Ex mormoner

Ex mormoner Hyper
Hej. Jeg er nysgerrig efter om der er nogle ex-mormoner derude. Forlod selv "sekten" for 6 år siden. har aldrig fortrudt, men savner engang imellem at snakke med nogen der selv har oplevet at "komme ud". har søgt på nettet efter grupper i DK, men har indtil videre ikke fundet noget. ved nogen noget?

Ex-Mormon kristen123
Det er/var en på sol, ved ikke om han er aktiv her på debatten. Han kalder sig Again.

søg.................. exmormoner?
religion dk, debat, again.

myteri Anonym
Jeg kender til den mormonske myte som lige som så mange andre religioner er bygget på en myte.
Jeg tror også at mange andre forskellige kulturer har fundet vej til Amerika men er bekymret over at mormonerne ikke vil stille deres mytiske skrifter til videnskabens rådighed, men Vatikanet vil jo heller ikke åbne deres hemmelige arkiver det vigtige er dog ikke myterne men de menneskelige værdier religionerne står for k/h Pax

ved godt det er et gammelt indlæg, men måske.... heidiii
Hej Hyper.
Ja, det er jo lang tid siden du kar skrevet, men måske jeg var heldig.... :) Jeg kender desværre ikke til en gruppe her i dk, men vi skal jo starte et sted....Så hvis du imod alle odds skulle se dette, vil jeg meget gerne høre fra dig.
Jeg er født og opvokset som mormon og "kom ud" for 11 år siden. har aldrig fortrudt min beslutning, men derfor kan det efter alle de år ude", stadig være svært. Det kunne være spændende at høre fra andre, hvordan de tackler det. Så lad mig høre fra dig, hvis skæbenen vil :)
mange hilsner fra heidiiii