EU med til Melodi Grand Prix

EU med til Melodi Grand Prix webcookie
EU-kommissionens svenske PR-chef, Margot Wallström vil koble EU på Eurovisionens Melodi Grand Prix, for at få den målgruppe til at se positivt på EU og dens muligheder.

Eurovisionens Melodi Grand Prix har 100 millioner seer og dem vil EU kommissionen gerne nå ud til på et tidspunkt, hvor den folkelige opbakning til EU er i bund.

Hvad mener du – vil du ændre din mening hvis du så reklamer for EU under Eurovisionens Melodi Grand Prix?

Kilde
http://www.bt.dk/underholdning/artikel:aid=457324/

Aldrig Modstanderen
jeg mener vi skal ud af EU og det hurtigst muligt kan huske da vi stemte da stod englænderne og ventede på os havde vi stemt nej havde Gb + n + S + Fin + dk nok lavet en nordisk union dette havde været bedre for os eller som nordmændene bliv ude og få en god handelsaftale. Vi havde haft det bedre uden de der lande sønden for os vi ligner mer vore nordiske broderlande end de sydlige regioner

Selvfølgelig skal......... Gun-Slinger
EU med i dette. Det samme skal reklamer for valo-vaskepulver eller tysk-øl.

Grotesk og ulækkert Ribset
at EU vil propagandere på denne måde også. Enig i, at det giver meget ubehagelige mindelser om både Sovjetstaten og det 3.rige.
Og også latterligt og absurd, al den stund vi selv betaler for propagandaen.
Lad os få EU nedlagt snarest -

Forudsigeligt sanessa
Hvorfor tror du Lordi vandt i år? Sgu da ikke fordi de laver fed musik vel?

Det er en kommerciel tragisk komedie, der knuser håbefulde kunstnere! Pengeogpoppræmier definerer ikke god musik...og det er der heller ingen der tror...men hvorfor laver man så MGP?