Er man kristen ?

Er man kristen ? mandaabenraa
http://www.jesus4ever.dk/index-filer/page0005.html

Vi siger altid , at Danmark er et kristent land , og at vi er kristne mennesker.
Det har noget med børne opdragelsen at gøre , den måde man tænker på at gøre.

Man må ikke dræbe et andet menneske , hvad en anden hellig fanatisk religion gør - de kommer i paradiset - det virker lidt ulogisk.

Kristne mennesker - den danske folkekirke - blå kors - KFUM spejderne ( jeg har selv været medlem ) , og mange andre organisationer - er noget med de kristne værdier.
Man hjælper hinanden , lever et rimeligt trykt og godt liv . En bøn siger alt om det gode.

OG , bud nr. 7.( linket).
Det er vist ikke nemt at overholde for mange mennesker , må singler ikke have et sexliv , et ægteskab der ikke fungerer - det er vel det bedste , at finde på noget andet , det er ødelæggende for begge parter.
Jeg kan godt se et ægteskab med børn , at far og mor ikke kan leve sammen længere , kan give mange problemer for børnene. Det giver vel flere problemer , hvis de har en far og mor der ikke kan leve sammen .

Mand / mand , kvinde / kvinde , er de også udenfor * det kristne* , de kan muligvis ikke leve på en anden måde , og har et godt liv på den måde.
Hvorfor blande sig i andre menneskers privatliv og sexliv - de fleste mennesker har nok bedst af , at passe sig selv.

Bud nr. 7. Kan man ikke overholde det bud , kan man så ikke kalde sig for kristen ?

Jeg sympatiserer med den danske folkekirke , fordi det er så frit som det kan være , og kirken er et trykt fristed. Der er altid en præst at sankke med , hvis der er det behov. Mange hjælpe muligheder , hvad der er præstens arbejdsområde.
Ha en god dag.
Lidt mere fred i hele verden.
Ammen.