Et rigtigt godt råd udbedes

Et rigtigt godt råd udbedes piablack
Sig mig, er der nogle andre her på sol, der har haft en længerevarende influenza, hvis ja, hvordan gjorde i for at få det bedre.
Jeg har i over 14 dage, haft ondt i halsen, i ørene, i hovedet, med jag i tindingerne, øm i hele kroppen, så snothamrende forkølet og ikke mindst hoster jeg ustandselig. Jeg prøver på alle måeder, når jeg har overskud til det, at spise ret sundt, drikke masser af vand, men lige lidt hjælper det.
Jeg har tømt panodilglasset og forretninger med ribena oma. Den vil ikke gå væk. Jeg føler mig total mørbanket, og passer alligevel de ting jeg skal, men kan ikke hænge sammen. Så har du et godt råd.

Ikke et samfundsoroblem Anonym
Det er sikkert et alvorligt problem for dig, men hvorfor pokker skal du gøre det til et samfundsproblem?

Har selv lige haft en tur på 4 uger den stædige
Var syg i 4 uger med influenza.. Til sidst gik jeg til lægen, fik antibiotika.. Og vupti efter 4 dage var det væk!

homøopatisk medicin gisiger
Influron fra firma Allergica er specielt udviklet til influenza. Kan fås i Matas eller en helsekost. Måske vil du snotte og hoste i 1 til 2 dage, så er det ude af kroppen. Homøopatisk medicin i håndkøb er totalt uskadeligt, selv børn og gravid kan tåle det uden bivirkninger, stimulerer kroppens selvhelbredende kræfter.

tips ralf
ja det lyder nok kedeligt, men det virker....
lav dig et stort glas lunkent band put 1 stk fint salt deri og rør til saltet er opløst, så tager du en grydeske, en der kan være noget i, og hælder vandet på skeen og bøjer dig forover vasken, og holder dig for det ene næsebor, og snuses det op i det andet, og du bytter næsebor, og det gør du til der ikke er mere vand tilbage..... ja det kan virke lidt klamt, men ser du, der går ikke lang tid før at du får renset dine slimhinder rene og jo før jo bedre bliver du rask. Det var en lang smøre, men som sagt det virker 2 dage så har du det markant bedre, og det koster ikke en bønne.
Held og lykke

Ralf Bruun

Det hjælper... Anonym Q
En romtoddy godt med sukker i. Det hjælper med garanti. God bedring.

gå i seng Anonym
Jeg har selv "skrantet" og snottet med lidt småfeber og ondt over det hele- min bedste kur er at bruge næsedråber og at blive i sin seng og sove til man er frisk igen og ellers passe på sig selv.

Chokeret Teraputen
Hvad mener du med: passer de ting, du skal?? Du bliver forhåbentlig derhjemme og passer din influenza. Ellers går den jo aldrig væk og du smitter de, der ikke er syge og de, der er syge...ja, der bliver du smittet af deres virus???

I virkeligheden må du være temmelig glad for din influenza, for du giver den de bedste betingelser for at trives.

Tror ikke, det hjælper nona
men det gør det en hel del sjovere at være syg :-)

Sådan her Veninden
1 løg
1 hvidløg
1 gulerod
alt skrælles/pilles og skæres i småstykker, svitsen ganske let i en gryde med lidt olivenolie Hæld ½ lier vand over og lad det koge ned til ½ liter - drik dette 2 gang om dagen. det tage 2-3 dags, så er du som ny.

Gå tur langs Vesterhavet Jyde
Det renser næse, svælg, lunger og krop for skidt.

+ revet ingefær.... anniehall
.....

Annie :)))

Ja - sagtens Veninden
så kommer det til at smage temmelig "kinesisk" o))