ex er gået total i panik.

ex er gået total i panik. anonym
Min ex er gået total i panik.Han har truffet en ny dame,og nu er han bange for jeg skal opsøge ham på hans bopæl i utide.For det første er vi bare fine/gode venner,og jeg er da kommet ude på hans gård de sidste 12 år.De sidste 5 år har vi bare været venner,og jeg kom/kommer der fortsat jævnligt,også selvom han har truffet en dame nu.Hvad han er bange for nu,aner jeg ikke.Jeg har da ikke tænkt mig at skabe ballade eller andet grimt for ham.Måske er han bange for at hun skal opdage jeg er til,og vil spørge for meget om en masse ting.For det første kan han slet ikke rende/skjule mig for hende,for sandheden kommer jo altid frem.Jeg er ude hos ham onsdag eller torsdag denne kommende uge,og så vil jeg da spørge ham om hvad hans barnlige opførsel skal til for.Vi var kærester i 12 år,og hvis han tror han kan skjule det,tager han helt fejl.Manden vil jo så gerne gå som en stor uskyldighed for omverden,men jeg ved bedre.Jeg under ham godt en ny dame,men jeg under ikke at hans skal skjule jeg fortsat kommwer ude hos ham.Det er kun som ven jeg kommer,og ikke andet.-Han vil gerne have en masse billeder jeg har af ham,men nej,de er mit privat eje,og bliver hos mig.jeg tror han har bildt hende en masse usandheder ind,som han er bange for skal afsløres,for han kan godt omgås sandheden meget letsindig.
Hans og min fortid sammen,vedkommer ikke hende,og det skal hun heller ikke blande sig i.

Det er da et vink med en vognstang ......
om at du skal holde dig væk!

Øhhh Kenneth ...
Hvorfor kommer du der??
Har du andet ærinde end at i er venner???

Det er ikke alle der forstår at man sagtens kan være venner med en man tidligere har kærestet med - og hvis den nye dame hører til dem, så ser hun sikkert at du holder dig væk.

Hilsen Kenneth

Til frøken fortid Anonym
Hold dig væk og held og lykke til det nye par.
Det barnlige er kun dig.[:O]

Nå da da jytte777
Det ser da også ud somom du er gået i panik? Hvorfor tror du han bilder nogen noget ind?-måske vil han bare gerne være lidt i fred nu, mens han bygger et nyt forhold op-det burde du da kunne respektere? Hvis du er en ÆGTE ven holder du lav profil og holder dig i kulissen-det er op til ham at afgøre hvornår han "tør" introducere dig for en ny kæreste. Men jeg kan sagtens følge dig i at du er såret over at dine besøg skal hemmeligholdes. Besøger han aldrig dig?Du skriver at du kun kommer som en ven-har I begge været singler og ikke haft sex sammen de sidste 5 år? Er de billeder du har af ham på nogen måde kompromiterende?-hvis de er, så er det måske derfor han er nervøs for at uvedkommende skal se dem?