Et værre rod

Et værre rod Konen
Åhh, jeg er ved at gå ud af mit gode skind.

Min mand roder som en tosset, og jeg er efterhånden rigtigt træt af at rydde op efter ham. Han smider sin taske og sko lige, hvor det passer ham, og der hænger tøj over det hele i lejligheden.
Vi har også et lille redskabsrum, hvor jeg næsten ikke kan holde ud at komme mere i, når jeg skal parkere min cykel. Jeg kan næsten ikke komme til for rod af ting og sager som han køber på loppemarkeder, og som han synes han lige skal pudse op og gøre fin, så enten vi kan bruge det i lejligheden, eller han skal sælge videre.

Jeg er træt af min rodehovedet til en mand, og ved snart ikke, hvad jeg skal gøre.

Nogle råd?

jeg synes du setogsket
skal finde et passende sted i huset og smide alle hans tin i en stor stak. Hver gang du falder over noget af hans der ligger og flyder, smider du det oveni stakken. Når han efterlyser noget siger du bare "kig i din stak". Hvis hans tøj ikke er blevet vasket, forklarer du ham at det bliver det kun, hvis det placeres i vasketøjskurven osv. Fald ikke for fristelsen til at rydde stakken op efter nogen tid - lad den bare vokse. Og når evt gæster ser den, konstaterer du blot - helst imens manden hører det - åh det er bare det manden ikke gider rydde op selv. Så er jeg sikker på at han lærer det. Held og lykke

Tag al hans tøj... jessebel
...som han med løs hånd har spredt ud over hele boligen og læg det under hans dyne.

LAD VÆRE MED AT RYDDE OP EFTER HAM!

Ved godt det er pisse svært at lade være og endnu sværre ikke, at lade sig gå på af det!

Nægt at vaske hans tøj - med mindre det er lagt i vasketøjskurven - og hvis ikke han gider vende sokkerne rigtig, men bare smider dem i vasketøjskurven som små sammenkrøllet klumper, ja så vask og tør dem sådan!

Giv ham et lynkursus i brugen af vaskemaskinen.

Tag 1, 2 eller 3 ting hver dag (ting han har købt på loppemarked og andre steder, og som står og fylder op, hvor din cykel skal være) og smid dem ud, uden han opdager det.
Jeg vil garantere dig for, at han aldrig opdager det!