Er politiet blevet skydegale??

Er politiet blevet skydegale?? jeg forstår det ikke
En 40-årig mand blev her til morgen skudt og dræbt af politiet på Rådvadsvej i Københavns nordvestkvarter efter en biljagt. To andre i bilen blev anholdt.

Jagten sluttede på Rådvadsvej ved Utterslev Mose i Københavns nordvestkvarter. Her påkørte flugtbilen en anden bil, og betjentene følte sig så truet, at de afgav "en række skud". Derefter stoppede flugtbilen, og politiet anholdt de to mænd i bilen, mens føreren var blevet ramt af skuddene - angiveligt i hovedet.

I bilen befandt sig en 21-årig mand, der har tilstået, at han i februar dræbte en 29-årig tuneser på Voldes Bodega i Brønshøj.

Er politiet blevet skydegale??

Ansvarlige borgere forstår Lange arm
Poliet har en stoppet en gruppe meget grove kriminelle.

De har stoppet deres vanvidskørsel inden uskyldige mennesker blev dræbt eller lemlæstet.

De har vist at det har konsekvenser at stikke af fra ordensmagten og at true ordensmagten.

For en gangs skyld opfører politiet sig ikke som skræmte kaniner. De gør hvad de skal gøre også selvom de kriminelle eskalerer situationen.

Giv politiet en medalje for at beskytte landets borgere mod de kriminelle.

nej godaften
men for at redde andres liv blev han skudt.
Så kan han lære det!

nej men tjalfe
sådan er det ved at være at være i dagens Danmark,alle føler sig truet af alle.Sorte som hvide.Vi har snart udenlandske tilstande,skyd først spørg bagefter

skydegale_nejda humbert
politiet er IKKE blevet hverken gale eller skydegale - slyngler er blevet grovere og mere respektløse. Det vil dog være godt om andre metoder til stop af flugtbiler (sømmåtter...)vinder indpas og udvikles alt for at undgå skydning i alle tilfældene af flugt. De nye løsninger til stop af biler mv vil dermed være efter samme recept som politiets nye stopmetoder til sindsyge flugtfanger, overfald og gidseltagninger.

hallo du der Budha
Politiet skyder kun på forbrydere, så det er en erhvervs rissiko.
Så kan de lære det, kan de....

Skydegale? rodvad
Politiet skal bruge den nødvendig magt ved anholdelser, dermed også at bruge skydevåben.
Den ene af de anholdte har også tilstået et mord. Men også når nogle bilister er til fare for andre mennesker, bør politiet have ret til at skyde for at afværge en større ulykke.

Ham eller en anden komododragon
Du kan også overveje hvad der ville være sket hvis ikke politiet havde skudt efter bilen.

Måske var bilen fortsat og havde mejet sagesløse civile ned. Havde det været bedre?
Måske har politiet reddet flere menneskeliv ved at tage skyde manden.

Der findes ikke en ren, perfekt og 100 % retfærdig verden. Beklager!

Når det er sagt, så har de jo helt givet haft op til flere chancer for at stoppe op og overgive sig. Hvis man virkelig tror at man kan slippe fra politiet i en bil, så beder man altså også næsten selv om problemer.

PS. komododragon
Man kunne selvfølgelig have ønsket sig at de havde ramt morderen istedet.

Der kom nogle negre rodvad
til landet, fra De Vestindiske øer den gang de blev solgt til USA. De var meget kloge (i hvertfald de jeg kendte). En af dem blev skolelærer, knald dygtig. Ligevel var der mange af vore hvide landsmænd der aldrig accepterede dem. Det var vistnok mod naturens orden.

Vi er givetvis........... Hahahihaha
.........en del der er glade for, at politiet endelig skyder når der er behov for det, istedetfor at forsøge at kommunikere med "et bedre jeg" hos mennesker hvor det helt evident ikke findes. Godt gået.

Njaaaa Budda*
Der er vel også smuttet et par psykisk syge på det sidste.

For min skyld må de sgu godt skyde, men jeg synes det var smart om de rammer det de skyder efter. Der er for mange forbi´er

Nej, Anned
der skal så meget til at politiet blot TRÆKKER pistolen her i Danmark. VI lever i et godt land og hvem er det du sørger over?

Læs Text tv Tzer
Den ene betjent var oppe på kæleren af den stansede bil og den anden stod bagved mellem bilen og politibilen. Da den nu skudte gasser op tror de to politimænd at han vil køre og han bliver skudt af betjenten på køleren af bilen.

Jeg kalder det rent selvforsvar, og ikke andet.

Kan politiet reagere anderledes efter at have jagtet ham og endelig bragt ham til standsning?

Det er helt iorden jens261
At politiet skyder, og det skulle de gøre meget mere, de burde også ha' nogle kraftige våben, så de ikke står der med en lille skyder, medens de andre banditter står med en motorbøsse.
Hvorfor skal politiet sætte deres liv og lemmer til, vente på at de andre skyder først osv. de er på arbejde, og der er jo ikke nogen af os andre der ville godtage at blive skudt, på vores arbejde.
JEG ville ikke være politibetjent, her i dette land, hvor man skal tage banditterne og pakke dem ind i vat,de skulle jo meget nødigt komme noget til, så er det jo bedre at en betjent bliver dræbt.
Hvis politiet gør noget, så er det galt.
Hvis politet ikke gør noget, så er det også galt, forstå det hvem der kan.
Hvis jeg,du og alle de andre opførte sig ordentlig, så skød politiet jo ikke på os

Man kan ups ups
sgu da ikke ligge sømmåtter midt i KBH,kan du ikke se hvad for en kaos der kunne blive,den kunne gå på en landevej

Nej de handlede i nødværge Fnidder
Tyvene forsøgte at køre væk fra politispærringen, med et par betjente hængende på siden af bilen.

Skuddene faldt i nødværge for, at hindre betjente i at blive lemlæstet.

nej, 2860
de er kun gale.

De kriminelle elementer kaminsky
bruger nok i stigende omfang hensynsløse midler for at slippe fra politiet. Jeg mener at politiet i dette tilfælde har været tvunget til at skyde og dræbe manden! - desværre.