EUROPARK

EUROPARK bilist
Jeg vil blot dele mine erfaringer med dette private firma, der huserer mange steder og uddeler parkeringsbøder.

I forbindelse med en parkering jeg foretog i Horsens, fik jeg efter 5 min. udskrevet en bøde - og alle undskyldningerne for hvorfor jeg ikke havde et parkeringsbevis i ruden dropper vi lige.

Jeg har haft kontakt med politiet, som ikke kunne hjælpe mig yderligere, og som faktisk ikke kunne oplyse mig om hvorvidt det er lovligt at EuroPark kan undlade at oplyse observationstiden, som en vagt skal overholde inden en bøde må udskrives på en given parkeringsplads.

Jeg har ringet til både politi og Europark flere gange. Nu ligger bøden i "sagsbehandling" på 4. uge - de skal blot afgøre om den vagt som har udskrevet min bøde har overholdt observationstiden. Meget indviklet og omfattende proces... Det uretfærdige er, at jeg ikke kan kontrollere om denne tid rent faktisk ER overholdt - da jeg altså kun kan få oplyst om den er overholdt eller ej.

Hvor går man hen når politiet ikke kan give et klart svar? Er der intet man kan gøre?? Jeg forstår ikke, at sådanne private bestemmelser mellem Europark og ejeren af pladsen ikke skal være offentlige for os, der benytter pladsen og betaler for det?

Ja de er molly31
Ikke for kvikke, vi havde gæster fra Rusland for 1 mdr: siden og på vejen ned til os, kom de forbi fisketorvet og russer kan jo ikke læse dansk, når de aldrig har været i landet, de køre ind i pakeringen på Fisketorvet og har ikke P.skive da de ikke kender til sådan noget, da de så kommer ned, ja så har de sku en P.bøde i ruden. er den P.vagt for dum eller hvad, hvordan vil man opkræve en bøde fra en russisk statsborger som bor i rusland.

Sagde da også til dem at de skulle smide den væk

Fuck Europark why.king
Jeg har selv haft et større skænderi med deres advokater og har ikke hørt en lyd fra dem i 4 måneder nu.

Det forholder sig sådan at når det er et privat parkeringsselskab som europark er så er det en stiltiende aftale mellem FØREREN af bilen og parkeringsselskabet.. og IKKE mellem EJEREN af bilen. Ejeren er ikke engang pligtig til at oplyse hvem der har kørt på det pågældende tidspunkt.

Her er et forslag til hvad du kan skrive til europark :


EuroPark
Postboks 275
7100 Vejle

X-købing den …./…. 200

Vedr. : Fremsendelse af girokort med journalnummeret
Jeg har d.d. modtaget girokort for påstået ulovlig parkering. Kravet bestrides da jeg ikke parkerede det pågældende sted på det anførte tidspunkt/jeg havde gyldig parkeringsbillet/det ikke var mig der førte bilen på det pågældende tidspunkt.Af samme grund er jeg ikke forpligtet til at betale det anførte kontrolgebyr.

I forlængelse heraf skal jeg endvidere gøre opmærksom på at der ikke kan pålægges yderligere rykker- og incassoomkostninger, jfr. Rentelovens §9b.

Dette brev er sendt både som anbefalet og som almindelig post. Med mindre jeg har hørt fra jer inden 8 dage fra afsendelsen af dette brev anser jeg sagen for afsluttet.

Med Venlig Hilsen

Jeg husker din indlæg tomtitomtitom
Flot at du ikke har hørt fra dem, og det gør du heller ikke mere;o)

Indlæget, og debatør, kan sagtens gøre fordel af din erfaringer.
Der er ingen moral når det drejes sig om Euro park.
Jeg er helt enig.
Fuk dem hvis der er en mulighed :o)
vh
Tom

Tomtitomtitom why.king
You got mail ;-)

Og er tomtitomtitom
send tilbage;)
vh
Tom

tak bilist
Tak prøver at sende dem et brev mere...

Men angående den lukkethed omkring deres regler, fatter jeg ikke at det er lovligt. Hvorfor ved politiet ikke engang om det er det?

Jeg har en veninde, som har et familiemedlem, der arbejder for Europark. Han siger, at der hvor han har arbejdet ligger denne tid på 15 min. Men de opfinder vel bare en tid, så det passer med den udskrevne bøde, hvis der opstår protester.

Har lyst til at stille bilen ulovligt derned og vente på at få fat i en vagt, som man kan spørge face to face...