erstatning

erstatning Anonym
Hej Helle
Jeg har en arbejdsskade kørende på mit arbejde som for nogle år siden resulterede i endårlig ryg og som sidder som en permanent skade. Jeg har nu fået en advokat på sagen af min arbejdsplads.
Kan du se om jeg får en erstatning.

Fra din arbejdsplads ?, ha! hi, Ho. pouljoergensen
Undskyld mig lige?, du siger du har fået hjælp af din mester`s forsikring?, jeg ved ikke hvad jeg skal sige[:O], jeg troede dette hørte stenalderen til, DU bliver nød til at komme med en undskyldning, det som du siger/skriver at, du har gået gennem, JA!, undskyld, men det var sådanne noget jeg gjore for 30år siden.

Jeg stolede på "mester"/(det dumme svin som brækkede nakken på mig), jeg KAN godt hjælpe dig, men det kræver du skriver til mig, på/via, > pouljoergensen@sol.dk <, jeg skal hjælpe dig med alt hvad jeg ved, jeg har selv brækket nakken i en arb.ulykke, og jeg troede på "mesteren", FUCK, aldrig er jeg blevet taget så meget ved røven end dengang.

Det må DU ikke blive.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Kæreste Anonym hellenemborg
Normalt forudsiger jeg ikke sager som denne her - men jeg bliver ved med at have en god fornemmelse af, at der kommer en større mængde energi til dig (Energi kan forståes som bl.a. penge) men at sagen kan trække i langdrag.
Glem alt om det og nyd den frihed du lige nu har - og bliv så glædeligt og positiv overrasket.

Jo mere du fokuserer og er ivrig efter, jo mere lukker du af for den proces ser er i gang i dig som omkring dig - lad det ligge og se, ting sker helt af sig selv. Sig evt. til dig selv: "Jeg tillader nu mig selv at tage imod" - du er en yder - øv dig i at være det modsatte - en nyder. Jo mere dit system kan det, jo lettere vil det være for energien at finde din vej.
Held og lykke til
Kærligst Helle Nemborg
www.nembdorg.net