Et lille uddrag fra en debat om for lidt i pension

Et lille uddrag fra en debat om for lidt i pension sendjano
Alle førtidspensionister går i strejke...
Ja nu må det være vores tur. Alle i dette land får mere i løn, bare ikke os førtidspensionister. (NEJ)Jeg kan blive forarget over at man ganske enkelt bare demonstrere hvis ikke det passer jer. Hvordan skal vi klare os, skulle vi gå demonstration til folketinget, ja det ville være et ømt syn. Der er IKKE et politisk parti som er der for os. Det skulle da lige være Pia, men det er hver gang folkepensionisterne, hvilket også er ok, men vi bliver glemt hver gang. Tænk den skattelettelse vi lige har fået, det gav mig hele 150 kr om mdr, når jeg så høre at dem som tjener kassen de har ca 20.000 kr om året i skattelettelse, og de klager stadigvæk. Jeg vil gerne bytte med nogen hvis der skulle være en derude som kunne tænke sig at leve et liv som kronisk smertepatient.. så er jeg klar til at komme ud på arbejdsmarkedet !!!!

Ja jeg gå med
du siger bare hvornår jeg skal være der, og så går vi samlet til Christiansborg..

Jeg vil også gerne med
Lissi har lavet en 123 hjemmeside, hvor alle vi førtidspensionister, kan skrive under. http://www.lissi-dk.dk/9359150


Alle fødevare stiger, men vi bliver fattigere, synes DU det er rigtigt? Synes du også at vi som pensionist for lidt udbetalt?

Synes du også at den smugle vi få ekstra pr. mdr. går i forhøjede afgifter og mere, så det faktisk bliver mindre vi får udbetalt?

Er du træt af at blive regnet for en andenrangs borger?

Er du enig i at vi som pensionister ikke kan trænge igennem og bliver taget alvorlig?

Mangler du også et talerør for dig i forhold til det offentlige?

Synes du også du står alene med problemer overfor for kommunen?

Er du også træt af at vi som pensionister ikke må hjælpe hinanden uden at blive straffet økonomisk?

Kan det være rigtigt at en pensionist på 30 år ikke må gifte sig med en anden uden at blive straffet økonomisk?


Skal vi ikke sammen slås for at få det bedre som førtidspensionist, invalidepensionist og folkepensionist?

Klik ind på denne her og skriv dit navn
http://www.foertidspensionistogandrepension.underskrift er.dk/index.php

Det jeg.
synes er grotesk er at førtidspensionen bliver regnet ud efter samlevers indkomst.
Hvorfor skal jeg straffes fordi min kæreste tjener penge, vi er jo ikke gift

Ups, eller måske snare hulk.
Men scorer du så ikke andre større bidrag p.g.a. netop dette forhold.
Jeg tænker på boligsikring, børnepenge o.s.v. (NEJ DET GØR MAN IKKE)

Jeg er selv førtidspensionist, og kan faktisk godt se det rimelige i, at det er husstandsindkomsten, der er det afgørende.

Vore pensioner er ikke en selvfølge (for mig), men et månedligt tilskud, jeg får fra staten uden at røre en finger.
Prøv lige at fortælle dette forhold omme i Asien eller i andre ulande, (DE VED DET ALLEREDE, DET ER JO OGSÅ DET DE KOMMER EFTER) hvor folk rent faktisk dør hver dag, som en selvfølge, fordi de er syge eller arbejdsløse. (JA, men du sender jo heller ikke de rester af med ned til de der sulter, vel)

Jeg kan godt.
se hvad du mener men jeg mener samtidigt også du skal være lidt egoistisk i denne sag. Vi kan ikke redde hele verdenen, og da slet ikke når vi ikke engang kan give vores fattigste en ordentligt levestandard.

Desuden synes jeg faktisk at både førtidspensionister og pensionister får alt for lidt penge at leve for, selvom de får boligsikring, (ikke alle kan få tilskud) er deres udgifter til f.eks. forsikring, bil, mad osv. den samme som for alle andre, der er der jo ingen tilskud !!

Desuden bliver en del af førtidspensionisterne opfattet som dovne, fordi de er for syge til at arbjde .. jeg synes ikke I skal finde jer i det.

Ud og kæmp for at gøre jer synlige i vores rige samfund !!

Gode link til pensionister af alle slags
http://www.foertidspensionistogandrepension.underskrift er.dk/
eller min hjemmeside www.lissi-dk.dk

Ja jeg er med på at strejke, men hvordan kan vi ramme nogen med den strejke, jo det kan vi nu godt, men hvor er alle pensionisterne henne og vil i være med, så skriv til mig.

Jeg vil absolut gerne arbejde for sagen og det er jo ikke så svært at være med. alle kan uanset hvor lidt eller meget den enkelte kan og skal vi have noget ud af det, så skal vi til at stå sammen nu for der er ingen andre politikere der gør det for os og heller ingen andre foreninger vi har. Alle dem jeg kender råber kun højt om hvordan man kan få sig et job osv. De problemer vi har i dagligdagen høre vi intet om og er der ingen der vil slås for.
Ja bare det at komme til lægen, så kan man næsten se på ham/hende at man "bare" er et produkt som er godt nedslidt og venter på døden, så sættes man hen til ligegyldigheden og om man får den rette behandling eller ej betyder ikke stort.
Forvaltningsloven siger at alle kommuner skal vejlede og rådgive om hvilken hjælp man kan få, men i dag er det modsat. Det vil sige at kommunerne prøver alle med kneb at slippe med at betale eller hjælpe en for at spare i kommune kassen selv om det går ud over ens helbred. Til sidst, nej absolut ikke for jeg kunne blive ved i mange timer, hvordan vi bliver behandlet dårligt af det offentlige. Punktet med at vi skal straffes fordi man har en samlever er det værdste for man bliver faktisk straffet hårdt økonomisk.

Håber at I forstår mig og synes jeg har ret. Bak op om mit arbejde for at vi pensionister kan få en bare lidt bedre tilværelse i fremtiden i stedet for som det ser ud nu at vi bliver fattigere og fattigere, Her tænker jeg især på de stigende priser på alt fra afgifter til madvarer.

Send gerne bedskeden videre til alle hjemmesider og link, så vi kan blive rigtig mange

Mere synlig
jeg er enlig far med tre børn og "selvfølgelig" indvalidepensionist, nej ikke selvfølgeligt men pga. en arb.ulykke og en trafik ulykke i 1985, hvor at jeg brækkede nakken osv. jeg syndtes at det vi får i pension er latterligt, jeg kører stadigvæk erestatnings sag mod tryg, og skal selv betale advokat, når at der er betalt vand/aflednings afgift, el, husleje,varme,tlf,forsikringer,tøj til børnene,bil( jeg kan ikke bruge offentlige transportmidler pga. ulykkerene) osv. så er det meget svært at finde penge til en advokat.

Du må gøre din side mere synlig så at alle pensionister ser din side, for 58 underskrifter på over en mån. det er ikke ret meget, hvis alle pensionister støttede dig så var det os (pensionisterene) der valgte statsmenisteren.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Søg fri proces
Det må dine indkomstforhold berettige til. Hvis ikke så læs lige det med kursiv.

http://www.friproces.dk/fri-proces.html

Fri proces
Jeg har prøvet men!, D: 13/8-85. skar min mester et 750Kg. tungt jern rør ned i hovedet på mig, jeg brækkede nakken osv. jeg kom på sygehuset men, blev ved en fejl sendt hjem dagen efter, D: 20/10.85. det var en søndag, der blev jeg ansat på et autoværksted, og skulle starte dagen efter altså D: 21/10-85. det var også godt nok, jeg havde selvfølgeligt mange smerter men ville godt igang igen, og min mester gjore det vist nok bare for at hjælpe mig igang igen, men så D: 23/10-85. havde jeg været til syn med en bil for værkstedet og på vej hjem fra synshalden var der en der svingede over i mig " han fik hele skylden for ulykken", sagen fra D:13/8-85. er blevet behandlet i A.S.K. og i D.S.A. og så langt så godt, men så kommer problemet, ulykken D: 23/10-85. vil A.S.K. og D.S.A. ikke behandle som en arbejdsskade, de siger at det ikke er bevist at jeg var ansat, D.S.A. ringede til mig i 2004 og sagde at jeg selv skulle gå til forsikringsselvskabet (tryg) hvilket jeg så gjore, så gik der 3 år før at der kom en afgørelse Vedr. EET og MEEN.fra A.S.K. en undersøgelse som at tryg betalte, jeg fik et EET på 25% og et MEEN på5% som følger af bilulykken, så gik tryg i baglås, det var alt for meget sagde de, men tryg tilbød mig 200.000-Kr. hvis at jeg ville skrive under på at jeg ikke ville forlange mere i erestatning, 200.000-Kr. lyder som mange penge men, det er for 23 år med smerter hver dag og eneste indtægt er pension, så det sagde jeg nej til, så blev hun(tryg) sur, og sagde at så jeg skunne gå til en advokat og at det efter den lov der gældte i 1985 var det tryg der skulle betale, men nej igen den gik ikke, så jeg søgte fri proces, men den gik heller ikke, Jeg skrev til folketinget for en forklaring, og nu begynder det at blive sjovt fordi at der står i LOVEN (Citat fra arbejdsmarkedesordfører) at der direkte i loven står at det kan man ikke i arbejdsskadesager!, så den ene siger at det er en arbejdsskade og den anden siger at det er det ikke, og den tredie siger at sagen er forældet efter (citat fra dommen Afsagt D: 2 april) jf. retsplejelovens §253, stk 1, og jf. 1908-loven §1,stk. 1, nr 5., hvilket jeg ikke fatter sagen har ligget i A.S.K. og i D.S.A. i de sidste 10 år inden at jeg blev ringet op af D.S.A., så det er nok rigtigt når at folk siger til mig ( hva fanden har de taget dig ved røven poul?),så det er det hvor at jeg og sagen står lige nu, efter mødet med en over 100 år Gl. lov om forældelse, som ifølge justitsministeriet skulle være ændret Pr.1/1-08, men det hjælper vist ikke mig ret meget?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

2,9%
jeg har D.d modtaget en mail fra "velfærdministiret"? (ja noget skal det jo hede!), selv om at det er svært at se hvor at veldfæret er, dem der kan/må arbejde vil havde 15% mere i løn. pensionisterene har fået 2.9% mere i 2008, JUHU? øh!, så er der lige det med betalingsbalancen for at få råd til de løn forhøjelser på 15% er staten NØD til at forhøje afgifter Osv. med " måske/lad os sige" 8%, det vil sige at pensionisterene, får en "løn nedgang" på Ca. 5.1%. igen de svage i "velfærdsamfundet" der skal betale hele gildet, hvorfor tænker dem som kan arbejde nu ikke på at De også bliver pensionister en dag, men dem der laver lovene har deres på det tører og dem der arbejder er lige glade de har nok i sig selv, men deres tur kommer også, også er det dem der sidder og skriver til "DEBATTEN) for jeg tror ikke at der sker noget de mange næste år!, selvfølgeligt hvis vi alle stemte på liste "A", men så bliver statskassen tømt, også går der et par år også kommer der "hestekurer" igen, også er vi ikke kommet længre aligevel.

Poul Jørgensen

Jeg kunne aldrig
finde på at lokke nogen til at stemme hverken A eller Df eller Z for sin skyld, jeg siger bare at det ikke "går ufattelig godt i Danmark" som nogen ellers siger, jo måske lige for mærsk makini 180 miliarder Kr. på bankbogen pluds alt det der står i fondte som ikke kan røres af staten, og når engang at mærsk forlader denne jord hvor meget tror du selv at der skal betales i aveafgift, jeg vil skyde på at der er tale om et pænt stort 0-Kr, og hvordan har han tjent dem, marshal hjælpen efter krigen, var den ikke tænkt som en hjælp til Danskerene og ikke kun til mærsk?,prøv at regne ud hvor meget at 180 miliarder er til hver Dansker hvis at de blev delt lige ud til alle, skatterene stiger ikke?, på en måde, men afgifterene gør, så hvis at èn litter vand har en afgift på en Kr. og jeg får 100-Kr. Pr. mån. i pension, og du arbejder og du tjener 200-Kr. Pr. mån, så skal jeg af med 1% af mine penge i afgift mens at du slipper med en ½%, hvad har vi så lært af det, det er dobbelt så dyrt at være fattig end som at være rig?, hvor stor en del af mærsk "løn" tror du at der går til afgifter? i %. Det er en lidt skævt måde at systemer kører på?.
Hilsen Poul Jørgensen

Kære PJ
Jeg kan overhovedet ikke se, hvorfor du drager landets rigeste mand ind i dit og mit dagligliv.
Mærsk Mckinney Møller, har tjent deres formue gennem forrige århundrede ved ærlig virksomhedsledelse. Firmaet har skaffet arbejdspladser til i tusindevis af mennesker, der hver især har betalt skat til samfundet!
Herigennem har MMM indirekte været den største skatte yderbidrage gennem tiderne.

Vdr. hans personlige forhold, har han og hans regnskabsmedarbejdere benyttet de samme skatte regler, der er gældende for dig og mig.

Hvis han havde snydt skattefar, var han røget i spjældet, og Ekstra Bladet ville have pisket et stemning op, til underholdning for alle de røde i dette samfund.

Du og jeg er små mennesker på overførselsindkomster.
Jeg for min del klager ikke, og er særdeles tilfreds med at modtage kr. 8.250,00 hver måned uden at yde noget som helst. Faktisk er jeg tilfreds.
I mange andre samfund ville du og jeg være henvist til at leve på gaden og gå til bunds eller ernære os ved småkriminalitet.
Det slipper vi for, fordi vi bl.a. har en MMM og mange andre, der HAR skabt arbejdspladser til folket.
Gud velsigne MMM mf.
Venlig hilsen
Charlee
Førtidspensionist og tilfreds.

VH S

Sagde du Sofus
et lille udrag [:D]

Pension Knulla
hej
Har du nogensinde hørt om at de lavest lønnede få mere, med procent lønstigning vil det altid være, den der får mest som vil få mest, uanset hvilket Parti som sidder ved roret, enhver er sig selv nærmest i den henseende. Det kan først udredes den dag, hvor vi bliver afregnet kr. for kr. uanset stilling og ansættelses forhold og skattelettelse bliver givet fra bunden, så selv Pensionister kan være med til at handle.[:(]

lang smørebrødsseddel og forvirring for alle lissi-dk
Charlee

De skriver med citater fra mig og andre og blander dem sammen, men jeg er ikke interesseret i at du bruger mine citater uden at have fået lov, da de kan misforstås.

Der er blandt andet en holdning og attitude samt lidt hadefulde skrift.

Jeg vil gøre alt der står i min magt for at forbedre førtidspensionisters vilkår og økonomi og jeg vil ikke høre tale om forskel på borgere. Ligeledes er jeg af den holdning at der er ingen førtidspensionister der har fået pension uden en årsag. Et dårligt helbred kan være fra at man ikke kan tage vare for sig selv fx. pga. et alkohol problem eller en psykisk sygdom eller mere synlige helbreds mæssige problemer. Uanset hvilken sygdom eller problem en borger har måtte komme ud i er det op til landet at hjælpe denne person og det gør de blandt andet ved at give dem førtidspension og ro i deres hverdag til at kunne komme igennem livet.

Jeg synes at folkepensionister har deres talerør igennem Ældre sagen og det er fint. Vi andre førtidspensionister mangler et talerør og det er det som jeg gerne vil etablerer, så vi også kan blive hørt.

For nu har jo for at være politisk Pia hver år sagt at pensionister og dermed også lovet os andre flere penge og bedre vilkår, men år efter år, så er det ikke blevet til noget. Allerhøjst er det folkepensionisterne der har fået, hun glemmer jo totalt os førtidspensionister at vores pension heller ikke følger med i takt med prisstigningerne.

Nu er der atter stigninger på afgifter på vej, så vores pension bliver der skåret i endnu engang og hvor meget kan vi klare at der bliver skåret i vores pension før vi ender på gaden. Bare skatte mæssigt, så vil jeg få mindre udbetalt i 2009 end 2008, hvor er retfærdigeden henne?

ALLE FØRTIDSPENSIONISTER GIV JER NU TIL KENDE, SÅ VI KAN FÅ GJORT NOGET VED VORES VILKÅR.

Mvh.
Lissi
www.lisssi-dk.dk

Linket virker ikke Van Snabelhof
Prøv med et link der virker.

Der er ikke lagt noget link dulkis
- dohh - du må finde ud af at skrive i din browser[:D][:D]

Men linket nedenfor virker ikke Van Snabelhof
Klik ind på denne her og skriv dit navn
http://www.foertidspensionistogandrepension.underskrift er.dk/index.php

[:O]