Er Krig Blevet En Dagligdags Ting?

Er Krig Blevet En Dagligdags Ting? emilieduus
Når vi kigger os omkring og hører om alle disse krige, får vi så næsten ikke noget at vide om dem hver dag? Der er krig over alt. Faktisk kunne man godt kalde dette for en tredje verdenskrig. Det er nærmest blvet helt naturligt, at vi har krig i verden. Skal vi pludselig til at leve i en stor krig som en dagligdags ting? Tænk over det, det er der mange mennesker der gør lige nu.

Hvad er din menning om krige???

Krig Anonym
Har der ikke altid været krige. gå tilbage til romertiden, korstogene etc. Der har altid været krige så der er vel ikke noget nyt i det.

Jeg ville da ønske at der ikke var nogen krige, men det er jo naivt.

Krig er aldrig godt, det fører jo kun død og ødelæggese med sig.

Den dag Usa og sovjet går i krig, så kan vi tale om en 3 verdenskrig.

Sovjet? Anonym*
Jeg tror ikke Sovjetunionen går i krig sådan lige med det våns.

En del af naturen. la34sf
Fred er ikke en del af den menneskelige natur, våbenhvile eller en pause mellem krigene er mere en naturlig del af tilværelsen, i de perioder hvor der er våbenhvile konkurrere man kun på at blive den økonomiske stærkeste, men det ender altid med at en krig skal rense ud når der er gået tilstrækkelig lang tid, det samme ser man ude i naturen hele tiden, i gode tider kan f.eks løverne acceptere at der er flere om byttet, men når det bliver smalhals så er freden forbi, det samme med homo Sabines vi er kun fredlige så længe buen er fyldt, det er egentlig logik for vider komende.

De sidste idioter er ikke født endnu.............. hader krig
Så JA! Krig er desværre blevet en dagligdagsting.

Krige opstår jo der, hvor der er aller mest problemer i forvejen. Så dermed opstår verdens værste paradoks. Nemlig det paradoks at man skaber død og ødelæggelse netop de steder, hvor samfundet allerede ER totalt ruineret......................................

Med andre ord: Man løser ikke problemer - tværtimod! Landene blir blot mere og mere ubeboelige og ubrugelige...........................................

Jeg kan kun finde 1 forklaring på krige:

krig er den enste måde hvorved man kan tillade sig at sikre verden ikke blir overbefolket, uden samtidigt at blive fængslet for mord...

VKO elsker krig anonym
og det gør våbenindustrien også.
Mærsk tjener godt på det, da de fragter våben rundt til verdens brændpunkter.
De rige griner hele vejen til banken, de fattige dør som kanonføde!
Stem andet end anders fjogh!

forkælede vesterlendinge Diogenis
Krig har siden de første civilisationers skabelse eksister hverdag, der har siden den gang ikke været en eneste dag uden krig et eller andet sted i verden.

'og det at vi i vesten ikke har smagt på krig i 50 år, ændrer ikke på det faktum at verden trods freden i vesten har brændt enhver dag.

når man tænker på alt det psykiske Diogenis
Som sker med folk som har oplevet krig, kan man ikke lige frem sige at krig er en del af menneskets natur.