Euroen og Stalin. Alle euromaner ser euroen som e

Euroen og Stalin. Alle euromaner ser euroen som e anonym
Euroen og Stalin.
Alle euromaner ser euroen som en løsning på finanskrisen. De har tilsyneladende glemt, at euroen er opfundet for at skabe stabilitet i økonomien, og derfor har euroen slet ikke opfyldt sit formål. Euroen er årsagen til, at vi har en krise, der er større end nogensinde før. Mangelen på nationale valutaer gør det umuligt at regulere økonomien så hurtigt, som man tidligere kunne, og det er krisens årsag.
Men euromanerne er fuldstændig forblændet af euroen, ligesom stalinisterne engang var det af Stalin.

Nej Euroen er ikke årsagen ernst_kolding
årsagen er bankernes vanvittige udlånspolitik og regereringens vanvidspolitik om at der skal være vækst hvert år.

På et tidspunkt må man stoppe op og spørge sig selv om ikke det er godt at køre ud ad den vej vi kender, men nej, der skal være vækst hele tiden og det fører til kriser.

Jeg mener ikke Euroen er godt for Danmark, jeg stemte imod og gør det igen, hvis der nogensinde kommer en afstemning om den mønt, det eneste Euroen kan gøre for danskere er, at det er lettere at rejse i Europa som privatperson, men det er ikke argument nok til at indføre den i Danmark.

Virksomheder har ingen fordel af den skide Euro, det har stort set alle danske virksomheder sagt til dagspressen.


Ernst

Jeg tror ikke, at euroen er så uskyldig, som du si anonym
Jeg tror ikke, at euroen er så uskyldig, som du siger. I en naturaløkonomi findes der ikke finanskriser. De kommer af seddelpengene, og jo færre valutaer, der findes, jo større bliver kriserisikoen. De store valutaer har nemlig fjernet sig mest fra naturaløkonomien. Det er IKKE noget tilfælde, at det 20. århundredes største krise (1929) startede i det største valutaområde (USD).