Erfaring med vuggestuer på Frederiksberg?

Erfaring med vuggestuer på Frederiksberg? rollen
Vi har fået tilbudt (og har taget imod) en plads til vores datter i vuggestuen Eventyrhaven på Frederiksberg.
Hverken min mand eller jeg er umiddelbart begejstede, ingen pædagoger på stuen og triste omgivelser...

Er der nogen, der har erfaring med denne eller andre vuggestuer?


Mvh
Ida og hendes mor

Prøv denne vuggestue Lisborch
Prøv Vuggestuen Smørblomsten på Frederiksberg. Der har min datter gået fra 2005 til 2007, da hun skulle starte i børnehave. Smørblomsten har uddannede pædagoger og er en lille, hyggelig institution. Den er ikke integreret med nogen børnehave. Der er 3 stuer med hver 11-12 børn på. God legeplads også. Rolig, hyggelig beliggenhed, dvs. ingen store trafik-veje tæt på. Frederiksvej 51.

VH. Lisbeth

Tag endelig imod pladsen. Mikkels far
Vi har haft vores Mikkel i vuggestuen i et år, og det er med vemod at Mikkel og hans forældre siger farvel til vuggestuen. Det skyldes kun, at vi ved at flytte Mikkel bliver garanteret, at han kan komme i skovbørnehave, når den tid kommer (hvilket er et absolut "must" for vores lille energibundt). Jeg kan kun på det varmeste anbefale Eventyrhaven til Ida, så hun kan få den samme varme og omsorg, som vores Mikkel har nydt godt af, i den tid han har været der.

Mvh
Mikkels far.

Vi er blevet rigtigt glade for vuggestuen... rollen
...til andre som overvejer Eventyrhaven. Ida har nu gået i vuggestuen i små 3 uger, og både hun og vi er blevet rigtigt glad for stedet. Det er ikke nemt at skulle skifte fra en vuggestue man er glad og tryg ved, men vi havde absolut ingen grund til at være bekymret. Vuggestuen er fyldt med dejlige glade børn, hvilket bevidner om det gode personale. Jeg kan også kun selv anbefale Eventyrhaven til andre.
Til Mikkels far: Tak for svaret, jeg håber Mikkel bliver glad for sin nye vuggestue, og får brændt noget energi af når han når børnehavealdren:)

Mvh
Idas mor