Erfaren, Troværdig og Diplomatisk

Erfaren, Troværdig og Diplomatisk Anonym
Hvad leger denne mand? Prins Henrik??

Link: http://politiken.dk/indland/article598282.ece

Skal vi som danskere lytte til denne kompetente diplomat eller hvad mener i?

Jeg mener han er en arrogant klovn der bare skal blande sig uden om og koncentrere sig om sit eget land. Synes ikke rigtigt man kan bruge hans vrøvl til noget som helst.

Og så vinker han som en der tror han er medlem af Kongehuset.[:O] Svans siger jeg bare.

Jeg glæder mig til han rejser tilbage til sit land, jeg kommer ikke til at savne ham.

Mvh Anonym

Argumenter dog ULI
Hej Anonym

Hvordan han vinker, eller hvorvidt han er en svans, er sagen uvedkommende. Derimod synes jeg, det er interessant at vide, hvorfor du mener, han er en inkompetent klovn. Er det, fordi han ikke har samme mening som dig, eller skyldes det noget, han har sagt?

Jeg mangler et par saglige argumenter for følgende påstande:

1. Han er en arrogant klovn
2. Han vrøvler

Såfremt du ikke selv er i stand til at komme med kvalificerede argumenter for det modsatte, står han jo uimodsagt. Og så kan man jo passende spørge, hvem der er klovnen.

mander er forfriskende solskin mangler
hvor er det dejligt med lidt indput udenfra.
Vi lever ikke på et ø, selvom det er fristende at tænke på
Men frem for alt er manden ikke arrogant, han er åbent, ærligt, og spontan, han er klogt, og han har gjort en indsats for Danmark.

Hvad har du gjort ?
MVh

Lær integration af USA ?. Mjølner.
Mon det er denne integration han mener ?..... http://www.kkk.com/

Ambassadøren har ret demothios
Hvis du har læst og hørt til de mennesker der besøger DK i forretningsøjemed og vælger at bo og arbejde her i nogen tid, fortæller de altsammen dét samme. At danskerne er for inklusive på arbejdsmarkedet, og meget forbeholdne med at lære fremmede (af enhver slags) at kende. Noget som mange der er kommet her for at arbejde, tolker vidt forskelligt.

Ofte er det sværere at se skoven for bare træer, og derfor er det kun godt at vi også lærer lidt om hvordan flertallet af udenlandske besøgende ser os. At være sky, indelukket og skeptisk mht. folk vi ikke kender er en del af vores kultur, men det behøver man ikke dæmonisere. Man kan istedet lærer af det. Det skader dog ikke at anerkende hvor VI som danskere, adskiller os fra alle de andre lande.

Nu er USA jo.. demothios
Nu er USA jo mere end KKK, akkurat ligesom de danske ny-nazister ikke repræsenterer alle danskere. I USA er man amerikaner uanset hvordan man ser ud. Dérovre er det statsborgerskabet der udgør fællesskabsfølelsen, hvorimod det her og i mange andre europæiske lande er etniciteten eller religionen der i befolkningens øjne bestemmer tilhørsforholdet.