et spørgsmål af danskere

et spørgsmål af danskere en fremmede
Føler danskere sig som reserve tysker . eller hvad? Jeg spørger det, det er fordi, jeres sprog er ligsom tysk dialekt. og jeres lille land er ligsom en amt af tyskland.
vær venlig og svar på mit sørgsmål

Jeg må le. Bunny
Da du skrev, at vores sprog er ligesom tysk dialekt, dér afslørede du dig selv. Afslørede, at du er én af mange, der ikke mestrer det danske sprog.

Hvis du mener det du skriver, så lad mig anbefale (endnu) et sprogkursus og evt. et høreapparat.

Nej , nu... schatze
...må jeg be´ !!! Om igen , mester !!!

Til Bunny en fremmede
Er jeg sindsyg ? Hvorfor skal jeg spilder min tid for dansk dialekt??? hvis jeg vil gå på kursus , skal jeg og vil jeg at lære tysk. fordi danmark bliver en amt af stor tyskland, når I bliver medlem af EU.

Øhhhh en dansker
Når vi blive medlem af EU??? Undskyld, hvilket årstal lever du i????

Til den fremmede. Bunny
Bare du selv tror på det.

Men véd du hvad? Hvis du vitterligt selv tror på det, hvad så med at rejse til Tyskland, allerede nu?

Dér er varene billigere, de har et lige så grimt sprog som du og du har alletiders mulighed, for at åbne en lille momsfri biks.

Tysk og EU??? g.i.s.p
Den må jeg lige have igen. Når VI bliver medlem af EU???? Så vidt jeg ved, skete det i '72....
Og hvis du synes danske lyder som et dysk dialekt, er du lidt galt på den. Bevares, der er da nogen af vores ord, der stammer fra tysk, men.....
Undersøg dog tingene og kom så med nogle ordentlige argumenter...... Det er alt for nemt at lufte uvidenhed, men kedeligt for andre......

Ha ha! Rainbow2
Nej, nu må du lige....dansk er overhovedet ikke ligesom tysk, og selvom det var, så er Danmark ikke "som en amt af Tyskland".

Føler du dig dansk???? g.i.s.p
Du siger "jeres" sprog, så jeg går ud fra du ikke er dansk.Kan du ikke lide landet??? Og hvis du ikke kan, hvorfor bliver du så her.Hvis du kan, er dit spørgsmål vel irrelevant, for så er du vel stolt af at være her og dermed stolt af det danske sprog????

Hej igen små tyskere en fremmede
Jeg mener , at I skal tale flydende tysk, når I bliver medlem af EU. men allerede nu, I snakker tysk ( dansk dialekt).Hvorfor I vil ikke tror på sandheden? Og i skal være glad for det.

??? anonym
Hvor mange gange har du efterhånden fået at vide at vi ER medlem af EU??? Men du har åbenbart ikke fattet det endnu. Trods mere end 30 års medlemskab taler vi stadig dansk. Siger det dig noget???

læs mere i stedet for at snakke mere en fremmede
Selvfølgelig er I medlem af EU i nogle måde. men ikke helt.I er danskere , men I ved intet om Eu Forfatningen. Hvor i er mærkelig og uvidende.

Fat det dog! tp6100
Hvornår fatter du at vi ER medlem af EU??

Vi kommer aldrig nogensinde til at snakke tysk (bl.a. fordi vi ikke er "en amt af Tyskland", og så fordi Tysk aldrig bliver et verdenssprog... Der har vi engelsk!!)
Synes du skulle finde nogle andre at genere med dine holdninger, som absolut ikke er sande, på trods af at du hævder dette!!!


PS: Håber du kan forstå mit danske!!! Eller skal jeg lave en oversættelse til dit uforståelige dansk???

Fortæl!! tp6100
Jeg synes da næsten du skulle udøse af din visdom omkring EU-forfatningen!!! Du lyder utrolig klog.. (ironisk!!!)

Ærligt talt er det nok dig der er mærkelig og uvidende!!

He he krydsfiner
Nej, vi er ikke tyskere og bliver det heller aldrig.
Iøvrigt bliver der heller aldrig rigtig fred med Tyskland, før vi får Flensborg tilbage.

Måske Anonym
måske har du ret i at vi en dag kommer til at snakke det samme sprog i EU... Men jeg tror nu ikke det bliver tysk, og jeg tror der kommer til at gå en del år før det sker... Måske er vi så heldige at danskerne til den tid er kommet til fornuft og har fundet ud af en måde at melde sig ud af EU på...
MS

LIlle land Anonym
Det kan godt være at Danmark er et lille land nu, men det har det jo ikke altid været... Det har faktisk været større end Tyskland... Men vi havde en konge som hellere ville bygge end at føre krig, og derfor mistede vi en del...
Og hvorfor lige tyskland?? Synes da at vores sprog minder mere om Svensk?? Men nå-ja, Sverige var jo også en del af Danmark engang...

Vil gerne vide... Anonym
Hvor kommer du selv fra??

Har Danmark været større end Tyskland. mandaabenraa
Det er jeg ikke sikker på , at det er korrekt.

Men næsten!! Anonym
Måske ikke helt men vi har da både haft Sverige og estland... Det fylder da en del... Og i Teorien har vi stadig Grønland, og det er da i al fald stort *S*

integration???? gyffe
Og dig skal vi med næstekærlighed forsøge at integrere.
Vor Herre bevar's. Nej, flygt du tilbage til dit hjemland, hvor du forhåbentlig kan sproget, så er du også dejlig fri for at bekymre dig om Danmarks rolle i EU, det fatter du alligevel ikke en brik af. Det kan vi sagtens selv klare, som vi har kunnet så meget andet de sidste 1000 år.

Ja faktisk Anonym
I middelalderen var Tyskland ikke samlet og Danmark var kæmpe stort...

Aldrig... Anonym
Tysker kommer til Danmark for at bruge penge og så skal de bare hjem igen...
Med deres kæmpe arrogante Hiltler stilling... de tror de er de bedste... men til hvad? Producerer kæmpe miljøsvinene biler... Hurra hvor er i bare gode.... (fjols) Fis hjem og lav nogen miljøsvineri....

Sig mig . . . gæst
er du så dum, som du giver udtryk af at være????? Så siger jeg, stakkels dig! Du kunne jo f.eks. tage og lære dansk, og lade være med at udtale dig om noget, du så åbenlyst ikke ved en pind om! Det ville klæ' dig!