få dig et liv

få dig et liv livsnyderen.
denne sætning er meget brugt i denne katagori.
men hvad er et liv?
er en form for liv bedre end andres liv?
kan du anbefale den bedste livsform?

tak.

bare en talemåde.....!? SuSSy
negativt og posetivt ment.Jeg
selv bryder mig slet ikke om det. :=((

og her SuSSy
nogen kan li farven blå og andre farven rød.

Bedste at havde sex liv Danish boy
Bedste at havde sex liv

Når argumenterne slipper op lagermann
Godmorgen eller formiddag :o)

"Få dig et liv" er den ultimative afmagt overfor en anden debattør. Jeg synes at det oftest bruges når argumenterne slipper op. Når man føler sig trængt.

Det skal antyde at en anden debattør vel fører et liv i Cyberspace og ellers ikke ser meget af verden. Mit indtryk er dog at man der ofte taler om sig selv.

Jeg ser udtrykket som absolut negativt og som skal føre til at den anden debattør skal føle sig underværdig. Jeg har ikke tal på hvor ofte jeg er blevet opfordret til at få mig et liv, men sandheden er at kun vi og vi alene ved om vi har et liv? Når man naturligvis ser (kan man kun se ved folk med profil) tilbringer 24/7 på nettet, så kan der ikke være gang i meget andet.

Mvh Lagermann

Og så Tanketrolden
..og det er intet personligt. Du har så et liv ? For du er her da meget sådan a la 24-07. Så med andre ord kære mann, det kan kombineres ikke ? At både være her og så have "..et liv.."


"..Jeg har ikke tal på hvor ofte jeg er blevet opfordret til at få mig et liv, men sandheden er at kun vi og vi alene ved om vi har et liv? Når man naturligvis ser (kan man kun se ved folk med profil) tilbringer 24/7 på nettet, så kan der ikke være gang i meget andet..."

Enig Anonym
Man taler om sig selv.
Rigtigt tænkt.
En sommerhilsen fra mig.

Det har du fået galt i halsen.... lagermann
Hej hej

Jeg tager det naturligvis personligt, ihvertfald den lidt slørede "afsløring" af mig i dit indlæg.

Hvordan vil du have at jeg mandag-fredag skal arbejde fra 8-15, og så være her 24/7? Min lommeregner siger det er umuligt!

Du vil ikke se mig her før tidligst kl 16 på hverdage!! Egentlig burde det ikke være nødvendigt at fortælle dig det, for du kan bare tjekke det via min profil. Det er nemlig den mulighed du har fordi jeg gad oprette en profil.

Lagermann

RBA lagermann
Og en god sommer til dig også, jeg fandt sgu lige ud af i min lidt omtumlede tilstand, at jeg har ferie fra idag sgu!! :o)

Og god weekend også.

Mvh Lagermann

Få dig et liv Lagermann s.s.blicher
Det kan du da umuligt ha', når du gider diskutere om man har et liv hvis man bruger meget tid på nettet ?

hehe, spøg til side.

"Få dig et liv" er i den grad en nedværdigende bemærkning, der kan ødelægge al debat.

Altså lige med undtagelse af DF's lakajer. DE burde få sig et liv :-P

Hehehehe....skal jeg nok :o) lagermann
Hejsa SSB

Det som kan undre mig en del er at der åbenbart er visse personer som interesserer sig enormt meget for mit liv. Var jeg i det onde/drilske lune kunne jeg måske få den tanke at mit liv åbenbart er betydeligt mere interessant end deres eget? Måske skal mit liv erstatte det de ikke har? Uha, nu hoppede jeg selv i.

At de gider??? Man fatter det ikke.

Mvh Lagermann

Du misforstod Tanketrolden
...jeg mente at man KAN kombinerer "..et liv.." med 24-07 på den måde at man
både kan være her og evt. jobbe samtidig.
...dejlig dag til dig

Okay....på den måde.... lagermann
Hej hej Trold

Det har du naturligvis ret i, men så skulle jeg have en stand-in som kunne sidde her og sørge for at jeg fik blandet mig.

Du kan ikke vide det, men det er fysisk umuligt at kombinere mit arbejde med at sidde her og debattere. Med en smule Sherlock Holmes arbejde, vil du også se at jeg ikke deltager i debatterne fra om morgenen til ca 16tiden. Efter arbejdet tager jeg til stranden for at få en dukkert.

Mit arbejde er af fysisk art og finder sted på forskellige renoverings steder. Jeg tror ikke at mine kolleger ville finde det sjovt at jeg sad og skrev indlæg medens de knokler røven ud af bukserne. Vi er igang med at renovere en gammel bygning, et tidligere kollegie ved et seminarie som nu skal tjene til Medborgerhus.

Så nej, den kombi kan jeg med ro i sindet udelukke. Der er intet odiøst at komme efter.

Mvh Lagermann

Har aldrig set udtalelsen............ Hahahihaha
.......i den kontext. Derimod ofte som reaktion på ligegyldige navlepilleremner uden almen interesse (I hvilken forbindelse reaktionen er fuldt ud berettiget).