Er Team CSC til grin?

Er Team CSC til grin? alfa-beta
Den italienske cykelstjerne Ivan Basso, vinder af årets Giro d'Italia og nu suspenderet frontfigur på det danske mandskab Team CSC, kan ikke være sikker på at fortsætte på det danske cykelhold, selv om han frikendes i bloddopingsag.

Er Team CSC til grin, eller har du stadig respekt for holdet?

VH. alfa-beta

Til grin det er de vel på måde Cykelregler
situationen er da mega svær for dem

nej noob
hey pal: D

Tour de Farce m.m. jh66
Hmm ... Basso er suspenderet, og Tyler Hamilton var fyldt med doping, da han i sin tid kørte for CSC, så mon ikke at Bjarne Riis har lidt at se til, og her tænker jeg ikke kun på troværdigheden, men i særdeleshed sportens fremtid på f.eks. TV og sponsorernes tålmodighed bliver prøvet af. Ohpnak holdet er lukket af samme grund, så måske er det snart bye, bye Bjarne & Co.

Tror ikke at CSC er til grin..... arkimedes02
Bjarne Riis er ejer af et cykelhold. Et cykelhold eksisterer kun når det kan konkurrere med andre cykelhold. Det kan CSC ikke hvis de, som Astana, bliver udelukket fra at deltage i de store løb.

Jeg tror at Hamilton sagen har sat panik i CSC, og at de nu ser spøgelser overalt. At se bort fra Basso tror jeg er en overreaktion. Men jeg tror ikke at holdet er til grin. Det reagerer bare på hvad der KAN ske for holdet.

Udrensningen har været længe om at komme. Men nu er muligheden der for at få en bare rimelig ren sport. Og det ser jeg som noget positivt.

Arkimedes

Udelukkelses metoden? arkimedes02
Kunne ikke være mere enig! Jeg ser det nøjagtigt som du. Det handler om skadesbegrænsning, om det så koster dem en fremragende cykelrytter som Ivan Basso. Én mand er ikke et helt holds nedgang værd. Og ærligt talt, når Basso først har fået et stempel, så er det svært at vaske af igen. Tror også det handler om troværdighed. Ikke Bassos, men Riis´ og hele holdets - ja sportens - troværdighed.

Arkimedes

Cykelsporten er vel til grin simon-says
på et eller andet plan.

*FB*

Riis og doping pjens56
Jeg er overbevist om, at Bjarne Riis viste at Basso og i sin tid Hamilton var dopede. Det lød også noget hult med hans afvising af at han var dopet i 1996. En hæmatokrit på 56 er ikke normal, så hvordan skal man tro ham nu, hvor han hold er i krise.

respeks Kirsten Jensen
jeg har stor respekt forholet jeg håber bjarne Riis forsætter som holder leder han har gjoet et stort arbjde og gjort det drjlig at føgle .næsten alle tog doping idi år .jeg har føldt cikling siden 1960 .hvis ikke di tog engerler form for doping kune di ikke køre så mange dage.jeg mig hver dag til at se Csc forand iløbene Bjarne har altig hvære en stor cykelryter og er det stagid.
mange hilsenr Kirsten jensen brengevej 41 4900Nakskov