er kvinder for forudsigelige?

er kvinder for forudsigelige? stinejosefine
fik overhørt min kæreste videregive et scoretrick til sin kompis: bare husk masser af sprut og komplimenter.

jeg følte mig virkelig forurettet. det har jo desværre vist sig at være tilstrækkeligt!!! selvfølgelig går vi efter de lækre, men hvis de komplimenterer os, holder den indledende samtale nok oftere hele vejen hjem.
er vi kvinder så forudsigelige?

Ikke mere end... Kvinden
Jeg tror vi er lige så forudsigelige som mændene er. For mit vedkommende synes jeg det er helt ok, at de ved hvad der virker på os. Om det er bagtanker eller hvad, så gør vi jo generelt ting for andre, fordi vi får noget ud af det selv. Vi har jo alle, en lille egoist i maven.

Kvinder er ikke bare kvinder Manden
..efter min bedste overbevisning! :-)

Ja jeg vil bare lige tillægge mine helt egne observationer for at nuancere billedet lidt mere end Josefine lægger op til!

Korrekt nogle(/mange?) kvinder (måske primært "piger"?), lader sig falde på halen over selv det mindste kompliment, mens andre (måske mere modne "kvinder") ikke lader sig påvirke af alskens overfladige smiger.

Skal jeg alligevel generalisere lidt (er ikke meget for det!), så tror jeg man(d) kommer længere med smiger på unge berusede piger by night, derimod kan man komme langt med mere modne kvinder "by daylight", hvis man istedet for at overskose dem med roser fortæller lidt om sig selv og viser sin mandlige sårbarhed, for SÅ er man en rigtig mand i deres øjene :-)

Men tilbage til Josefines overskrift; efter jeg er blevet lidt ældre og med lidt flere erfaringer (er 31år i skrivende stund), så vil jeg give hende ret i at KVINDER er forudsigelige...man skal bare ikke forveksle dem med PIGER!!

:o)