european coast holiday

european coast holiday Anonym
hvordan kommer man ud af en aftale med european coast og sun holiday

hvilken slags aftale ? Adv. ( pensioneret ) Rasmussen
Giv evt. lidt mere information, hvilken form for aftale drejer det sig om ? hvornår er den indgået ? Har aftalen en periode ?

Komme ud ? ANONYM
Hvis i har underskrevet kontrakt uden at kende vilkår, hvordan man evt. kommer ud ! Så er i simpelthen for dumme. Dumhed koster penge

ferieaftale Pens. Rasmussen
det drejer sig om en aftale med european coast og sun holiday på Tenerife som vi betalte 1000 euro for et ferie koncept, men det viste sig at det faktisk var 5000 euro i alt, for at få de goder som firmaet udbød.

de penge har vi jo ikke så nu overvejer vi konsekvenserne !!!

svar om aftale Adv. ( pensioneret ) Rasmussen
Med mange firmaer kan man faktisk have en fornuftig dialog. Der er flere eks. på personer, som pga. finans forhold, laver en betalingsaftale og på den måde finder en fornuftig afvikling. Hvis man vil ud af en aftale, er det bedste: send anbefalet brev til firmaet-senest 10 dage efter kontrakten er underskrevet. Mange lande har en 10 dages fortrydelsesfrist og hvis det handler om timeshare, skal der gives returret, henv. til EU direktiv. Hvis der er tale om medlemsskab i rejse / ferie klub har man ingen lovmæssig ret til fortrydelse. Handler det om en aftale med periode under 3 år ( mindre end 36 måneder ), er der tale om en bindende aftale, her er man absolut bedst stillet hvis man opfylder kontrakten. Jeg har desværre været i kontakt med mange, som efter velmente råd, undlod at betale. de fleste endte med at betale op til 3 gange mere end hvis de havde overholdt kontrakten. Min bedste anbefaling er: Se opmærksomt på aftalen, er der tale om aftale under 3 år, er det klart i jeres egen interesse at betale. Hvis det skyldes pengeproblemer, kontakt da firmaet og lav fornuftig afdragsordning.
God jul og godt nytår
mvh
Rasmussen

interesseret Frederiksen Jylland
Hvad siger firmaet til jer, når i siger i vil ud af det ?

til frederiksen Anonym
da man har skrevet under på en kontrakt holder de sig selvfølglig til det men i vores tilfælde har de tilbudt en anden ordning ( et mindre beløb ) for deres såkaldte udgifter hvis vi opfylder dette er der mulighed for at aftalen ophæves.

men det er absolut ikke deres politik de vil hellere retsfølge dig - det er min opfattelse

Hvis det var mig Frederiksen Jylland
Jeg tror bestemt jeg ville tage mod et sådan tilbud. Bedre at betale lidt, end at have kvaler med det fremover.

til frederiksen Anonym
det har vi også gjort - netop i dag har vi indgået et forlig så nu er vi ude af aftalen dog med et minus på bankbogen

Har aftale. Karen, Jylland
Jeg har selv underskrevet aftale med dem, og opfyldt den. Jeg er yderst tilfreds, og må sige behandlingen er yderst professionel. Jeg er sikker på du kan få en fornuftigt ordning med dem.

Hvorfor vil du ud af det? Fynboen 2
Jeg er selv medlem, og det er kanon koncept.