Få penge til Cancer

Få penge til Cancer kaminsky
Mystisk at regeringen ikke vil slippe de ca. 400 millioner der mangler til de cancer ramte, set i lyste af overskudet på betalingsbalancen på 70 milliarder for 2006.

Folk dør jo inden de bliver behandet, men det måske også meningen?

Ja, de skal først lære at spise rigtigt Landmand
i stedet for det hovedløse ragelse, de propper sig med.

Kræftens bekæmpelse. Mjølner.
Har en formue på langt over 500 mill kr...... hvad med om de gjorde gavn for deres navn og spyttede godt i kassen ?.............men de er måske bare intereseret i de penge der kommer ind!......kig på deres hjemmeside... der er utallige links til at blive medlem, og donere penge, og en udførlig arvelov til deres fordel, men ikke et link hvis man vil melde sig ud af foreningen........... F.eks hvis man er utilfreds med deres helt hysteriske rygepolitik.

+ kassen med forskermidler veninden
der ikke bliver rørt, læste jeg igår. Hvis ikke pengene tilflyder patienter i form af behandling og forskning, så har jeg givet min sidste krone til det foretagende.

Formålsparagraffen rodvad
siger at de ikke skal behandle, det skal sygehusvæsenet. Dersom de humanitære organisationer skal finansiere behandlinger, bliver der snart kun behandlet de sygdomme de forskellige organisationer er dygtige til at sælge.
Kræftens bekæmpelse er med til at lindre chok og smerter over sygdom og død som følge af sygdommen.
<de skal hellere ikke selv forske, men de skal yde tilskud til forskning, den del bliver altid udsultet af myndighederne.
Og de udgiver masser af brochurer for alle kræftformer, også nogle der fortæller dig om når du bør gå til læge med din mistanke. Men det er ikke sikkert din læge forstår faresignalene, og det er en af årsagene til at der er flere der dør af kræft i Danmark, end lande vi sammenlignes med.