et selvstændigt Kurdistan

et selvstændigt Kurdistan anonym
synes du at det er en god ide at kurderne få egen stat hvad synes i.

Jo jo da..!! Lauritzz
Det var lige hvad der manglede.. Give terroristerne deres egen stat?? Du må da være sindsyg!! Det er de personer som springer bomber rundt omkring i Tyrkiet og dræber uskyldige mennesker!! Skal DE have en stat?? Ved du hvad?? Jeg synes godt vi kan gi dem bornholm.. God ide ik??

Kurdistan - ja tak! Absolut
Store dele af Kurdistan er stjålet af Iran, Tyrkiet og Iraq i fællesskab.
Kurderne er ikke muslimer eller arabere, men er blevet påtvunget en deling af deres land, fratagelse af deres sprog og deres religion.

Der er på tide at Kurderne får deres område tilbage så de kan styre deres egne forhold, i fredelig smeksistens, og uden indblanding fra ovennævnte lande.

De mennesker har vireklig fortjent at blive fri for "muslimsk" indflydelse, som ahr været totalt ødelæggende for landet og befolkning.

Palæstinensernes kamp komododragon
er der jo mange der støtter intenst på den alleryderste venstrefløj. Har egentlig ofte undret mig over at de ikke støtter kurdernes frihedskamp lige så intenst.

Mon det er den her med at min fjendes fjende er min ven. Det pro-Israelske USA er mere interessant at hade end Tyrkiet.

weeeellll airimorten
og hvor skulle den stat så lige placeres,i tyrkiet,jeg tvivler.i nord irak,har de ikke problemer nok?men ideen er god nok.skabelse af nye stater kræver somregel en krig.og hvem skal betale for opbyggelsen af en sådanne en stat?der er mange spørgsmål som står ubesvaret før det kan lade sig gøre.

Forkert nimbuto
Kurdere er primært muslimer

Nix nimbuto
Terror skal ikke belønnes

Krav til Tyrkiets EU optagelse Rainer Bo
Kurderne har krav på igen at få deres egen område. Tyrkiet, Iran og Irak har gennem tiden udøvet statsterrorisme mod kurderne.

I nordirak har kurderne vist sig istand til at opbygge en civiliseret og ordentligt samfund. Det kan de også gøre i Tyrkiet og Iran når de får deres frihed til det.

Tyrkiets fortsatte EU forhandlinger bør blokeres hvis ikke de vil anerkende et Kurdistan som selvstændig stat.

Der er kun en vej frem for kurderne. Læg maksimalt pres på EU og USA for at få folkeretten gennemført. Tyrkiet har ikke megen goodwill tilbage i USA efter Tyrkiet røvrendte USA under Irak krigen.

Nu må de skide tæppehandlere give køb på Kurdistan og den civiliserede verden må støtte kurderne.

http://www.krg.org/
http://www.kurdistan.org/

Hvad fanden snakker du om? Superfly
Der har sQ da aldrig været noget "Kurdistan"!
Er du dum, en lagkage!

Det er kun her i Danmark at "kurdere" er hadske overfor tyrkere!
Hjemme i Tyrkiet lever tyrkere og kurdere i bedste velgående, uden at se forskel på hinanden!
Så er der selvfølgelig bjergkurderne, som støtter terrororganisationerne PKK(KADEK), som har poster i Danmark, med direkte TV-udsendelser osv.
Så Danmark hjælper faktisk terrorisme, men det er jo fint nok, så længe det går ud over et muslimsk land, ik?

Et samlet folk galemathias
Kurderne har deres egen kultur, som ikke er arabisk, persisk eller tyrkisk.

De burde gives selvstændighed, og de har ganske rigtigt bevist at de kan magte den udfordring i Irak.

Problemet er, at de lande som har okkuperet deres landområde alle er islamiske facistiske.

TERRORSTØTTE ! TYRKER
DK støtter terror ved at lade med-tv sende fra danmark,håber snart at de kurdiske terroristhunde vil få ram på dem der støtter dem,nemlig de danske turister,så kan det være at støtten til dem falder!!

sådan nogle forpulede luderbørn af sorte sigøjnersvin skal ikke komme og true den tyrkiske stat,tyrkiet vil aldrig fragive sig land om så verden var ved at gå under,TYRKIET ER TYRKERNES !!

NE MUTLU TURKUM DIYENE !!

Self..... Kurdi
Det er godt at kurderne får deres eget land, så bliver de største problemer løst i mellemøsten... Ethver nationalitet har ret til at få en nation......

lenge lever kurdsitan kurdistan
jeg synes du er helt gæren som synes at kurderne er terrorister,kurderne er ikke terrorister, det er tyrkere som er terrorister som dreper kurdiske barn på gatene, tyrkere er syke dumme mennesker liksom deg, det er de som er terrorister og ikke kurdere, vi kjemper for vårt land kurdistan vi bomber dem liksom de bomber oss DRA TIL HELVETE OG LA TYRKERE FAKKE DEG.

lenge lever kurdistan kurdistan
dra til helvete du som er tyrker, tyrkere er sigøynere uten oppdragelse vet ingenting om menneske rettigheter, TYRKERE ER TERRORISTER OG STATEN DEMS ER EN TERRORIST STAT, KURDISTAN ER JORDENS MOR OG DEN KURDISKE KULTUREN ER DEN ELDSTE KULTUREN I VERDEN MENS DEN TYRKISKE KULTUREN ER EN SIGØYNER KULTUR FORDI DE TAR ANDRE LAND HAHAHHAHAHA, VI SKAL SENDE ALLE TYRKERE TIL MONGOLYA FUCK U