Er kapitalismen fallit?

Er kapitalismen fallit? mjødner
Er denne krise mon kapitalismens endeligt?

Se denne artikel for mere info:

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2008/10/07/001346.htm?rss=true

Det tror jeg ikke ernst_kolding
men denne krise er en huskekage til dem som ikke har tænkt sig om.

Man har danset om guldkalven i for mange år og nu kommer straffen, alt for mange har troet de kunne blive velhavende på andres bekostning og med egoisme i uhyggelig grad.

Disse mennesker kommer nu til at betale regningen for deres vanvittige pengebegær, og vid det kommer til at gøre meget ondt på rigtig mange, de som har store forbrugslån med variabel rente må nok afskaffe mange af deres statussymboler og med store tab, de som har være så åndsvage at købe bolig med afdragsfrie lån eller med flexlån kommer nu til at mærke den økonomiske pisk der vil trække mørkerøde striber i deres økonomiske røv.

Jeg oplevede den store nedtur på boligmarkedet i slutningen af 70'erne og begyndelse af 80'erne, det gjorde indtryk på mig, så dybt indtryk, at jeg siden har afholdt mig fra at stifte gæld.

Derfor kan jeg smilende se på at alle de KarlSmarter får deres livs økonomiske nedtur.

Bare synd at krisen vil koste mange små og mellemstore virksomheder livet, krisen vil føre til arbejdsløshed og det vil forstærke krisen, nærmest med sneboldeffekt, så der vil komme tider hvor det at kunne købe mad og betale for sin bolig er et svineheld.

Det hele startede på det amerikanske boligmarked og nu har det bredt sig til resten af verden, hvad der ikke kommer bag på mig, huspriserne i dag er så oppustede at det grænser til vanvid og de som mister deres arbejde vil ikke kunne betale terminder og så kommer der en voldsom bølge af tvangsauktioner, nærmest en tsunami som har en selvforstærkende virkning.

du skal nok ikke stikke kanditter
din professionelle snotnæse op efter det.

Kapitalismen skal nok overleve også en bankkrise og en venstrefløjspopulistisk bredside skal du bare se min ven.

Kapitalismens endeligt Liberté
Ja desværre overlever den sikkert via sin fortsatte porpoganda, men vi ved jo at den alligevel spiller falit på et tidspunkt fordi kapitalismen simpelthen ikke er bæredygtig. La os da håbe den bukker under nu så vi kan få minimeret hungersnøden og slavearbejderne