Et åbent brev

Et åbent brev eks-vidne
http://www.youtube.com/watch?v=nzlZXsrwY84


Manjana

ja, Ven af Sandheden
Kære manjana,

Ja, det er lige forbavsende hver gang. Jeg ved snart ikke hvad Jehovas Vidner er ude på.

Det er ret skræmmende, at så mange mennesker er involveret. Det der gør "historien" endnu mere bizar er, at ”efterfølgende” hvor skal ”de” gå hen? Det er meget vanskeligt.

Jeg er ligeledes forbavset over Michael Jackson og Venus Williams tilhørsforhold til Jehovas Vidner.

Venlig hilsen

Ven af Sandheden.

Berømtheder hos JV eks-vidne
Hej Ven af Sandheden


Der er faktisk en del berømtheder hos JV. Mener at Michael Jacksons familie også var eller er, JV. Her er en web-side, hvor du kan se en liste nogen af de berømtheder, der er med, og deres pårørende. En enkelt står opført som kritiker.

http://www.amiannoying.com/(S(itoaap551dgzm4au41tghaqe))/collection.aspx?collection=659

Prince er også et JV og går fra dør til dør med bodyguards.

Tror JW/WTS er glade for disse berømtheder eller ihvertfald deres pengepung. [:D]

Ellers er der ikke så meget at grine af. Det er skræmmende som du skriver, for hvad så bagefter?

Hilsen Manjana

ja, bagefter Ven af Sandheden
Hej Manjana,

Ja, lad mig gøre et forsøg på at forudsige, hvad der kunne ske i fremtiden med Jehovas Vidners Organisation.

Lad os antage……………………………

Når vi kommer frem til det Herrens år 2012 og ”nyt lyt” efterhånden er blevet en vittighed også hos Jehovas Vidner, begynder der en kamp om pengene.

Sådan har det altid været. Det er pengene der er den egentlige ”rigdomskilde”. Vi Kristne har en anden ”rigdomskilde” og ret beset er der ikke noget at skændes om.

Tros den forskellighed og diskussion og fortolkning der ofte skiller os, er der altid Jesus tilbage. Det vil sige, at uanset om Jesus (som nogle påstår) aldrig har eksisteret og hvad endnu værre er aldrig har været Gud i menneskeskikkelse, så har vi altid beretningerne og derfor Ordene.

Det skal vi derfor bruge og fastholde. Det skal være ”lyset” og det skal være ”rettesnoren”. Så går vi ikke galt i byen.

Nå, det var så kampen om pengene og hvad de skal bruges til.

Så er der bygningerne, alt hvad der har været brugt i Organisationen for ikke at tale om troen. Vagttårnet, bøgerne lærerpunkterne?

Altså en dag kan man ikke finde på flere undskyldninger og hvad så? Så vil de fleste stå og være som fortabte får.

Her begynder der så en ny tid. ”Om et Menneske har hundrede Får, og eet af dem farer vild, forlader han da ikke de ni og halvfemsindstyve og går ud i Bjergene og leder efter det vildfarne?

13 Og hænder det sig, at han finder det, sandelig, siger jeg eder, han glæder sig mere over det end over de ni og halvfemsindstyve, som ikke ere farne vild.

14 Således er det ikke eders himmelske Faders Vilje, at en eneste af disse små skal fortabes.
Citat fra Mattæus Evangeliet kap. 18 slut.

I mellemtiden er der så blevet endnu flere Kristne, men der er også blevet en del diskussion om Kristendommens indhold i og med, at mange muligvis er blevet Kristne sådan mere eller mindre i en kulturel sammenhæng.

Jehovas Vidners ”fortabte Får” vil så få mulighed for, at bringe et nyt element af friskhed ind i ”menigheden”, idet de jo nu skal til at ”omstille sig” og af erfaring vil de gå endnu dybere i Evangelierne nu hvor de så har mulighed for at blive ledet af Guds Helligånd i stedet for af Vagttårnet.

Jeg vil mene, at der vil opstå en ny fraktion af Kristendommen hvor det så bliver Jesus der kommer i fokus og en ny forkyndelse, måske af mere praktisk art vil tage tin begyndelse.

Allerede nu synes jeg diskussionerne med Jehovas Vidner har karakter af et vidnesbyrd fra os Kristne til Jehovas Vidner.

Mit ønske er, at Ånden vil påvirke deres sind. Der er heller ikke tvivl om, at ”vi andre” også kan lære noget og skal komme hinanden endnu mere ved og vi skal frem for alt lade Ånden påvirke os i vort samfund og i vort land Danmark såvel som andre i deres lande.

Venlig hilsen

Ven af Sandheden.