Få mit liv tilbage

Få mit liv tilbage DJH
Hej sol.. :-)

Jeg har brug for lidt hjælp her, det er sådan at jeg gik ned med en "svær depression" som de kloge kalder den. Siden februar måned Jeg er ikke til medicin, vil gerne selv førsøge.. ( mit valg)
jeg er en helt alm. pige der normalt ikke har haft problemet med mit udseene, køn pige langt fra overvægtig, nærmere blevet før tynd nu.
Jeg er ude på arbejdsmarked igen, og er nogenlunde med igen, men mit problem er at efter jeg gik ned, begyndte jeg at ryge alt alt for meget, og min hud og krop er som en gammel kone på 80 ( føler jeg) jeg ser træt ud, mit hår er klaset, sev om jeg bliver klippet og farvey så der kommer liv, min hud er simpelhen grå og kedelig, mine øjne hænger, og kan mærke de ikke kan klare mere efter kl 15.

er der nogen der har bud på event hvilke vitaminer jeg kan spise.

Jeg ved godt motion gør meget men er er kun på 20 timer, så lønnen er desvæære også kun derefter. så træningcenter er udelukket pt.

jeg cykler til dagligt så de der 30 min. motion får jeg da.

håber der er en der kan komme med super råd, da jeg stadig er ung og nu skal jeg altså videre.

Du skal have hjælp
b, du kan få en depression af mangel og c du er ryger, har du fået taget din blodprocent, ellers er et jerntilskud ikke og foragte.
Silica til dit hår.

rygningen skal du begrænse igen, men det behøver jeg vel ikke prædike om.[;)]

sv: hjælp DJH
Nej det behøver du ikke, men det er igang, har købt div. plaster og tyggegummi...

Men tak for svar, kan se jeg alligevel skal bruge mange penge :-/

Jeg er igang med hemojern. men B kog C vitaminer spiser jeg dog ikke.

Silica til håret? hvad er det, og hvad gør det?

Styrker flaks
Silicia styrker hår og negle.

Silica hjælp
http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=1776/sprog=1/grp=6/menu=5/

Du burde spise b- vitaminer og c, de hjælper på træthed/mathed.
OG de er ikke de dyre.

Chokolade indholder b -vitamin hvis det kan friste[;)]

Hej håber det hjælper
Det er da super trist at høre, jeg har arbejdet en del år som model i mode branchen og helt essentielt var det at kunne holde ens hud, hår, øjne osv. pæne efter en lang flyvetur og for lidt søvn og alt for meget jetlag.

Vitaminer er selvfølgelig vigtigt, men jeg vil anbefale bare at spise dem ved grøntsager, gulerødder, broccoli etc. er billigt, smager godt, gir' gode fibre. Du kan selvfølgelig ta' en ekstra C-vitamin (tror nu ikke der er behov for det).

Ligeledes med de andre kosttilskud. Det er simpelthen nonsense at bruge penge på hvis du spiser sundt, 6 om dagen plus rodfrugter.

Helt essentielt er dog mængden af væske, postevand og ikke så helvedes meget andet, kan altså gøre underværker. Husk at få drukket rigeligt, 3-4L fungerer godt for mig.

Din motionsform er hel fin, dog husk på at 30 min cykling kan være mangt og meget. Du skal ha høj puls og være forpustet i optimalt over 30 min dagligt, intet behov for et trægningscenter til det, når du kommer hjem fra arbejde skifter du tøj og tar' den gamle havelåge/sprintercykel ud til 30-40min med så meget knald på som overhoved muligt. Husk at til motion er det ligemeget hvor hurtigt du kører, så en gammel damecykel er fin, eneste vigtige er at du sidder godt og næsten (men ikke helt) kan strække dine ben ud.

Nå men håber det hjalp. Vedr. piller er typen SSRI og SNRI ret effektive til visse typer depressioner især dem udløst af angst, de har selvfølgelig bivirkninger, men i forhold til de gamle lykkepiller er det beskedent. Det skal du selvfølgelig snakke med din læge om og ikke vælge ud fra indlæg på nettet (husk at langt de fleste er glade for de piller, men en der er utilfreds skriver 1000 gange så mange indlæg som en der var glad for behandlingen.)

God bedring

tusin tark DHJ
For dit indlæg.

Jeg spier meget rudfrugter, bagt i ovn, og gronsager. fisk, men høre der ikke er mange vitaminer i fisk.

jeg drikker for lidt vand, det er noget jeg må ændre.

Jeg vil tage dit råd til mig som et lille barn :-)