Er vi tøsedrenge

Er vi tøsedrenge Europæeren_
der ikke kan vinde krige længere??

Læs denne tankevækkende artikel fra Berlingske Tidende i dag, inden du poster dit svar:

http://www.berlingske.dk/udland/artikel:aid=772048/

Barnagtigt pis matte-gok
Den måde at kommentere en dybt tragisk situation minder mest om børnehavens "min far er større end din far" og "min far slog det døde hav ihjel".

I bunden af den artikel, du henviser til, er der en lille smule fornuft:
»Alle fejl kan og bliver bortforklaret med det faktum, at vi bare ikke har slået nok folk ihjel endnu. Det er selvmorderisk galskab.«

Selvmorderisk galskab er lige ordet. Og der er en reel risiko for, at selvmordet er rykket meget tættere siden Irak-invasionen.

Det er svært at se, hvordan der kan løses op for dette vanvid. Der er ikke meget trøst i det faktum, at Europa har stået i flammer adskillige gange, men har overlevet.

Fanatikerne (uanset om de er generaler, terrorister eller frihedskæmpere) har fået MEGET kraftigere "legetøj" i de sidste 70 år, og i de sidste 10 år er det blevet allemandseje.

Der er så mange idioter, der ikke kan vente med at afprøve deres isenkram, så det ser ikke godt ud for tiden.

Og så skal man læse sådan noget idioti som "er vi blevet for blødsødne". Vor Herre bevare os, for menneskene gør, hvad de kan for at ødelægge os.

Fuldstændigt korrekt vanallan
Havde det ikke været for venstrefløjens blødsødenhed havde krigen i Irak været slut for længe siden, og med langt færrer drabstal. Så igen kan man sige humanisterne koster menneskeliv. Desværre er de for dumme til at indse det. Man skal også huske på at "Fjenden" muslimerne/terroristerne er total ligeglade med disse ting, de står og tuder, men det gør de kun for kamaraet for de ved godt at det er deres bedste kort. De giver intet for de børn der bliver bombet, for dem er de kun en brik i deres kamp for islamisk herredømme.

det lyder desværre helt rigtigt hawa
Vi er da gudskelov "relativt" civiliserede i den vestlige verden, og er vel derfor som sådan ikke gearet til en krig som den i mellemøsten, mere.

Vi har regler for alt... også for krigsførsel..

Og det er sikkert meget fint altsammen... men de regler bygger på, at der tale om 2 hære der møder hinanden på en slagmark og kæmper med alle de midler der er tilladt.. Typisk starter den med en krig her over en grænse og bølger frem og tilbage alt efter hvilken hær der er stærkest..

Men sådan er det jo ikke her... her en tale om ualmindelig veludrustet terrorbevægelse der ikke følger en eneste af de regler jeg lige omtalte ovenfor. Som en hær så prøver at få ram på.

Hizbollah gemmer sig helt bevist blandt civile, bruger dem som skjold, og når så den organiserede hær skyder og bomber, så bebrejdes hæren de civile tab.
Og imens fyrer terrorbevægelsen en masse meget dyre missiler af mod civilbefolkningen i Israel... de er alle sammen sponseret af Iran og Syrien.. gu ve om de har firmalogo eller flag malet på siden... men da de ikke rammer så skide godt, er de civile tab her lavere... det er ikke blodtørst der mangler.. kun træfsikkerhed..

Så det man bebrejder Israelerne , er at de bedre til at ramme ?? eller... eller at de ikke gemmer sig blandt civile..

Nej det er en grotesk scene... men er krig ikke altid det...

Lad os nu få alle de nyttige idioter på banen.. i 70'erne og 80'erne var de der med fodnotepolitik og prøvede at svække danmark så vi kunne blive nemmere at indtage for for warshawa-pagten... udsagnet , at de ikke var agressive, blev modbevist da planerne for invasionen af danmark blev fundet i Polen efter murens fald..

Nu er det krøniken om de uskyldige fredselskende arabere som konstant er ofre for jødisk og ikke mindst amerikansk imperialisme der er i vælten.. ikke fordi den er sandere eller klogere end deres skrigeri i slutningen af sidste årtusind... men det holder dem ikke tilbage..

Piv piv... giv isralerne vandpistoler og de andre kurser i raketaffyring... hvornår er i tilfredse..

bare endnu et partsindlæg fra den krigeriske højrefløj Geiler
Er typisk for de kristne i amerika. De er ikke et hak bedre end muslimerne og jøderne. Endnu et bevis på at religiøse mennesker stadig opfører sig som om de lever i stenalderen. Når de siger mennesket er blevet blødsøden så siger det alt om hvilke mennesker det er. Normale mennesker ville sige vi var blevet mere intelligente og civiliserede. Det er sjovt at se at de mennekser han citerer som syntes vi er blødsødende er de største kujoner på denne jord. De har nemlig ikke selv tænkt sig at kæmpe krigene. Det er ok at folk dør, så længe det ikke er dem selv eller deres familier.

At en dansk journalist æder det hele råt og ukritisk sender propaganda til tryk er jo pinligt. Men det er jo det lave journalistisk niveau vi er vandt til fra Berlingske Tidende.

Kun tøsedrenge bomber civile Verdensborgeren
Der er da ikke noget mere fejt end at bombe kvinder, børn og gamle mænd i den fattige del af verden med hypermoderne fly og bomber.

Disse mennesker har jo ikke en jordisk chance for at forsvarer sig. Det er som at sparke til folk, der ligger ned. Eller som at stjæle tasker fra gamle damer på folkepension.

Og så opfordre du og den journalist os til optræde endnu mere fejt. Vorherrebevares!

Det sgu da for let at sidde i vores trygge hjem i den rige del af verden og så opfordre til, at flere uskyldige civile skal slås ihjel i den fattige del af verden.

Når vi husker, at ”hæleren” eller lige så slem som ”stjæleren”, så du og den journalist ikke andet end beskidte barnemordere.

Det har jeg hele tiden sagt anonym
blødsødne vatnisser.
Man kan ikke vinde krige uden at udslette modparten. Ingen interesserer sig for taberne efterfølgende. Mennesket bliver erstattet af nyt afkom.

Erobringskrigene er erstattet af "fredskrige" hvis eneste egenskab er at lægge låg på kedlen indtil den eksploderer.

Hvad ønsker du? Assessment2
Skal vi vinde for enhver pris? også når vi har begået en fejl?
Selvfølgelig vinder vi, hvis vi slår folk nok ihjel. Så bliver der stille ligesom på kirkegården.
Jeg mener, at de nykoncervative skulle klynges op. Hvis vi ikke prøver at opretholde en hvis moral, så vil andre heller ikke, og så går det rent af helvede til.

Jeg er enig modild
i din vinkel. Det er det rene galskab, vi er vidne til.

V.H. Modild

Vinde for enhver pris anonym
Du lever i frihed fordi kompromis ikke var en mulighed.

du har da evigt ret hawa
synes bare du glemmer raketter i din formaningstale...

for det hizbollah gør, er jo at hælde raketter i stort tal ind over Israels civilbefolkning,,,

så sikke nogen tøsedrenge de er..

Vi er enige om at der ikke er de store tabstal... men det er kun fordi de er dårlige til at ramme. Det er israelerne så ikke.. fy israel.. i rammer for godt..

Kæmp for alt hvad du har kært hawa
dø om så det gælder...

det er en kamp på liv og død for israelerne..

dem de skal "forhandle" med, ser helst at israels østgrænse er en strandbred i middelhavet.

og de resolutioner som FN har lavet, for at prøve at holde Hizbollah og andre terrororganisationer i skak er ikke blevet overholdt.. så valget for Israel er ... bliv ved med at finde jer i raketangrebene... eller gå til modangreb og ryd op i den terrorristrede..

Og jeg forstår godt Israel.. og så syntes jeg måske nok det er temmelig araber-tøsedrengagtigt at gemme sig blandt civilbefolkningen og skyde løs.. hvor er alle deres "æresbegreber"??, dem som blandt andet gør, at de er nødt til at en søster ihjel som ikke vil gøre som far siger..

vil de ikke gerne direkte op til Allah?? som martyrer går de jo direkte ind i himlen... er man mere martyr når man er terrorist end når man er soldat??
Eller er al deres snak om ære bare endnu en gang pladder for at få lov at te sig som det passer dem??