er retsssystemet uden virkelighedssans

er retsssystemet uden virkelighedssans klageren
først retten i hobro som ik vil godkendte bevis i en voldtægts sag af mindreårig og nu et andet sted har retten løsladt af en person efter at han havde gennemtævet en, så nu er den tidligere gennemtævede person blevet tævet igen af samme person

flot dommere, prøv at tage væk fra jers landjendomme med havudsigt og prøv at blive for offer for kriminalitet, så hvordan man bliver gjort til grin af systemet

hr desvære ikke link til de artikler med de er at finde på bt eller ekstra bladet, er ny herinde

Giver dig ret .... abcd&e
Men når anklage myndigheden (politiet) ikke overholder reglerne, så kan man jo ikke dømme manden. Det ser jeg som en slags garanti for at man ikke fængsler eller dømmer folk på fejlagtige grundlag. (selvom det jo også sker)

Her er et af linkene: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-5057847.html

Det skal koste.. M35Kbh
hvis man krænker andre mennesker. Voldsmanden der har gennemtævet en fyr 2. gange bør parkeres væk fra resten af samfundet.

Jeg har selv fået nogen på hatten gennem tiden, hvor det endte med at fjolserne røg i fængsel, men hvis vi skal bruge hjernen så skal vi blive bedre til at tænke på, hvordan vi undgår vold fremover. Altså hvad der skaber vold og hvordan man kan få voldsmænd til at styre deres handicap - det kan de måske lokkes til at lære, mens de afsoner.

Den værste af de voldsmænd som jeg har mødt, blev opdraget med tørre tæsk og da han som teenager kunne slå igen, så brugte hans far en hammer til at opdrage ham. Uanset min foragt for den families metoder, så kan jeg egentlig godt forstå at fyren har lidt svært ved at styre sit temperament og at han forlængst har fået skubbet grænsen for hvad man kan gøre mod andre.

Med henblik på overgrebet mod den mindreårige... Der skal jo være beviser for at der er sket et overgreb. Der er masser af falske anmeldelser for voldtægter og overgreb mod børn. Jeg håber naturligvis at der intet er sket med den mindreårige og at den frikendte er uskyldig.

Har lige læst linket.. M35Kbh
Okay, det er virkelig et problem at anklageren ikke har overholdt proceduren. ... stakkels familie.... hvad pokker gør man der... Kunne et forslag være at man gennemfører afhøringen igen? men det er jo et problem for pigen.

Hmm... abcd&e
Det kunne man sikkert, for du kan herhjemme godt anklages for den samme forbrydelse to gange, hvilket du ikke kan i alle lande.

Om man vælger at lade hele sagen gå om tvivler jeg dog på, da anklagemyndigheden har gjort i nælderne en gang, hvilket besværliggører en "retfærdig" rettergang.