Europe - Secret Society

Europe - Secret Society djdaddy
den nye plade med Europe - Secret Society, er en kanon plade de holder den i samme stil _hardrock_
kan kun anbefales..
1.Secret Society 3:38
2.Always the Pretenders 3:56
3.Love is Not the Enemy 4:19
4.Wish I Could Believe 3:35
5.Let the Children Play 4:12
6.Human After All 4:15
7.The Getaway Plan 3:53
8.A Mothers Son 4:50
9.Forever Traveling 4:13
10.Brave and Beautiful Soul 3:48
11.Devil Sings the Blues 5:25

Udgivelses dato 27/10