Er sols læser blevet

Er sols læser blevet manden1
mere kloge:
Kan se at hallodus indlæg om hele tiden at hævde sig overfor ryger og bedrive hetz imod dem, er ved at få færre til ikke at besvare dem.
Kun ved en fælles boycot mod denne intetsigende debattørs indlæg, kan vi stoppe de.

Prøv at forestille jer, hvis jeg som er 187 høj og normal vægt, hele tiden, med 10-20 eller 30 indlæg om dagen angreb de overvægtige og kaldte dem for ulækre og uinteligente og at de koster samfundet mange millioner om året i sygepenge og speciel pleje, samt førtidspension, fordi de er for fede til at arbejde, sådan en hetz ville nok ikke falde i god jord hos denne gren af befolkningen og i sidste ende kan jeg jo også være ligeglad om nogle folk vil æde sig ihjel.
Ligeledes kan folk også være ligeglade om nogle vil drikke sig ihjel, eller ryge sig ihjel.

Så ville rodemund
dine indlæg også blive kommenteret kraftigt. Problemet er, at Hallodu trykker på nogle knapper, både hos rygere og ikkerygere (vel at mærke), derfor er der mange svar på hans tråde. Men du har ret, det skal bekæmpes med tavshed... Bare svært, når man føler sig provokeret... Det er det Hallodu vil opnå med de indlæg og det opnåes desværre ret ofte...

Jeg ser det- KB tilhænger
som ren oplysning og læser gerne hallodus indlæg. Der er så meget rigtigt i det hallodu skriver, og så meget forkert i det, mange rygere svare i de tråde.

Længe leve hallodu og må hans fremragende indlæg fortsætte, til den dag der ikke længere findes rygere. Hvornår den dag kommer?- Aldrig! Så bliv endelig ved tak [:)][;)]

Ved ikke Mesha unlogged
-om jeg er blevet klogere..
-Tror det ikke.
Men jeg har opgivet.Fuldstændigt.

Du har ret.

V.H. Mesha

Nemlig stig-eriksen
Jeg gider ikke kommentere hans indlæg længere; de er blevet for ensformige.

Ligesom jeg ikke gider åbne de indlæg jeg kan se han har skrevet.

Så det er bestemt godt nyt på en ellers dårlig dag (Esbjerg tabte igen igen igen igen i fodbold), at der tilsyneladende er flere som har fået den gode ide.

Det handler vist mest om at komme på listen komododragon
over mest læste indlæg.

De er set så mange gange før. Jeg tror det er den/de samme båtnakker der synes det er evigt morsomt at smide et eller andet kontroversielt og perfidt angreb på personer eller befolkningsgrupper ind i debatten for derefter at se det komme på listen over mest læste indlæg.

Det er en sport for nogle debattører. De må vel kede sig enormt.

Ingen hetzer rygerne hallodu
Men de fanatiske rygere må kunne tåle en omgang os, når de igen og igen hævder at rygning ikke er kræftfremkaldende, når de belaster samfundet sammen med andre rygere med 28 mia. om året, når nogen af dem vil have lov til at ryge andre i hovedet osv.

Det er rygerne der har drevet hetz mod resten af befolkningen. Rygerne er ikke udsat for hetz [;)]

Læren ved SOLs rygere hallodu
Hej KB tilhænger

Soldebattens fanatiske rygeres er vel udtryk for de sidste hellige rygere på overdrevet. Dem der dyrker konspirationsteorier, dyrker deres had mod Kræftens Bekæmpelse eller mener at det ikke er en menneskeret at trække ren luft, men derimod en menneskeret for rygere at forpeste livet for andre.

Heldigvis er de et stort stort mindretal og nu løber udviklingen så hurtigt at de ikke længere kan følge med eller stoppe den. Det er en god tid der kommer borgerne i møde, men netop derfor er der ingen grund til at stoppe op. Tværtimod skal udviklingen forceres. Så kan vi jo gætte os til hvem der bliver liggende og gisper med deres tjærebesatte lunger [:D][:D][:D]

Den form for forherligelse af sig selv ernst_kolding
er der sport i blandt visse debattører på Sol.

De der svarer er ofte anonyme, de ødelægger en debat, måske er det samme person som skriver svar til sig selv, ved det ikke men jeg har en mistanke, måske er det for at komme på listen over mest læste indlæg.

Alt dette kan undgås ved at kun registrerede brugere kan skrive på debatten og at man kun kan have et nick på debatten.

Med hilsen

Ernst

http://www.ernstjensen.dk/debatten

Hallodu er useriøs.... dommeren
Og det er derfor at jeg ikke længere gider at læse hans indlæg!


Jeg elsker en god debat, men denne debattør er ikke ude på en fornuftig dialog. [:D]


Han vil tilsyneladende ikke forholde sig til kæmpens bekræftigelses ensidige og beviste løgne, selvom at han i et væk bruger netop denne svindlerorganisations artikler som "dokumentation". Man kan ihvertfald ikke få et svar på deres tydeligt politiske dobbeltrolle i rygerdebatten!


Jeg har rigtig meget imod at hallodu hetzer, men det skyldes jo at denne form for negativ reklame jo beviseligt får flere smøger over disken og det kan ikke være i nogens tarv.
Jeg tror at hans indlæg i debatten sælger rigtig mange smøger ligesom kæmpens bekræftigelses kampagner også sælger ditto. denne debattør er tydeligt faldet for deres dobbelte rolle med et politisk strejf og kan ganske enkelt ikke gennemskue at han bliver taget bagi i kæmpens interesse, for en ting er jo helt sikkert!
Rygerne er en meget stor del af kæmpens bekræftigelses levebrød, så de skal nok påvirke til flere smøger over disken! [:O] [:O] [:O]

dommeren er uintelligent hallodu
Sammen med de andre forstokkede fanatiske rygere dyrker han konspirationsteroier og had mod Kræftens Bekæmpelsen, samtidigt med at han sammen med de andre hellige rygere påstår at de er udsat for en hetz.

Faktisk har man dommeren og de andre fanatiske rygere mistænkt for i virkeligheden at være imod rygning og at de karikerer rygertyper man vel så i 70'erne der benægtede at det var farligt at ryge, mens de også dyrkede spritkørsel eller andre "grundlæggende frihedshedsrettigheder" [:D][:D][:D][:D].

Noget som DIN slags ikke ved... dommeren
Men som alle nogenlunde normale må forholde sig til, er:

Før eller siden skal vi alle væk herfra!

Nogle ganske få (som dig) tror tilsyneladende at hvis bare at man tager forholdsregler nok, så lever man evigt, men imellem os to... De fylder dig med løgn. [:O] [:O] [:O]

Jeg vil meget gerne selv bestemme hvordan jeg lever mit liv, hvad jeg tænker og tror på...
Jeg ser det som min grundlovssikrede ret og jeg vil kæmpe for denne ret!


Forklarer du lige hvorfor at kæmpens bekræftigelse skjuler at indvandrere er mere rygende og mere syge end danskere?
Jeg kan sagtens finde artikler fra kræftens bekæmpelse der påstår det modsatte, hvilket er LØGN!!!

Jeg kan også finde kæmpens bekræftelses "ekstra slogans" til cigaretpakker med tekster for de kræsne, hvilket jo ØGER cigaretsalget!
Jeg kan også finde artikler hvor Kæmpens bekræftigelse påstår at disse skrækkampagner rent faktisk virker! [:O] [:D] [:O]

Som de eneste i denne verden står de gudhjælpeme frem og påstår at de ikke har tabt på finanskrisen, på grund af "gode" investeringseksperter... [:O] [:$] [:O]

Hvad er meningen, hallodu?

Har du selv givet så mange penge til denne sekt at det ville starte en styrtblødning i din endetarm, bare ved tanken om hvor hårdt at de har taget dig økonomisk bagi?


Kan du ikke selv se at de er så useriøse at hvis man ikke ligefrem er på lønningslisten, så kan man da kun ryste på hovedet af denne "kæmpe" hjælp til danskerne!!!

Hvordan kan du forsvare at kæmpens bekræftigelse er en seriøs kilde, når de har taget så voldsomt fejl?

Sikken et had dommer hallodu
1) Ingen påstår herinde at de kan leve evigt, men blandt de fanatiske rygere finder vi folk hvis intellektuelle niveau vedrørende almen sundhedsmæssig viden er ringere end et fem årigt barns

2) Mig bekendt skjuler Kræftens Bekæmpelse ikke noget om indvandreres sundhedsforhold. Endnu en syg konspirationsteori fra dig ?

"Ingen rygestophjælp til indvandrere
Indvandrere ryger mere end danskere. Alligevel er myndighederne langt bagud, når det gælder forebyggelse blandt de etniske grupper. ”Det er en tikkende bombe under sundhedsvæsenet, når mange af de her mennesker om nogle år bliver alvorligt syge”, siger projektchef Niels Them Kjær fra Kræftens Bekæmpelse."


Nyhedsavisen 13/02/2007

http://www.liv.dk/nyhed/index.asp?nid=1249

I øvrigt er det ikke underligt at der findes forkellige grader af rygehyppighed, enten pga socielae gruppper eller kulturelt. Således er mange indvandere fra lavere sociale lag, som andre fanatiske rygere, ligesom der er forskelle i hvilken kulturel baggrund man har.


3) Har Kræftens Bekæmpelse omvendt stået frem og sagt at de har scoret på de sidste 7 års aktieoptur?

Hvor stammer dit had mod Kræftens Bekæmpelse fra dommer? Er det fordi du har røget siden du var 15 og du en gang gav dem en ti'er og derefter troede de ville finde en kur mod lungekræft.

En kur der ikke er kommet og heller ikke vil komme i din levetid?

Er det den bitterhed du nu lever ud her på nettet med dine utallige hadske og nederdrægtige indlæg?

Nederdrægtige indlæg Ikke rygeren
kommer fra dig Hallodu selv mange ikke rygere vil ikke slåes i hartkorn med dig du er da så usympatisk og uden menneskelig indsigt at det er betænkeligt at have dig gående løs.

Hvor står det henne? dommeren
På kæmpens bekræftelses hjemmeside, for det er vel dem som vi debatterer?

Jeg har ledt længe og på samtlige ord i hans citerede stykke, indtil at jeg så at han faktisk KUN citeres for følgende sætning, som kunne være taget ud af en anden helhed "Det er en tikkende bombe under sundhedsvæsenet, når mange af de her mennesker om nogle år bliver alvorligt syge"!

For hvis man søger under hans navn, indvandrere, flygtninge og rygestophjælp, så er der ikke noget der ligner på kæmpens bekræftigelses hjemmeside!

Der står tværtimod at indvandrere og flygtninge er mindre syge!!! [:O] [:O] [:O]


Kan du ikke lige smide et link fra kæmpens bekræftigelses hjemmeside, istedet for et som nyhedsavisen kan have gradbøjet, og man iøvrigt ikke kan læse hele artiklen... [:(]
Angående resten...


1)
Der er ikke den gruppe som du ikke vil udstøde for at få ubegrænset adgang til sygevæsenet selv, er det ikke en jagt på evigt liv?

citat hallodu:
"Rygere koster samfundet unødige og massive omkostninger.

Det samme gøre fede, alkoholikere, narkomaner og folk der dyrker usikker sex.

Mener du ikke at det er rimeligt at samfundet prøver at undgår disse ressourcespil?"
citat slut...

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=32&posting=1455439

Er du rablende?


2)
Kan du henvise til et sted på Kæmpens bekrætigelses hvor der står at de er sygere og ryger mere?


3)
Nu ligger landet sådan at hvis du sælger aktier for en tier og køber nye for en tier, så er aktien stadig en aktie!
Der hvor gevinsten hentes er derfor på aktie udbytte og det er jo ikke det samme som kursværdi... Derfor bløder aktionærne!


Nå ja, ikke lige kæmpens bekræftigelses, da deres investorer jo har formået alt det ingen andre har kunnet... [:O] [:O] [:O]


Hvem der bare havde deres krystalkugle!!!


Hvori består din kærlighed og tillid egentligt til dette svindlerforetagende?


Tror du at deres økonomiske voldtægtsforsøg af dig bliver mindre voldtægt af at du slapper af i ringmusklen?

Hvad med at du prøvede at tænke dommer? hallodu
Eller ligger det dig for fjernt?

Hvad er dit ærinde med din indvandrervinkel? Som jeg har vist overfor dig så er Kræftens Bekæmpelse godt klar over at der er grupper der rygere mere end andre, f. eks. folk med lavere social status eller oppe i årene. Nogen af disse folk skriver netop i denne her debat, selvom de nok ikke er indvandrere.

Resten af dit indlæg er så rodet og uden mening at jeg ikke gider at svare dig.Du har fået svaret ovenfor, men læse har du også problemer med og så gider jeg i øvrigt ikke folk der har så lav en almen dannelse som dig. Styr dit sprog !

Uden selvindsigt som du er Gammel sund ryger
du tillader dig enda at bruge ordene "lav almen dannelse. Styr dit sprog" det er jo dig i en nøddeskal sikke et menneskesyn du har er du syg førtidspensionist el. lignende du er hvertfald på hele døgnet, - du kan ikke engang se dommerens ærinde med indvandrervinklen det fortæller også meget om dig.