Erfaringer med netbutikker med børnetøj?

Erfaringer med netbutikker med børnetøj? Anonym
Jeg skal til at købe julegaver til børnene i familien og overvejer at købe over nettet, da jeg så slipper for køerne i butikkerne. Er der nogle der har erfaringer med hvilke netbutikker der er gode?

Mange hilsner
Pernille

Du kan roligt Olivia
kigge hos Bona parte, der er meget lækkert børnetøj. du skal bare slå op under bona parte.
Jeg har handlet mange ting der, både til voksne og børn, og jeg har aldrig følt mig snydt. Hvis du bliver meldt til, får du endda tøjet billigere, når sæsonen er ovre, men det er jo ikke ensbetydeligt med, at tøjmoden er endt..

Ååhhh ja... Bente
de trælse julekøer!
Jeg har gode erfaringer ved at handle børnetøj over nettet, her: http://www.sweetkidz.dk/shop/default.asp . De er rimelige med priserne og tøj for en hver smag.

Hilsen
Bente

babysmart.dk er rigtig sød Anonym
Jeg er meget glad for at handle hos www.babysmart.dk.

Lækkert tøj og så er hun rigtig sød hende der har butikken og leverer altid hurtigt - og så fik jeg en taske med vareprøver med da jeg handlede der.

Jeg bestilte en fed Danefæ-bluse derinde som min datter er rigtig glad for.

Absolut en butik der er værd at anbefale!!

køb på nettet. anonym q på 34 år.
Jeg har i de sidste stykke tid kun købt julegaverne ind på nettet. Jeg har i alt ca købt 15 stk. En var forkert farve og jeg fik sendt pakken retur. Alle de andre ting er kommet og pengene er givet og modtaget. Har i de sidste 5 år købt rigtig meget over nettet da jeg er syg. Har ALDRIG oplevet noget dårligt. Smiler