Et problem på SOL

Et problem på SOL jirene
Nogen som kan forklar mig hvorfor jeg ikke kan skifte fra et DEBATemne til et andet?
F'eks. når jeg er på Religion og Livsyn og går op i DEBAT for at komme ind på andre emner - det kan jeg ikke. Jeg skal gå helt forfra - gå ind på SOL o.s.v.

Og når jeg er på eks. Religion og Livsyn og skal se 'Dine tjenester' så skal jeg også helt ud af SOL for at komme ind på 'Mine tjenester.

Vedr. navigation scherz
Hej Jirene,

Ganske kort. Under reklamen i toppen er der en navigation for at finde rundt på SOL generelt. Lige under navigationen og over dette indlæg findes der noget der hedder "breadcrumb". Der står "Du er her" efterfulgt af
Eniro > SOL > Debat > Underholdning > SOL debat

Ved klik på Underholdning bliver du ledt hen på den samlende debatkategori underholdning. Ved klik på SOL debat kommer du til oversigten over indlæg SOL debat.

Det skulle derved være muligt at navigere rundt uden at gå helt forfra hver gang.

Vedrørende "Dine tjenester", så vil du, når du er logget ind, i føromtalte navigation kunne klikke på "dine tjenester". Det står helt til højre.

Håber det opklarede dit spørgsmål.

Med venlig hilsen
Scherz

Til Scherz. jirene
Hej Scherz!

Tak for dit svar. Nu kan jeg komme rundt i de forskellige kategorier.
Alligevel synes jeg det er underligt at man ikke kan komme ind i øverste linje.

Det næste jeg skal lære er at skrive hjerter. Jeg kan ikke regne ud hvordan man skriver 3 ovenpå <. I de goé gamle dage hvor jeg skrev på skrivemaskine, kunne man bare rykke en gang tilbage og skrive oven i det forrige bogstav, men hvordan man gør det på computeren, det kan jeg ikke greje. Måske du ved det...[f]