Eu afstemning igen!

Eu afstemning igen! kaminsky
Irland der senes sagde nej til Lisabon traktaten skal stemme igen om ca 1 år. Det som om EU ikke fatter et nej, så vi prøver lige igen.

Ja naturligvis Anonym
Stemmer flytter sig jo hele tiden. Ellers var der jo heller ingen grund til reglmæssige folketingsvalg... vel?!

EU og demokrati 123456
Selvfølgelig vil politikerne i EU og de EU liderlige politikere i Irland gøre alt og lægge maksimalt pres på de lande som ikke indordner sig.

Problemet for EU er at hvis først et land begynder at stille spørgsmål til EU og EUs opbygning, så følger andre lande lynhurtigt efter med krav og spørgsmål.

Er der nogen der kan forestille sig panikken hvis et land melder sig ud af EU, og det vil stort set være ligegyldigt hvilket land det var?

Tanken har desværre bredt sig... dommeren
Danmark sagde nej tak til venstrefløjen for tredje gang, sidste år...
Alligevel er der mange fra denne fløj der har arbejdet for et nyvalg lige siden. [:O]

Tror du har logget dig ind... kaminsky
På en forkert debat, denne debat handler om EU-afstemninger.

underlig opførsel... dommeren
Du kan tilsyneladende ikke forholde dig til principper og svarer iøvrigt ikke på det eneste indlæg om det at du vil debattere... [:O] [:O] [:O]

Endnu et indlæg uden indhold... kaminsky
Men det skal der være plads til. Jeg har også skrevet indlægget: yngre huskøbere på røven. I det indlæg har jeg svaret 8 gange, så der er vist ikke så meget om det du skriver.

Fogh kræver ny Euroafstemning nu Felix
I svenske aviser udtaler Fogh, at han nu sætter en dato for en ny afstemning for Euroen.

Fogh har udnyttet finanskrisen til, at manipulere Euroen igennem grundet det såkaldte rentespænd på 1 % mellem Eurolandene og Danmark.

Hos Dannevangs bonderøvs ministre ved højrehånd åbenbart ikke hvad venstre hånd foretager sig. Stig Møller afkræfter Euroafstemningen. Der er hverken hoved eller hale hos ministrenes modsatrettede udtalelser, fælles for dem er, at de lyver halen ud af bukserne.