio en Venstre Khader-kopi og en med Seidenfaden antal meninger etc....

Hr. Jens Rodhe (V),at han nu som TV2 Radio direktør udtaler sig til netop politisk, til formiddagsavisen B.T.,
som han så gør. Er en selvfølgelighed, en rigtig Hr. Jens Rodhe (V) mening for den dag.

At nogle stykker af vores gode ukendte socialdemokrater medlem af Folketinget Christiansborg, ikke vil at Hr. Jens Rodhe kan ytrer sig som borger her i landet forstår jeg virkeligt ikke.

Specielt skuffer det mig at, et stk. medlem Aaskov partiforening, at valg MF´er en Mogens Jensen (S). valgt i Herning Kredsen ja ikke - ikke vil ytringsfriheden her."

Vh!

DR partipolitik? rodvad
DR er meget borgerligt, men jeg har ikke indtryk af at det er et bestem borgerligt parti der sætter dagsorden. Jeg ved godt at DF kræver lige så meget tid i politisk debat som alle de andre får tilsammen, men det er urealistisk.
Der var et par røde journalister på DR i Lasse Bushs tid, der gik vist to medarbejdere til socialdemokratiet og to til venstre. Men så var det at Erhardt Jacobsen kom til at ligge på sygehuset, og lytte til DR radio, hvorefter heksejagten begyndte på alle "røde" medarbejdere, og statsminister Schlüter fulgte op. Kulturministeren har ledt med lys og lygte efter nogen i det nuværende.

Nej da Anonym
Manden har jo ret.

Absolut ME1
JAAAAAAAAAAAAAAAAAA Magen til mandchauvanist skal man lede længe efter, og hvis tv2 havde nogen nosser havde fyret ham. De vil vel også gerne have kvindelige lyttere til deres radio station?