Får jeg ham?

Får jeg ham? Pretty in Pink
Jeg er en pige på snart 17, som er super skør med en på 23.. Jeg har en kæreste på min egen alder, men det går ikke så godt, og jeg elsker ham ikke mere, så det holder ikke ret meget længer. Og så var det at jeg mødte ham her. eller jeg har kendt ham i snart 3 år, men uden at have sådanne følerser før, han var bare altid ham den lækre. Det er min nuværrende kærestes trommelærer... For ca. et år siden gjorde han det klart for mig at han synes at jeg er tiltrækkende, og vi flirter altid lidt, men nu er det at jeg tænker om han mener det seriøst? For der er jo næsten 7 år imellem os. Kan det nogensinde blive til noget? Please hjælp mig. Hvad skal jeg gøre? ps. Jeg ved at han ikke har en kæreste og har ikke haft en imens jeg har kendt ham..

tja måske gaba
ja det er jo svært at sige, men der er da ikke noget galt i at komme sammen med en der er 7år ælder.
men det andet kan jeg desværre ikke udtale mig om da jeg ikke ved hvad han tænker

Flere ting... Fie
Altså først må du hellere droppe din nuværende kæreste, det burde du under alle omstændigheder når du ikke elsker ham mere.
Så skal du finde ud af med dig selv, om du moralsk vil kunne begynde at komme sammen med din nyligt aflagte kærestes trommelærer.
Og så skal du sidst men ikke mindst prøve ham af om han mener det seriøst.
Du skriver også som om du ikke er helt sikker på det med jeres alder. Det er under ingen omstændigheder et problem! Det er aldrig selve alderen som gør noget, men personligheden. Min første kæreste var 23 år, jeg fyldte 15 få dage efter vi begyndte at være sammen, min nuværende kæreste er 12 år ældre end mig, ham mødte jeg da jeg var 16. Så naturligvis vil jeg sige at det ikke er et problem, men spørg de andre, ser de heller ikke noget problem med min kæreste og jeg fordi vi passer sammen, hvor imod nogle par med mindre aldersforskel overhovedet ikke passer sammen... Så mærk efter med dit hjerte. Tænk med hjertet, ikke med hjernen, og tankerne om f.eks. aldersforskel sidder kun i hjernen. Held og lykke!
Knus Fie

Hørt! tøzen
Jeg vil give dig fuldstændig ret. Det er ikke den fysiske alder det kommer an på, men det mentale. Det kan sagtens være 7 år imellem jer. Det er noget med modenhed at gøre, hvis du spørger mig. Selv har jeg en kæreste der kun er 2 år ældre end jeg, men jeg synes bestemt ikke at aldersforskel skal være en hindring.