Får jeg snart lidt fred for eks´en

Får jeg snart lidt fred for eks´en Den deprimerede
Kære Helle!

Jeg har været så meget igenmen de sidste mange år. Bla. været på krisecenter pga. eks´en. Han yder ofte psykisk terror mod mig, og jeg tager det til mig, og blir så bange. Jeg har ikke været sammen med nogen mand efter vi gik fra hinanden, det tør jeg simpelhen ikke.

Jeg har sjældent mulighed for at komme nogen steder uden børn, da de kun sover hos mig. Mit ene barn står til udredning for ADHD, og den anden kan til tider være svær at styre. Er der lys forude for mig? Tænker også jobmæssigt...

Hvordan er det egentlig muligt for dig at vudere kud fra en tekst, uden at have haft personlig kontakt?

På forhånd tak

Det er det heller ikke nysgerrig f
Jeg *tror* heller ikke det er muligt for Fru Nemborg at give dig konkrete svar ud fra din tekst alene. Normalt skal man angive følgende:

- Præcise fødselstidspunkt, gerne på minuttet
- Fødested

Kære Deprimerede hellenemborg
Kære Deprimerede

Jeg oplever dit liv som en slags lidt tusmørke, før solen står op.
Du er en meget intuitiv begavet og kreativ pige med et stort hjerte.
Du underskriver dig "den deprimerede" jeg tror ikke det er første gang du har været her, Jeg fornemmer en pige, der har svært ved at sætte grænser og løber meget stærkt for at opfylde andres behov. Du kommer let til at glemme dig selv i børn, job, forpligtelser mmm.. Din sjæl sulter kæreste. Det er tid at fylde den og give dig den plads du skal have. Spørg dig selv, hvad der skal til for at gøre din sjæl glad? HVad plejede du at gøre inden du fik børn for at fylde dig selv op og pleje dig selv?
Jeg fornemmer en periode nu med en stor grad af selvhealing opg muligvis et jobskifte. Jeg ser dig arbejde med mennesker, så hvis du ikke er inden for et omsorgs eller plejefag, vil der dukke nye muligheder op for dig her. Hvis du allerede er der, vil der ske lidt ændringer i målgruppen som jeg ser det. Det kan være du arbejder med børn nu og gerne vil prøve kræfter med unge....eller omvendt.

Det handler meget om for dig lige nu, at stå fast på det du vil og det du tror på. Søg en god terapeut der kan hjælpe dig i processen - og stille og roligt vil du begynde at mærke en styrke indefra, der gør, at din eks ikke længere virker som en trussel mod dig. Når du har den, kan han ikke mere forfølge dig, for der er ikke noget at hente for ham energimæssigt.
Den dag kommer, som jeg fornemmer det, da du ikke er bange mere og kan stå frem og møde ham lige der, hvor I begge er ligeværdige, så ja, meget lys forude.....

Du spørger til, hvordan jeg kan læse moget ud fra skrift. Det er en afart af psykometrien
og det jeg gør er at "læse" dit energiprint i ordene. Derudover får jeg en masse hjælp fra mine vejlederere i den åndelig verden.

Jeg håber det var dig svar nok, ellers er du velkommen til at skrive igen.

Du er også velkommen til at kigge ind på min hjemmeside www.sjaelsro.dk
I Kærlighed Helle Nemborg

tak for svar Den deprimerede
Svar til: du fornemmede jeg har været her før: Det var helt tilfældigt at jeg skrev til dig, da der den dag jeg skrev, dukkede en reklame op på SOL´s forside om dig. Så det er altså første gang jeg har skrevet til dig.

Jeg har haft en depression i 1.1/2 år, men er på nedtrappning i medicin. Derfor undertegner jeg mig som "den deprimerede".

Du har ret i at jeg er igang m. selvhealing, og har været det i langtid. Jeg har svært ved at sætte grænser, og ja jeg opfylder gerne andres behov fremfor mine egne. Jeg er en meget kreativ person.

Jeg er ikke i job, men vil rigtig gerne arbejde m. mennesker. Gerne m. psykisk syge børn/unge.

Jeg har fået hjælp af div. psykologer, og behandlere mht. at blive styrket for min angst mod eksen. MEN... det har ikke givet mig den helt store styrke endnu. Har ikke råd til at gå i nogen form for behandling.

Jeg har meget svært ved at tro på der er lys forude, men jeg håber. :-)

Cirkel Nemborg01
Kæreste Dig
Tusinde tak for svar. Tænker på, at jeg kører udviklingscirkler, måske det var noget for dig?
Det er billigt, så alle kan være med. Du er velkommen til at maile eller ringe for nærmere info.
Kærligst Helle Nemborg

Hej! Den deprimerede
- Jeg aner ikke hvad det omhandler, men vil gerne høre nærmere om det.