Er Pia racist? Nej, forkert anklage.

Er Pia racist? Nej, forkert anklage. kaiogkaren
Nu har den radikale avis Politiken selvfølgelig ret til at skrive hvad den vil. Men her er tale om en befolkningsgruppe der ikke passer i de danske normer, det er ikke en raceforskel, men en kulturforskel. En lang række "kendte" har skrevet en anklage mod Dansk Folkeparti og vil rejse en sag ved domstolene. Om hvad????

Dem der vil Danmark det bedste... mandaabenraa
... svines til , og anklages for racisme.
Mere og mere muslimsk.
Muslimerne siger , hvem siger , at danske værdier er det rigtige .
Vil det sige , at rigtig mange børn har fået en forkert opdragelse , de har også lært om kristne værdier.
Mange børn har været KFUM spejder - det har jeg selv været.
Vi skal være tolerante overfor andre religioner , de kalder os for racister , jødesvin og sviner os til på et andet sprog.
Dem der vil Danmark det bedste , havner i spjældet.

Kan man ikke gammegod
få sine behov dækket på anden vis, så kan man altid ty til de infantile metoder. Det er så hvad bowlingkuglen Thøger og hans røvsprækkeslikkere har gjort.

Rolig rolig nu DFeren
Hverken Pia eller nogle af de andre er blevet dømt, og bliver det sikkert heller ikke. Det er jo ikke første gang at meningsundertrykkere fra det yderste venstrefløj prøver med disse luskede fremgangsmetoder. Det er bare iriterende, at der skal bruges alt den tid og penge for retssystemet, grundet disse røde fæhoveder.

sikke en gang vås koli
du vrøvler og vrøvler.

I princippet modild
er det for at bevare demokratiet, hvilket ikke lige er det, DF handler ud fra. Faktisk er de en trussel mod demokratiet, jeg ved ikke om de seneste dages handlinger ikke viser det med al klar tydelighed?

V.H. Modild

Du har fuldstændig ret Mikkelvorn
i at det er kulturforskellene der bringer de store uligheder og forskelle og ikke racen.
Der kommer nok en ny lov i modvægt til "racisme" hvad kommer den til hedde mons tro.
Vi må åbenbart ikke have nogen mening mere, bare sige ja og amen og tage imod det som de kulturforskelliheder nu byder os

Det er muslimerne Urinbleen
Som står bag hetzen mod nogle af de ægte dansker

Muslimerne bruger en flok naive svage dansker, som lefler og ydmyger sig for muslimerne, i muslimernes kamp for at overtage Danmark

Hverken du rodvad
eller jeg kan dømme i denne sag, vi er forudindtaget, så lad domstolen tage afgørelsen. Vi har en tredeling af magten endnu. Det vil sige at nogen mener (i dette tilfælde) at medlemmer af DF top, har kommet med nogle racistiske udtalelser, vi er nogle der hælder til den opfattelse, men til syvende og sidst er det domstolen der skal afgøre om det enkelte tilfælde er overskredet.

Ja det kan godt rodvad
være at vi der vil Danmark det bedste, havner i spjældet dersom nationalistiske diktatorer kommer til magten. Men jeg tror ikke de opnår større tilslutning end kommunisterne havde den gang de var på det højeste.

Ja, Rodvad, irene54
så er det første gang vi er enige om noget - og det er dit ord ENDNU.

Jeg er ikke DF tilhænger som sådan, men er utrolig træt af den røde propagandamaskine, der i mangel af bedre beskæftigelse forsøger på at nedgøre og kriminalisere alt og alle, der ikke er enige med dem.

Jeg synes at de "socialistiske" partiers tilhængere er ved at holde udsalg i værdier som ytringsfrihed, lovgivning, injurier, m.m.

De accepterer og forherliger malingskastende individer, ligesom de accepterer og forherliger folk der kalder os ludere, m.v.

Derfor opfatter jeg det sådan, at hvis de får magt som de har agt, vil dit profeti om ENDNU blive til en forfærdelig kedelig sandhed.

Hov, hov rodvad
Jeg har endnu ikke prøvet at nedgøre nogle fra VK partierne, jeg uenig med meget af deres politik, men de fleste af politikerne er hederlige mennesker, der mener det godt.
Det er diktaturet og nationalismen i DF der er så farlig, erfaring fra 30erne.

Rolig nu rodvad
Pia og andre fra DF har prøvet at få dømt andre for injurier. Rønn fra venstre, og Jelved fra de radikale. Så der kunne være de bliver dømt, men jeg er ikke jurist, om kan ikke fortolke loven for andre, men jeg har ret til at sige at de gældende personer fra DF har balanceret på kanten af racismeloven.

Det er nationalisterne rodvad
der hetzer mod de ægte danskere. De forlanger "respekt" af VK partiernes medlemmer der siger sin mening om nationalisterne.
Nationalisterne vil genindføre 30ernes og 40ernes diktatur, den diktatur tyskerne fik føle fra 1933 til 1945, og som vi fik føling med fra 1040 til 1945.

Jaja, hvis du har det med at pleje irene54
dine associationer, så hjælper jeg gerne.

Jeg kender mange "avav", som hverken er mænd eller kvinder nok til i det mindste at give et navn, man kan forholde sig til.

Så plej du videre dine masochistiske tendenser - og når vi når så langt at demokratiet er sat ud af spil pga. de røde m.fl., så vil jeg gerne se hvem du beskylder for at have indflydelse på din personlige masochisme.

Prøver igen irene54
jeg har ikke taget stilling til din politiske holdning - jeg refererer blot dit dit vigtigste ord = endnu.

Vær lige rar og læs mit indlæg igen - jeg tror at ved en ny gennemlæsning vil du se/forstå hvad jeg skriver og mener.

Sorry, jeg var ikke klar over at du var synsk irene54
............. og jeg er godt tilfreds med at ytringsfriheden fungerer så du kan få afløb for dine personlige frustrationer og meninger som der ikke er hold i.

Jeg vil anbefale dig, en anden gang, at undersøge emnet/personen du omtaler - det vil være en stor hjælp til alle.

Der er intet værre end den, der taler om noget, vedkommende ikke har forstand på.