er man i virkeligheden psykopatisk hvis..

er man i virkeligheden psykopatisk hvis.. urkvinden
man kan leve et dobbeltliv, fungere almindeligt hjemme hos konen, være kærlig, elske, tage på ferier, gå aftentur,planlægge familiefester komme med blomster, siger jeg elsker dig ALTID osv. og så samtidigt have et forhold ved siden af, der er af en sådan karakter, at den anden er dybt forelsket og tror på mere i fremtiden!!?

Nææ.... Støjer
Ikke nødvendigvis.

Jeg kan ikke tale for din mand. Men for et år siden var jeg i et forhold, hvor jeg ikke kunne sige sandheden særlig ofte. Hun flippede altid ud, hvis jeg sagde det forkerte - sandt eller ej.

Så når jeg kom hjem, og hun overfaldte mig med spørgsmål, så løj jeg. Det var nemmere end at diskutere alt.

Min pointe er: Vi mennesker gør ofte det nemmeste, selvom det er forkert. Din mand lyver for dig, fordi du er rar at være sammen med, så længe han siger det rigtige og opfører sig, som du kan lide ham.

Den maske kan han smide hos elskerinden, og det har han behov for. Ingen kan lide at lyve hver dag. Personligt brugte jeg vennerne til at "gemme mig hos", men alle har forskellgie behov jo.

Håber du kan bruge forklaringen til inspiration, når du kigger på din egen rolle.

det er da ærlig snak urkvinden
nu er det ikke nødvendigvis mit eget forhold jeg omtaler, men hvis jeg skulle have et forhold ved siden af, ville det enten være af forelskelse jeg ikke kunne modstå, men hurtigt ville afslutte eller blive skilt, jeg ville ihverttilfælde have den sorteste samvittighed, og det ville ikke være muligt for mig at spille spillet derhjemme!

Det kan måske ske for dig også I klemme
For et år siden ville jeg havde svoret på at jeg ALDRIG NOGENSINDE kunne være min kone utro.

Efter at have levet et dobbeltliv med en elskerinde i 6 mdr, må jeg trække påstanden i mig. Jeg er ikke psykopat... og jeg er IKKE stolt af mit sidespring.

Så pas på det ikke sker for dig...

Svaret på dit spørgsmål: Det sker ikke kun for psykopater.

det tror jeg basse gris
godt man kan, men kun hvis det er noget 'vi leger'. Jeg, og jeg tror andre i situationen, vil bestemt trække mig ud af forholdet, hvis elskeren/elskerinden vil noget andet!
Men har man 'uforpligtende forhold', hvis man er en afklaret person. Ser på det som livskrise- eller panikalderhandlinger.

Psykopat eller ej dulkis
man er i hvert fald en forbandet løgnhals og det er vel galt nok.

Men denne test kan du jo kigge lidt nærmere på

http://www.ambassen.dk/blandet/psykopat.php

øvvvv blev et oplagt offer for psykopater anoym
sikke en test..

især når jeg nu fortæller at min x var/er psykopat ! shit.. har vist noget at arbejde med :-(

mvh
anonym

manglende empati toska
og respekt for ægtefællens følelser og måske også elsker/elskerindens følelser, med det ene formål at opfylde egne behov! det tangerer måske psykopati!?

Ja, hvis man... Anonym
kan gøre det uden at føle den nogen form for dårlig samvittighed, så vil jeg mene, man har psykopatiske træk.

Kun psykopater er ude af stand til at kunne sætte sig ind i andre menneskers følelser, og de vil tit føle sig i deres ret til at gøre, som de gør, selvom de ikke selv ville finde sig i samme behandling fra deres medmennesker.

ganske korrekt nemlig-ja
men man behøver ikke at være det for at begå et enkelt sidespring.

Men ja,- du har evnet en kanon formulering der bekriver en med psykopatiske træk.

Nej.. Anonym
man behøver ikke at være psykopat for at være utro, men hvis man ingen skrupler eller dårlig samvittighed har over det, så er man uhyggeligt tæt på at være- hvis ikke helt gennemført - psykopat.

Det der er kendetegnende Akkurat
for psykopaten er, at han/hun ingen samvittighed har, men bruger og misbruger sine medmennesker ganske efter lyst - og ovenikøbet mener at have ret til det.
De bliver ofte agressive og undertiden voldelige, når de bliver konfronteret med folks vrede over deres handlinger - og uhyggeligt nok, har de kun et grin eller hån tilovers for ofrene.

et godt eksempel tusse
HVis du f.eks. viser dine sårede følelser når utroskabet er opdaget og psykopaten bare affærdiger med meget kyniske bemærkninger " se at komme videre", "tag dig sammen"...."Nu er du altså for meget"
Und so weider.........så er der noget galt.....og det viser han overhovedet ingen dårlig samvittighed har......

Der er forskel nanna2
Hej Iklemme....

Der er stor forskel på om man har et sidespring en enkelt aften og så det du laver med konstant sidepring over 6 mdr.

Sig hvad du vil, men i mine øjne er man ikke nødvendigvis psykopat p.g.a. et enkelt fejltrin.

Men når man kan komme hjem dag efter dag i flere måneder, og lade konen tro alt er okay, så ville jeg nok bekymre mig lidt, for det kræver noget af en rådden personlighed og nogle usle karaktertræk at gøre som du gør.

Du gør din kones liv til en stor illusion og det har du fan´me ingen ret til. Fortæl hende hvad du går og laver og lad hende så SELV bestemme om du skal være hendes mand. Ellers gør du det her for egen vinding skyld og en ligyldighed om hvorvidt du gør hende fortræd og så kan man begynde at tale psykopati.
Du skulle skamme dig.

godt set, nanna moster grethe
det er netop det, - psykopaten ser netop ikke egne psykopatiske træk, - men du får ham nok ikke til at skamme sig. At han siger han skammer sig, betyder blot at det piner hans forfængelighed, at ordentlige mennesker synes han er en sjuft.

Det er selvfølgelig ikke 'i klemme' jeg sigter til!

det ville være dejligt målløs
hvis man lige kunne tjekke om ens ægtefælle er psykopat, derfor prøvede jeg "din" test, men der er konstrueret sådan, at enten er man selv psykopat eller et oplagt offer for en!! så mon den er så forfærdelig seriøs!!

Dobbeltliv Felicia
Er ved at lære det.
Først troede jeg på at min mand kunne begære mig altid.
Dernæst at jeg var for utiltrækkende, for gammel,for grim!
Dernæst så jeg at han var opblæst, udbrændt, usexet og helt ligeglad.Mødte en anden.
Kunne lide mit dobbeltliv. Fornemmelse af liv og fornyet kropsglæde... uhmm! Tak!!
Igår var min mand pludselig vild i varmen.
Må lige overveje om han har fortjent min opmærksomhed, eller om han har opbrugt sin kvote.
Går ind for dobbeltlivet nu.


   

jeg forstår urkvinden
at dit svar om hvorvidt man er psykopatisk når man kan have et dobbeltliv ikke gælder for dig!
og din begrundelse er, at du kunne gøre det mod din mand fordi han ikke påskønnede dig nok! og dermed ikke fortjente dig, og slet ikke nu hvor du er belevet attraktiv i en anden mands øjne!

Jeg forstår din kriblende fryd, men hvad med samvittigheden? den skulle jo gerne være påvirket for ikke at kunne betegnes som samvittighedsløs!!

dobbeltliv eller ej anonym
Hvis man er sammen med en anden må og skal man fortælle det til sin mand-kone, et eksempel, min hustru var syg i 2 år hun kunne ikke dyrke sex i den tid, læger spurte om hun stadig var gift, for hun må da havde en meget forstående mand, efter 1 år sagde jeg stille og roligt til hende, at det er svært for mig at leve uden sex og at jeg elsker hende for meget til at bare være utro, men at vi må finde en løsning, hun kunne godt forstå mig og løsningen blev at hun fandt en kvinde hun stolede på og hende havde jeg sex med et par gange hver mdr:med min hustrus vidende, efter min hustru nu er rask er det kun hende jeg er sammen med,det var sikkert det som redde vores ægteskab.

En synd Felicia
Samvittigheden ja, den har det ikke så godt! Nu du spørger.
Det er sandt, jeg behandler et ukendt medmenneske med en sikkert utilgivelig kynisme! Det gør mig ondt.

Samtidig elsker jeg også, så psykopat kan jeg vel ikke være.
Har måttet indse at valget er taget....- kan hverken gøres ugjort igen eller benægtes.
Hvilket en psykopat vist ville kunne gøre mht. sidstnævnte.
Men tilgivelse for mine handlinger bliver det nok svær at få.
Jeg må leve med min synd.
Samt med min kærlighed, så længe den er mig forundt.

det var da godt målløs
det virkede for Jer! men........det lyder meget klinisk, hvem kender en kvinde der lige vil sørge for det et par gange om måneden!!! indtil konen er rask igen? ja jeg spørger bare.

hvis man så finder ud af momse
at man måske er gift med en mand med psykopatiske træk!!!! hvad gør man så? løber skrigende væk, får ham tvangsindlagt!! eller hvordan skal man håndtere det!? kan det helbredes, eller vil de karaktertræk være der altid?

løb væk runaway
Der er kun 1 ting at gøre hvis man er i kløerne på en person med psykopatiske træk, såsom følelseskulde og aggresiv adfærd: Forsvind ud af personenes liv. Du kan ikke frelse ham/hende. Du kan ikke overbevise ham/hende om at du er værd at elske. Du kan ikke sige noget til vedkommende som gør ham/hende ked af det eller på nogen måde rykker ved vedkommendes følelser til at blive bevidst om sig selv. En sådan person fortjener ikke at misbruge dig eller kører dig rundt i manegen. En sådan person er ikke din opmærksomhed og kærlighed værdig. Og du opnår intet ved at kæmpe. Du er en taber i det forhold på forhånd.