erfaringer med de danske vægtkonsulenter(DDV)???

erfaringer med de danske vægtkonsulenter(DDV)??? meku71
ja, nu er det altså blevet tid til at tage sig sammen og få smidt de 15-20 kg overvægt som jeg slæber rundt med, og jeg overvejer seriøst at prøve de danske vægtkonsulenter, men kunne godt tæne mig at høre fra nogle som har prøvet deres metoder, og høre lidt om jeres erfaringer. Så kom frem af busken og fortæl mig din historie *sss*

Kan kun anbefales !! mlu
Jeg har 2 gange (efter hver af mine graviditeter) tabt 10-15 kg på 3-4 mdr....
Hvis du kan undvære slik, øl, vin o.lign - så er det klart at anbefale !!!
Jeg må tilstå, at jeg snød lidt *S* - men jeg nåede da mine mål !!
Samtidigt fik jeg ændret mine kostvaner, og jeg har holdt vægten (+/- 1 kg) siden jeg stoppede for snart 3 år siden !!!!!!

God fornøjelse - og held og lykke med vægttabet.

tak for svar meku71
først stort tillykke med dit flotte vægttab, jeg håber jeg kan gøre det ligeså godt. Slik bliver nok mit største problem at undvære, øl rører jeg slet ikke, og vin kun til festlige lejligheder, så der står jeg nok stærkt nok. Du skriver at du snød lidt!!! på hvilken måde?

hvordan ?? mlu
Hej igen

De første 5-6 uger holdt jeg det 100% - svært de første par uger, derefter er det ok.....
Da jeg snød, var det ret begrænset - en sodavand til en fest, lidt guf til tøsemiddag o.lign - ikke noget særligt, men nok til, at man ikke lige taber 500-1000g på en uge !!
Holder du det 100% taber du let 1-2 kg om ugen de første 4-5 uger - derefter ca. ½-1 kg om ugen. Der kan let komme uger, hvor du slet ikke taber dig - men kun på vægten !!
Du kan også risikere, at du tager på de første 2 uger, da kroppen lige skal vænne sig til de mange grøntsager - men det er helt normalt !!
Igen, held og lykke - og god fornøjelse....
Lad mig høre hvordan det går.
Hvor tilmelder du dig ?? - og hvem skal du gå hos ?

Maya

hej igen meku71
endnu engang tak for svar, det lyder jo alt sammen meget lovende hvis ellers jeg holder den, men det tror jeg at jeg gør.
Jeg bor tæt på en del muligheder for at gå hos ddv, men regner med at vælge Oddder(østjylland), jeg kan ikke lige huske hvad hun hedder hende som står for det, men det kan du se under odder på ddv´s hjemmeside. Jeg melder tilbage når jeg er startet, men starter først i uge 31 pga ferie hos ddv.
hilsen Mette

hold dig væk!! ANTIDDV
Du skal holde dig LANGT væk fra De danske Vægtkonsulenter (DDV). Hvis du har bare en lille smule akavet forhold til mad, så kan du risikere at komme rigtig grumme til skade. Deres regler er så firkantede og der er så meget SKAL og MÅ IKKE. Det er ikke sundt for dit forhold til din mad. Jeg har været på for 2 år siden og var mit forhold til mad ikke dårligt, så er det det nu! - og ja du taber dig, men følger du ikke "stilen" så tager du på hurtigere igen hurtigere end jeg har set på andre kure.

Jeg vil råde dig til at bruge WW i stedet for. Her har du mulighed for selv at planlægge og jonglere rundt med dine points, du kan "spare sammen" til festdage. Du skal ikke spise 300 g grøntsager om dagen og du skal ikke spise lever 1xugl. Men frem for alt, lærer du at styre dit indtag, så det meget lettere kan passes ind i et "dagligt" liv.

Men undersøg det hele noget mere før du beslutter dig. Og husk lige at gå ind og se på Fødevaredirektoratets hjemmeside - ddv har fået så mange påbud om alt muligt fordi de snyder med deres levnedsmidler - og folk "æder" det råt.

kæfttritogretning horrnør
vægtkonsulenterne er kun kæft trit og retning.Massehysteri.Det er lige før de prøver at få folk til at føle madlede.Nej de høre hjemme i deres lokale "kirke", motionscentret sammen med alle de andre sundhedsapostle.Der kan de prædike deres slankemadsevangelie ud. HALLEUJAH AMEN.

bliv væk-støt dem ikke

man behøver jo ikke være fanatisk. Rikke86
Jeg har prøvet de danske vægtkonsulenter. Og det handler om at kunne holde sig i skindet og følge programmet uden at snyde, men så virker det også glimrende.

Konceptet med at komme en gang om ugen og blive vejet virkede bare ikke motiverende på mig, så nu følger jeg bare principperne og bruger programmets principper for mig selv. Altså jeg holder ikke styr på hvor meget kød jeg lige præcis får, hvor mange æg osv og det lever dér kan jeg ikke lide, så det spiser jeg ikke. Men jeg følger den overordnede plan med at man skal have 300g grøntsager til frokost óg middag for at sætte forbrændingen op, 4xfrisk frugt om dagen, kød og et begrænset indtag af kulhydrater altså brød pasta osv - max 30g til frokost og morgenmad.

Gode erfaringer med DDV Frøns
Hej meku71 Jeg er 54 år, kvinde, og på mit livs første "Sundhedskur" som vi kalder det hos DDV(De Danske Vægtkonsulenter) Jeg skal tabe 17-20 kilo er vi nået frem til, og jeg tvivlede på at det var muligt for mig, som elsker slik, kager,is og ægtemandens flødesovs med rødvin. Jeg meldte mig alligevel - gudskelov ind, og satte mig det mål, at ville tabe de kilo inden August. Mange tanker gik igennem hovedet på mig. Hvad med huden? Hvad med barmen? o.s.v. Jeg har nu været igang i 3 måneder, og har tabt 11 kg. Jeg er så utrolig glad og veltilpas. (Hud og barm stadig ok) Jeg er nu igang med at sortere sidste års sommertøj, som jeg troede jeg lige kunne sy lidt ind - men nej ! jeg er gået flere bukse størrelser ned,(fed fornemmelse) de ryger ud! for nu kan jeg igen shoppe og købe pænt smart tøj der sidder. Jeg føler mig som en ny kvinde allerede, så ny at jeg også har fået klippet ny frisure. Selv om jeg gør det her for at blive dus med mit eget spejlbillede, så er min mand også imponeret kan jeg se, og glæder sig over det. Jeg er vild med DDV´s metode, fordi man ikke sulter undervejs, og fordi man får et holdbart redskab i hånden til at regulere sig selv med. Det vil sige, at hvis du "falder i" og guffer en kæmpekage eller ikke vejer din mad som du skal, så ser du det på din vejning -(og du kan mærke det selv)Ingen bebrejder dig noget, ingen vader i hvorfor du ikke har tabt dig mere, næ.. det er en ærgelse nok for én at se det lave tal, man kender selv årsagen - og svaret på hvordan man retter op igen, det hjælper ikke at springe måltider over- nej på den igen, følg planen, for den virker!. Det er enkelt og nemt, kræver kun en fast beslutning og at man tager sig selv alvorligt og holder fast. Den ugentlige vejning er en god og motiverende ting, der er mulighed for at udveksle gode råd om produkter,og man kan med fordel købe produkter og især bøger hos konsulenten, og man behøver ikke nødvendigvis vejes det samme sted hver uge, hvis det passer én bedre at vejes en anden ugedag et andet sted. Konsulenterne er positive folk, som selv har gennemført vægttab og stabilliseret sig. De holder ca. en times "inspiration" hver gang, og man bestemmer selv om man vil blive og lytte, eller gå efter vejning. Summasummarum...Der er godt nok ingen tid at spilde. HELD og LYKKE

Det bedste Line 20
At starte hos dem er noget af det bedste jeg har gjort. Man lever sundt og maden er meget velsmagende. Kan KUN anbefales! DVV er en kostomlægning hvor du lærer at leve sundt og som man bør leve. Der er stadig plads til yndlingsretterne en gang i mellem. WW bryder jeg mig ikke om da den ikke er spor sund. Du kan bruge alle dine points på kage og andre usunde ting hvis du vil. ´Ved DDV er maden sund for din krop, samtidig med at du taber dig, får det psykisk bedre osv. KUN positive ting synes jeg!

Mod alt sund fornuft ! pi-
Hvis du gerne vil være sund og fornuftig, så find en anden måde at tabe dig på end "de danske vægtkonsulenter"s!!!
Vil du derimod være tynd på bekostning af dit helbred, så bare se og få meldt dig ind!!!

Har tabt mig fra 129kg til i dag 107,4kg siden den 25. juni 2007 Susanna
Hej jeg hedder Sanne
Jeg har tabt mig ca 22 kg på DDV's kostomlægning. For vi skal jo huske at DDV ikke er en slankekur, men en kostomlægning, som måske langsomt, men sikkert fjerner det fedt der sidder både på sidebenene, men også inde imellem tarmene.

Jeg har fået meget ud af at lægge min kost om, B.l.a har jeg ikke mere mavesmerter, på grund af for meget mavesyre. Kosten indeholder nemlig ikke den kemiske sammensætning, der får mavesyren til at stige.
Jeg har fået det meget bedre med min vejrtrækning, Jeg har nemlig astma.
Jeg har fået en markant bedre kondi, selvom jeg ikke har kunnet motionere, på grund af slidgigt i alle mine led. Jeg har heller ikke så store humørsvingninger, som før.

Angående kosten, så er det lige noget man skal have lært, men efter et par uger kører det upåklageligt. Men hvis man tror man kan spise slik og synde med alle de forbudte ting, så går det galt.

Men der har DDV jo lavet nogle rigtig gode opskrifter, som er lette at lave, og smager rigtig godt.

Jeg har ihvertfald besluttet, at jeg vil leve efter de principper resten af livet. Det er slet ikke så svært, når man lige får det lært.

hilsen Sanne[:D]

Der er ikke to der er ens Susanna
Husk før man rakker DDV ned at der ikke er to der kan tabe sig ens, på den samme "KUR".
Vi er jo som mennesker ikke ens, og vor livsstil er hellerikke den samme. Men er man ikke til tomme kalorier og mere til grønsager og sund mad, så er det DDV man skal vælge.

hilsen Susanna[:(][:/]

Bliver håner hvis man har taget på Ruth Knudsen
Jeg har oplevet at min veninde er blevet hånet af en konsulent for at have taget 600 gr, på i modsætning til at hun ellers plejer at tabe ca,1,5 kg pr uge .Det er ikke særlig smart ,tænk hvis det er en person med psykiske problemer ,hvordan tror de at det vil påvirke motivationen?Konsulenter bør have et pædagogiskkursus

dokumentation??? sus66
Hej pi
Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt dokumentation fra din side. Det er altid nemt at rakke noget ned, men det er som om det ikke rigtigt holder vand, hvis man ikke kan dokumentere det. Så hvor kan jeg helt præscist finde noget der fortæller at det går ud over mit helbred at følge ddv? Tværtimod har jeg set i tv2, at en læge godkendte kuren, da man får alle de vitaminer og mineraler som vores krop har brug for. Han fortalte at det er rigtigt at man taber sig ca. 1kg i ugen, men at det kan være svært at holde vægttabet, da det er store kostomlægninger, vi snakker om i forhold til det en overvægtig før har spist.
Til det tænker jeg, at det er rigtigt, at det er en kostomlængning, men det ville jeg for mit vedkommende have været nødt til under alle omstændigheder, hvis jeg altså ville tabe mig og ikke tage på igen.
Jeg synes, at det er en god måde at tabe sig på, god mad og dessert hver dag, og så stadig tabe sig... det er da ikk så ringe endda [;)] Held og lykke
Venlig hilsen Sus.

sikke noget l... at lukke ud Kis
Så er det måske bedre at dø af at være fed[:O]???

Hvad er det dog for en opgang vås? anonym
Jeg læser nogle som "håner" de danske vægtkonsulenter. Ja, man skal holde sig laaangt væk fra DDV hvis man ikke ønsker at tabe sig. Jeg har haft stor succes med at tabe mig, blev glad og fik meget større selvværd/selvtillid efter jeg startede. Har kæmpet hele mit voksne liv med overvægt, tabte ca. 40 kg hos DDv og lever idag helt efter de principper. Og jeg lever nøjagtig ligesom alle andre. Jeg går aldrig sulten i sneg og kan leve som alle andre. Med måde selvfølgelig. Men hvis man ikke ønsker at være overvægtig så er det jo i bund og grund det vi alle skal. Så det med at man får et sygelig forhold til mad, står fuldstændig for din egen regning. Måske ligger "geden" begravet et helt andet sted. Jeg har endnu ikke oplevet nogen som ikke synes at det er og bliver den bedste måde at få lagt sin kost om på.

124 123
[l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l]

Erfaringer med DDV ksg999
Hej

Jeg startede på De danske vægtkonsulenter (DDV) i 2003, jeg fulgte ikke alle deres krav om lever og hvad har vi, men holdt mig alligevel nogenlunde inden for rammerne og kom til møderne. Jeg tabte 32 kg på 1½ år. [:)]
Det var jo super, men efter 1½ år var jeg ærlig talt træt af at leve på den måde, der var lidt for mange grøntsager og for lidt plads til de ting jeg havde lyst til ind i mellem. [:/]
Nå men jeg tog hele baduljen på igen [:$], så nu er jeg tilbage ved udgangspunktet 3½ år senere og det har bare været et langt mega nederlag. [:(]
Især her i weekenden, der stod jeg og kikkede på alt det smarte tøj jeg havde købt da jeg tabte mig og spekulerede på hvordan jeg nogensinde var kommet i de bukser - megadepri..
Jeg gider ikke DDV igen, det tror jeg kun man orker en gang. Jeg vil anbefale folk at bruge DDV hvis de føler det virker for dem og især hvis man gør op med sig selv at man altså ikke kan gå tilbage og leve på den måde man levede på før hvis man vil bevare sin nye vægt.
Jeg kender en 4-5 personer som også har været på DDV og haft både små og store vægttab og de vejer allesammen det samme som før DDV i dag.

Så når man er nået i mål med sit vægttab hos DDV skal man gøre en stor indsats for at finde ud af hvad man gider spise på længere sigt - for det er nok ikke DDV-mad resten af livet..
Og så er der nok nogle der tænker: "jamen jeg kan sagtens køre på den måde resten af mit liv for det er jo almindelig mad man spiser hos DDV". Ja, men det kræver mange resourcer at tilberede, planlægge, købe ind og have konstant fokus på sin vægt og der er bare perioder, hvor man ikke har kræfter til det og så skal man altså have en back-up plan hvor der er plads til færdigretter, "vi snupper lige en pizza-aftener", restaurantbesøg, alkohol og eksamensperioder eller travlhed på arbejdet, hvor man er så stresset at man ikke aner hvad man putter i hovedet. (Man gider jo nok heller ikke sige nej til onsdagskage og morgenbrød på arbejdet forever). Man skal også overveje hvad man gør hvis man pludselig tager 5-10 kg på igen, jeg gad ikke gå tilbage til DDV, og lige pludselig var det 20 kg og man begynder at lade stå til fordi det bare bliver vildt uoverskueligt.
Nå her var et par erfaringer fra mig
Hilsen Karen

P.S. Jeg kæmper ufortrødent videre med vægten [;)] (men ikke ved hjælp af DDV)

Ny livsstil Chris1112
Hej Meku71

Jeg startede for 4 uger siden hos DDV, har tabt 4,5 kilo og 16 cm.
For mig er det ikke en kur men en ny livsstil.
Jeg tror tit det der går galt for mange er, at lige så snart de har nået deres mål, tror de at de kan spise som før.
Det er vigtigt at følge stabeliserings programmet efter de tabte kilo.
Det tager kroppen op til et halvt til 1 år, at finde ud af at den vægt man får tabt sig til, er den vægt den skal være, gerne de mange år frem. og det tager sin tid.
Tænk på hvilken proces kroppen skal igennem både mentalt og fysisk.
Alt tager tid :-)
Jeg synder også engang i mellem, men tager så bare en ekstra tur på motionscyklen, så surt skal det altså heller ikke være :-)
Jeg gik hos DDV for 10 år siden og jeg tog altså ikke det hele på igen. Mit er kommet inden for de sidste 3 år.Men nu dyrker jeg også motion ½ time hver dag.
Motionscykel derhjemme, nem at gå til - zumba dans 1 gang om ugen og fitness 2 gange om ugen. Du kan også tillade dig at "synde" når du dyrker motion, for du forbrænder mere.

op på hesten igen mutti m
Hej Meku 71 og chris1112

jeg kan kun anbefale at begynde en ny livstil med DDV, første gang jeg startede på DDV, tabte jeg 10 kg på bare 14 uger og det var uden motion og lever, jeg nået at tabe 20 kg, men så gjorde jeg den fejl at stoppe med vejningen og mente jeg selv kunne stå på egne ben, så nu efter 5 år har jeg desværre taget 15 kg på igen.[:/]
men nu er jeg startet op igen med en anden indstilling, og har tabt 1½ kg på den første uge, hvor jeg har vejet min mad, men også lavet motion hver dag.
jeg går ikke til vejning hos DDV, da jeg blev mere ked end glad sidst jeg gik, nu bliver jeg vejet hos min læge, hvor der kun er mig der bliver vejet,jeg kunne ikke rumme at stå i kø og høre hvad andre havde tabt sig.[:$]

det var en lettelse at læse dit indlæg chris1112. jeg kunne genkende mig selv, i det du så fint har beskrevet.[:)]

Nu skal man heller ikke male fanden på væggen totti
Hej ANTIDDV.

Jeg er altså bare nødt til at skrive til dig.

Jeg er på ddv kur og her kan man faktisk også godt jonglere . Jeg spiser ike lever

og fisk men den eneste man syner er jo en selv. Men jeg taber mig da alligevel.

Jeg har da ikke hørt der er nogle der har taget skade af at spise grøntsager.

Alle kurer skal man vel fortsætte med ellers kommer kiloerne tilbage. totti

Glade for DDV Slank pige
Jeg har tabt mig 12 kg. på næsten en år. Og ja, jeg holder min vægt med +- 1 kr.
Jeg har hellere ikke holdt det 100% med DDV. F.eks. smør spiste jeg hele forløb. Det vigtiste er, at forstår og være bevidst om, hvad man propper ind i munden :) Og ja, pizza aften en gang om ugen gør jo ikke at man tager alle kiloerne tilbage på. Jeg har lært min krop at kende.. og jeg ved, hvis jeg har syndet lidt, skal jeg forbrænde dem til Zumba!
1. Være opmærksom hvad du spiser
2. spar på sukker, fedt og søde sager
3. Husk motion
Det er ikke så svært :)