EU overtræder de danske

EU overtræder de danske kaiogkaren
regler, som de så ofte har gjort det før. Vi blev fubbet ind i EU ved ufine midler. De blander sig i vore indre anliggender. Vi er et meget lille land, derfor skal vi kanøfles. De lande der fik indført Euroen opfylder i mange tilfælde ikke reglerne, og har aldrig gjort det. Det er en meget alvorlig sag, som man hellere skulle tage sig af.

Argumenter? rodvad
Hvor er dine argumenter, du må gerne også fortælle hvad du mener der havde været bedre i de europæiske lande uden indblanding i indre anliggende. Skulle alle have sine egne regler, som de ville forlange at andre skulle følge dersom de ville handle med dem?
Skulle vi tilpasse os de tyske eller engelske marked? Skal vor industri producere efter 30 forskellige standarder?

EU's rolle skal minimeres Rollo
Det skal være et uforpligtende samarbejde. Magten tilbage til nationalstaterne.

Intet andet... og hvis EU's befolkning ikke ønsker Tyrkiet med så skal de satme ikke med.

Ellers bliver det EU's endeligt.

Befolkningen har folk nok.

overgivelse af dansk suverænitet paxus
kan beskrives som landsforrædderi.
er det mon lettere for Danske politikere at skyde ansvaret over på udenlandske politikere

Det kan kun gå for langsomt at komme ud! joel
Eller i det mindste minimere DKs rolle i EU.

Hader Venstre for at være så EU-liderlige.

Arrrgh! Terminator
Hvordan kan man sige at Danmark skal ud af EU. Spørg norsk erhvervsliv hvor bøvlet det er at drive forretning, når man ikke har indflydelse på EU. Men bare må makke ret i forhold til EU. Det er præcis sådan det forholder sig for Norge.

Jeg må hertil spørge. Hvordan vil I 'kanøfle' Tyskland, England, Frankrig og de andre EU lande, hvis I vil sætte jer udenfor lokalet og sige æh bæh - vi gør bare som vi gør...

For så vil de sige - nej de vil ikke sige noget - de vil skraldgrine af Jer allesammen. Og så vil de tage Jer i skole og vise Jer hvor I hører hjemme.


Nej, udnyt de muligheder EU samarbejdet giver og deltag aktivt og konstruktivt. EU mangler at blive folkelig og oplysende og klart definere en vision med sit formål.

Men dét er en helt anden og yderst underholdende sag....