Er prins Henrik tæt på at stille træskoene?

SoesA90 5 måneder 4 dage siden 11

Er prins Henrik tæt på at stille træskoene?

Hvad tror I, der sker med prinsegemalen? I mit univers er han er fantastisk prinsegemal, og jeg håber kun det bedste. Det gør de fleste selvfølgelig nok, men hvad tror I, han fejler? 

https://www.bt.dk/royale/prins-henriks-bror-paa-vej-til-danmark-vi-er-i-sorg

Nøgleord: 
jens261 5 måneder 4 dage siden

Han skal jo som alle vi andre skride i svinget, og det tror jeg også at han gør nu her, for han er jo en gammel mand.
Margrethe burde efterfølgende gå af og lad så Frederik komme til.
Hej

SusanneSol 5 måneder 4 dage siden

Forhåbentlig da ikke Sad
Mvh www.zjakalen.dk

Luk kommentar
Break 17 5 måneder 1 dag siden

Virus befængt spam.............................

LesterCrest 5 måneder 4 dage siden

Jeg vil slet ikke gætte, men der er personer som er kritiske overfor de diagnoser offentligheden har fået. 

https://realityportalen.dk/rcarticle/zobel-angreb-paa-kongehuset-henrik-...

Den som har læst op på historien ved at George den 5 af England fik lidt hjælp, så hans død ikke kom i hvad der svarer til Ekstra-bladet, men derimod i hvad der svarer til Berlingske. Hans læge Lord Dawson gav ham indsprøjtninger med blandt andet kokain, så han afgik ved døden lidt hurtigere end forventet.

Så er vores egen Kong Frederik d. 8 som døde i et knapt så velrenomeret foretagende i Hamburg, så han er angivet til at have fået hjertestop på gaden.
De tjenestefolk som har serviceret ham er blevet sendt på pension eller ferie de sidste par måneder, så der er ingen der efterhånden ved hvad der foregik i Ægypten som vennetjeneste for et ridderkors. Måske skal vi bare kigge den anden vej og lade ham få fred efterfulgt af en begravelse nær hans elskede slot i Frankrig.

Luk kommentar
whistleblower 5 måneder 2 dage siden

Jeg synes, det er højest ejendommeligt, at han bliver indlagt på Riget og der siger de, at der er tale om en godartet svulst og det lyder som om, at det er en bagatel. Og så vupti, få dage efter ligger han for døden.

Måske er der nogen, der vil ham til livs? Som en slags straf for sin åbenmundethed de senere år. Måske et Illuminati sacrifice?

Det kan selvfølgelig også være, at han bare ER blevet syg ad naturlig vej på riget. Men så er det stadig kritisabelt, at en mand bliver indlagt og så bliver så meget dårligere i løbet af få dage. Den slags hører og læser man tit om. Hvor dygtige er de danske hospitaler egentlig? Det er alt for ofte, at folk kommer halvsyge derind og så dør efter få dage, selvom de intet specielt fejlede.

Luk kommentar
LesterCrest 5 måneder 2 dage siden

Jeg har selv haft min gang på riget da skroget døjer lidt. Er man ikke syg, så bliver man syg på grund af den manglende rengøring, men hospitalsdrift er dyrt og så må rengøringen holde for.

Ved 5 måneder 4 dage siden

Han bruger normalt ikke træsko.
 

torbear 5 måneder 3 dage siden

Jeg føler med Prins Henrik og har en smule ondt af ham pga. den hetz han var udsat for indtil det kom frem, at han lider af demens, hvilket kan forklare hans noget aparte opførsel.

Men, jeg må sige, at jeg er ved at kaste op over mediernes dækning af hans sygdom. Man kan ikke gå ind på BT's eller Ekstrabladet's hjemmeside uden, at der konstant er opdateringer over hvem fra kongefamilien der netop er ankommet til Rigshospitalet eller er ved at forlade Rigshospitalet. 

Forleden var der en panel diskussion på TV2 News, hvor deltagerne i panelet blev spurgt, hvad Prins Henrik havde betydet for dem. En kvindelig tosse (aner ikke hvem hun var, men hun var snotdum) sagde noget i retning af, at det var så tydeligt, hvor forelsket Dronning Margrethe var i Prins Henrik - nærmest som om, at hun havde mødt ham for 2 dage siden. Hvilket vås at fyre af !!

Alle ved sgu da, at de på det nærmeste har levet adskilt i årevis og formentlig ikke kan udstå hinanden, hvilket man for så vidt godt kan forstå.

Jeg synes, at det er på høje tid, at dronningen vælger at abdicere og overlader tronen til Frede. 

 

Luk kommentar
olejensen 5 måneder 2 dage siden

<3

Terence 5 måneder 3 dage siden

Manden er 84, og har levet for godt.

Så ja.

Sofie2016 5 måneder 2 dage siden

Jeg tror nok han skal klare den! Han er en stærk mand