Er man så billig ?

Er man så billig ? ss 84
Hej jeg mødte en rigtig sød fyr i byen og vi skal snart på date... jeg ved at han måske kun vil ha sex med mig og jeg har også lyst til at have sex med ham for jeg syntes han er rigtig lækker...det er bare sådan at jeg godt kunne være interesseret i ham som kæreste... ville det så formindske min chance for at score ham som kæreste hvis jeg gik i seng med ham på 2 date... ville han se mig som billig og så bare droppe mig?
Hvor mange dates skal der gå før det er ok at have sex ?

Billig?????? frk.damme
Hej Søde

Jeg personligt tænder vildt på mænd, der f.eks. er bevidst om deres egen sexualitet og måske har en føling med min!!!

- så tro mig - og det skete også - hvis/når/da jeg mærkede min gnist blive tændt spildte jeg ikke tiden med at spekulere på, hvad andre ville tænke, kun på at muligheden opstod, bukserne blev smidt og der blev dyrket den lækreste sex - og - ja, jeg søgte en elsker, han søgte bare - vi var på date en sen nattetime og har - næsten - ikke sovet alene side ;-)

Mærk dig selv, du er alt, hvad du har at tilbyde - uanset hvad andre tænker, er det vigtigste, hvad du tænker - og hvis du/din krop/din gnist synes det er ok, så lad være med at skuffe dig selv ved at slæbe resten af verdenen ind i det måske kommende forhold. Når lyset er slukket, pengene brugt, svigermor smidt ud, verden gået under er det alligevel to individer der står tilbage......... - 2 enkeltstående vel at mærke, så regn med dig selv og følg det du føler aller inderst inde. Du kan alligevel ikke tilgodese alles normer - så nøjes med at følg dine egne ......

Knuz fra Pernille

Klogt Sexy mamma
Hejsa
Det er nok det klogeste, mest indsigtsfulde svar, jeg endnu har læst på disse sider.
Kan kun give Pernille ret!
KnuZ
Rine

den gyldne lov mille
hej der..
altså der er den gyldne lov om kys først åp 3. date.. men det er i gamle dage.. spring dog ud i det hvis du gerne vil, og det lyder det som om..
Det er ikke billigt, det er først billigt, hvis du aldrig havde set am før..
hvis du føler dig sikker, så gør det, men husk nu hvis du er forælsket så pas på dig selv..
drenge vil altid være røvhuller, og der er ingen undtagelse.. Men ´husk.. tiden læger alle sår hvis du skulle blive såret..
'
håber du kan bruge mine råd..

Hilsen mille..
p.s husk at bruge gummi..


HOV, HOV ... gider du lige! Den gamle dreng
** "drenge vil altid være røvhuller, og der er ingen undtagelse.." **

Det må jeg nok sige - det var en heftig statistik, du har samlet dig!

Men hvis pigen opfører sig, som om det ikke rigtig betyder noget for hende, så er det jo lidt svært for os at vide, at det måske alligevel gør...

mvh

Det de to andre sagde..... Nhs
Hvis du har lyst. Han har lyst. så gå til den....