Etnisk udrensning?

Etnisk udrensning? modild
Det er vanskeligt, at få ørenlyd for de overgreb, der foregår i konflikten mellem Israel og Palæstina. Hvis man farer for hårdt frem.... og Guderne skal vide, at det er der god grund til, bliver man mistænkt for antisemitisme.:) Det må være en sidste rest af politisk korrekthed, der her træder ind, huh?

Vidnesbyrd om overgreb er mangfoldige og ikke mindst uhyggelige, her er et af dem:

” The campaign against foreigners who might help the Palestinians or bear witness for them became particularly vicious in mid-November when a 19-year-old Swedish volunteer with the International Solidarity Movement escorting Palestinian children to school was brutally attacked by Israeli settlers in Hebron as Israeli soldiers watched. The young woman, Tove Johansson, was walking through an Israeli army checkpoint with several other volunteers when they were set upon by a group of approximately 100 settlers chanting, "We killed Jesus, we'll kill you too!" A settler hit Johansson in the face with a broken bottle, breaking her cheekbone, and as she lay bleeding on the ground, the settlers cheered and clapped and took pictures of themselves posing next to her. The Israeli soldiers briefly questioned three settlers but made no arrests and conducted no investigation. In fact, they threatened the international volunteers with arrest if they did not leave the area immediately. The assault was so raw and brutal that Amnesty International issued an alert warning internationals to beware of settler attacks. The U.S. media have not seen fit to report the incident, which was clearly part of a longstanding effort to discourage witnesses to Israeli atrocities and deprive Palestinians of any protection against the atrocities.”

http://www.counterpunch.org/

Artiklen er barsk, og har nogle direkte sammenligninger med Nazi-tyskland, hvilket jeg egentlig tilslutter mig. Det er helt forkert, at kalde Israel en demokratisk stat, det er de ingenlunde.

Medens de forskrækkelige aktiviteter fortsætter, vil jeg sætte min lid til den almindelige israeler og ikke mindst håbe, at de rette informationer vil nå dem. Ingen kan bære at leve med, at ens eget land foretager sig disse voldsomme ting.

V.H. Modild

Ville fremtiden ikke tegne lysere anonym
såfremt Israel skubbede Gaza ud i middelhavet og Westbanken ind i Jordan og sendte indbyggerne til Allah.

er sket mange steder på denne jord kaiogkaren
nu er mediernes søgelys rettet, især på Israel. Kan der siges noget nyt i denne sag. Forenede Nationer burde tage hånd om denne sag. De skabte Israel.

Kunne anonym1
Det kunne Israel gøre på under en måned, hvis det var det de ville. Pakistaneren modild/ladyboy-in-red ville nok mene, at det ikke kan lade sig gøre.

Ville fremtiden ikke tegne lysere Frit Palæstina!
hvis folk som dig droppede jeres konsekvente jødekærlighed? "Jøder er nogle stakler, muslimerne er svinene." Tro mig: en dag vender det, og så vil uvidende fjolser som dig forhåbentligt åbne øjnene. I flokdyrsmentalitetens hellige navn, som du tilsyneladende priser!

forhåbentligt Frit Palæstina!
Selvfølgelig kunne de det. Det håber jeg de gør, for ugen efter ville der ikke længere være et Israel og palæstinenserne kunne få deres land tilbage.....

Drømmer Anonym nr 2
Pakistaneren modild, bedre kendt under navnet ladyboy-in-red , og som nu benytter betegnelsen frit palæstina drømmer meget. Men det pakistaneren drømmer mest om er sex med børn.

beklager Frit Palæstina!
Sorry, jeg er hverken modild eller lady-boy. Jeg går ikke ind for pædofili, jeg går ikke ind for Israel, og jeg går ikke ind for kujoner der kører personhetz bag skærmens anonymitet. Hvad laver du på en debatside når du ikke har noget at sige? Har de andre børn i børnehaven besluttet at ignorere dig?

Der anonym
Der er ingen grund til at bruge et ord på den pakistanske pædofili-tilhænger modild alias ladyboy-in-red. Det får pakistaneren til at fortsætte med sit perverterede ævl.

Lyver anonym 5
Pakistaneren "frit palæstina" er en løgner. Han kalder sig også for mange andre navne bl.a. ladyboy-in-red og modild. Pakistaneren er af den mening, at pædofili ikke er klamt.

tak Frit Palæstina
Så blev det opklaret. Du er sidens underholdende indslag. Godt du har to aliaser, så kan du klappe dig selv på skulderen når nu de andre børn ikke gider lege...

Til Anonym Spectator2
Kunne du ikke skrive nogle saglige argumenter for dit synspunkt i stedet for helt bevidstløst at gentage en række perfide beskyldninger mod en eller flere personer, der måske eller måske ikke gemmer sig bag de nick du omtaler?

Sol er en mulighed for en fri og demokratisk debat. Men indlæg som dine er en hån mod alle demokratiske principper.

VED AT anonym 5
Pakistaneren ladyboy-in-red, som er pædofili-tilhænger, benytter sig af mere end 20 forskellige navne. Den arbejdsløse, ubegavede og perverse pakistaner er desværre ved at ødelægge sol-debat med sine utallige vanvittige indlæg.

løgner er du selv med-dig-modild
du er en nar.

Have anonym
En af pakistaneren Ladyboy-in-reds andre navne (spectator2). Pakistaneren ladyboy-in-red er af den mening, at det ikke er klamt at have sex med børn

Hvor mange Frit Palæstina!
Hvor mange aliaser har du? Udover de to du bruger her? Synes du selv du bidrager til sol-debatens legitimitet med de indlæg du kommer med her?

Dansk politi. enoch.ben.enoch
dansk politi og ungdomshusets unge.

Enoch

Ubegavet, ligner modild. enoch.ben.enoch
UN, skabte ikke Israel.

modild kan ikke klare en seriøs debat.

Enoch

Gæt enoch ben stupid
Lad mig gætte: "gud skabte Israel. Jeg er guds sendebud, Enoch den store!"

Stupid. enoch.ben.enoch
Stupid.

læs enoch ben stupid
Læs venligst mit nyeste indlæg under "MR. Small"

Det har du fuldstændig ret i, Kok dulkis
Det er mig en gåde - og har været det i årevis - at verdenssamfundet bare ser passivt til.

Jeg mistænker USA for alt muligt møg i den sammenhæng. Hver gang der har været optræk til noget som helst i FN har de nedlagt VETO. De må have stærke interesser i den konflikt.

Jeg er enig modild
Nogen burde virkelig tage hånd om dette, og jeg kan kun se FN som kan det. Desværre er der jo ikke enighed i FN, så det er nok ikke noget vi skal stræbe efter.

Jeg finder det problematisk, at der er så stille omkring de uhyrligheder, vi kan erfare i den region. Det hele er skruen uden ende, hvis ikke nogen udefra griber ind.

V.H. Modild

Sammenligninger med Nazityskland? Demokrat1
Det eneste, der kan sammenlignes med nazisme i den her sammenhæng er islam. Begge grupper dræbte/dræber og dæmoniserer de samme grupper. Jøder, homoseksuelle m.fl.

Israel har ret til at forsvare sig! Hvad med lidt muslimsk selvkritik!
I stedet holdes stilen: "Hvis du siger, jeg er voldelig, slår jeg dig ihjel".

??? Demokrat1
Din profet var da pædofil. Og for en muslim er Muhammed vel ufejlbarlig, så ...

Har du læst artiklen? modild
V.H. Modild

Ja, har du læst artiklen Modild-hjælper
spørger Modild

Jeg er også enig Modild-hjælper
hvis nogen griber udefra

Ja, der skal renses ud Modild-hjælper
siger Modild

Og hvorfra skulle anonym
det påståede udbrud af aggression kommer fra? De arabiske islamister, der i bund og grund er en flok civile der leger soldater med billige russiske våben?

Se det i øjnene. Når olien enten er opbrugt, eller der er fundet erstatninger, så vil verden da rende palæstinenserne et langt stykke, og Mellemøsten generelt.

Der er kun en fremtid for de muslimske befolkninger, og det er indbyrdes krig, når deres samfund kollaper pga. liggyldighed fra omverdenen, der i dag er rygraden.

hov hov hovsa
"Artiklen er barsk, og har nogle direkte sammenligninger med Nazi-tyskland, hvilket jeg egentlig tilslutter mig. Det er helt forkert, at kalde Israel en demokratisk stat, det er de ingenlunde."

Ja, Israel kan sammenlignes med Nazi tyskland.
Vi ku også sammenligne Israel med det Kinesesike kommunist styre eller Uganda. Hvorfor skal Israel absolut altid sammenlignes med Nazi tyskland af deres kritikere. Kan der overhovedet tages sammenligninger af den karakter. Er det ikke useriøst?

Og af alle verdens konflikter skriver Modild og hans hjælper altid om Israel. Der er mange konflikter i verden, foreksempel Kina's besættelse af Tibet.

Hvordan ser modild på de overgreb fra det Kinas Kommunistisk styre? Men nu er der nok ikke mange ny danske stemmer for Enhedslisten, Socialistisk folkeparti og ligesindede at beskæftige sig med andre konflikter end netop Israel-Palæestina.

Se her.:) modild
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=71&posting=858644

V.H. Modild

Det var nemt hovsa
"Artiklen er barsk, og har nogle direkte sammenligninger med Nazi-tyskland, hvilket jeg egentlig tilslutter mig. Det er helt forkert, at kalde Israel en demokratisk stat, det er de ingenlunde."

Du tilslutter dig sammenligningen med Nazi tyskland i artiklen.

Jeg bryder mig ikke om sammenligningen, fordi sammenligninger som denne er useriøse. Det er blandet andet fordi Israel har en historisk relation til nazi tyskland, at forfatterne til artiklen bruger denne sammenligning. Hvorimod man kunne have brugt andre sammenligninger eller havde udeladt sammenligninger og blot beskrevet uhyrlighederne.

Usa og Iraq Hovsa
For iøvrigt handler artiklen om Usa og Iraq ;)

Hvis du hugger på dette link modild
http://www.counterpunch.org/christison11272006.html

Skulle du lande i den rigtige artikel.:)

Websites skifter jo hele tiden nyheder, og jeg tror, du er landet på den forkerte.:)

V.H. Modild

Hvorfor skriver du ikke om Kinas Kristina_Hjertens_flamme un...
ugerninger mod tibetanerne? Hvorfor kritiserer du Modild fordi velkommende påpeger Israels misgerninger? Du skriver at Modild udtrykker kritik af Israels demokrati mens Kina ikke nævnes – det er klart, Kina er ikke demokratisk, derfor.

Jeg tilslutter mig Modilds kritiske holdning angående det uheldige at de forfulgte i dag selv handler som nazisterne i sin tid. Og vesten holder på at Israel er en demokratisk land, er jeg lige så meget i tvivl om det er sandheden?

Desværre forstå jeg ikke den engelske tekst og derfor ikke ved hvad det stå, men jeg har undret mig over at ingen i vesten eller USA protesterer over den behandling palæstinenserne får af de fascister hos den regerende parti i Israel. Skammeligt må jeg sige


Med venlig hilsen
Kristina

Overskrift Kristina Vupti
Kritik og stærk kritik, ja. Men mener du jøderne er nogle forbandede svin og kan man overhovedet sammenligne Israel med Nazi tyskland?
Er det ikke en useriøs sammenligning. Kan Iran sammenlignes med nazi tyskland, eller kan kina. Det er helt ude i hampen. Vi må gerne bruge hovedet, hvor mange andre lande skal tilsvarende sammenlignes med Nazi tyskland. Vel nok kun Israel, og der er nok af lande som ikke overholder menneskerettighederne.
Det der forbitre mig, er at Israel bliver sammenlignet med nazi tyskland, og hvorfor?
Svaret er enkelt, fordi de er jøder. En yderst modbydlig sammenligning, specielt set i et historisk perspektiv. En sammenligning ude af propotioner, useriøs og ondskabsfuld. En retorik, hvor jøderne ene bærer ansvaret for konflikten. De er nogle forbandede svin (intet nyt under solen, hørt før), nærrige, grådige, morderiske osv. (Læs Modilds indlæg)

Om Israel er et demokratisk land, ja det er de vel. Det kan diskuteres, hvor demokratiske de er i vores øjne, selvfølgelig.

Vil man kritisere, burde vedkommende kritisere med værdighed og saglighed. Istedet ligger modild snildt sine følelse om hver eneste israelere ind i sine indlæg. Og modilds antisemitiske følelser er her, helt irrelevante for kritikken.

DERFOR

Sludrehoved modild
Du kan ikek med et eneste eksempel fra mine indlæg om konflikten i Mellemøsten finde bel☼g for at sludre om følelser fra min side.

Det er i proncippet ikke undertegnede, ser laver sammenligningen med nazi-tyskland, me artiklen, jeg erklærer mig blot enig i sammenligningen, der rent faktisk er uhyggelig tæt.

Jeg er parat til at diskutere demokrati i Israel med dig eller enhver anden, der skulle have kvababbelse over min anke i den henseende.

Indtil du har sat dig ordentligt ind i min argumentation, forventer jeg, at du i det mindste kan agere med en anelse anstændighed, og i overensstemmelse med virkeligheden.

V.H. Modild

Nej ikke fordi de er jøder Kristina_Hjertens_flamme un...
...men fordi det den israelske regering og vælgerne som valgte dem, gør lige sådan som nazi Tyskland gjorde over for jøderne. Det er ikke demokratisk derimod udnyttelse af demokratiet for at handle efter for godt befindende lige som nazisterne også udnyttede demokratiet til deres forbrydelser. Det undrer mig og det er det Modild påpeger med sin indlæg.

Alle lande som gør samme er i mine øjne lige så forbryderiske.

Om det du mener er kritisabel kan du så vælge at skrive om, om det er Kina og alle de andre lande som gør og som du nævner må du skrive indlæg. Men at kritisere Modild fordi vedkommende kritiserer Israel for det umenneskelige behandling af palestinæserne gør Israels regering ikke mindre forbryderiske.

Med venlig hilsen
Kristina

Hovsa HovHov
"gør lige sådan som nazi Tyskland gjorde over for jøderne."

Hold kæft hvor er du dum i hovedet, undskyld mig. Der flyttes hvis ikke meget rundt deroppe.

Modvand Modvand
En følsesmææssig reaktion er når man kalder andre for forbandede svin

En følsesmæssig affære er det når du laver sammenligninger med nazi tyskland.

"at du i det mindste kan agere med en anelse anstændighed, og i overensstemmelse med virkeligheden."

Synes du selv du gør det?

Få dig en profil modild
Såskal jeg forklare diglidt om min tilgang.:)

Men forbered dig ordentligt, for det bliver vist svært for dig.

V.H. Modild

Kender du til forholdene? modild
Endskønt der er mange facetter, der ikke er ens, er pointen her, at der er mange sammenlignelige situationer og virkeligheden er ikke med dig kammerat snørresko.:)

Det er ikek for børn med snot på ærmet, at beskæftige sig med den konflikt.

Læs: "Der er direkte sammenligninger med Nazi-tyskland i israels måde, at behandle palæstinenserne. Det er ikke til diskusion om det er således, for det er det, det er graden vi kan diskutere.

Linket i det indledende indlæg viser med al klar tydelighed, hvad der menes, men hvis du ikke kan lide dette link, kan du få noget nær 100 andre.:)

V.H. Modild

Ret skal være ret! Hahahihaha
Du kan ikke både benægte fakta, og så beskylde en opponent for ikke at kunne klare en seriøs debat. Om igen, dit sludrehoved!

Hvorfor HovHov
Hvorfor er det lige nazi tyskland?

Forklar mig venligst?