Et stort Tak!

Et stort Tak! ..Pigen med drømmene
Kære Helle
Jeg vil sige 1000 mange tak for at du besvarede mit indlæg, det har hjulpet! Dine smukke ord har fået mig til at se lidt lysere på tingene, jeg vil følge dine gode råd og følge mit hjerte og de ting JEG vil! Dine ord har givet mig tårer i øjnene, jeg blev glad, for lige det minut jeg læste det du havde skrevet, var det som om jeg vågnede lidt op og så lidt lysere på tingene i stedet for hele tiden at tænke negativt.
Jeg håber det hele vil blive godt igen og at jeg kan blive lykkelig og elsket!

Det kan godt være det her lyder lidt underligt, men den aften jeg skrev til dig havde jeg en underlig drøm, jeg drømte hele tiden noget med tallet 4 og 7.. Hvad tror du det kunne betyde? Alså tallet 7 det er faktisk mit lykketal, så det var sjovt at jeg lige drømte om det den nat.

Hvis nu man skulle besøge dig, eller ringe til dig? Hvilket nummer kan man ringe til og hvilen adresse kan man komme til? For jeg overvejer lidt og se om jeg kan kontakte dig og få lidt hjælp.

Kærlig Hilsen Mig [s]

Gad vide? m47
Hvad "4" og "7" betød? [;)]


Swwt dreams! [:D]
[l] M47 [l]

Tusinde tak....:-) hellenemborg
Kære Drømmer.
Tusinde tak for de søde ord....:-) Det viser mig, at du er en pige med et stort hjerte og gode tanker for andre.... Da det du sender ud jo kommer trefoldigt tilbage - jaeeeee, gæt så hvad der venter dig.....:-)??
Jeg ved ikke så meget om tal - prøv evt at kontakte en numerolog - det er deres ekspertområde. Men når tallet 7 er nærværende i din drøm og dit lykketal, jaeeeee, mon så ikke det betyder, at det er den rigtige vej for dig at gå?
Du kan få oplysninger på min hjemmeside www.clairvoyart.dk eller www.sjælsro.dk eller skrive til mig på nemborg@comxnet.dk - tak for din tilllid...
I Kærlighed Helle Nemborg