Får jeg styr på mit liv.

Får jeg styr på mit liv. Anonym
Vil jeg nogen sinde få styr på mit liv, jeg er lige i øjeblikket meget fustreret.
Vil jeg nogen sinde få en ordentlig økonomi, og ikke altid at skulle tænke på hvordan jeg skal klarer det til den næste første.

Hilsen en fustreret Qvinde.

Styr på sig selv er styr på sit liv hellenemborg
Kæreste Dig

Jeg fornemmer, at du har en tendens til at rode lidt i livet. Når tingene bliver for ordnede, laver du kaos på en eller anden måde har jeg ret?

I min verden er det sådan, at den ydre verden blot er et spejl af den indre. Det må betyde, at der er rod og kaos i dig. Jeg tror på, at det er her du skal starte - indeni. Når der er lidt mere ro her, falder de ydre ting på plads helt af sig selv......
Har du brug or hjælpe i processen, er du velkommen til at ringe eller maile. Evt. kig ind på www.spiritlight.dk

Mine kærligste tanker
Helle Nemborg

Har jeg gjort det rigtige ????? Anonym
Hejsa
Jeg har skrevet til dig før om at få styr på mit liv og du havde til dels ret i det du skrev tilbage. Jeg har kendt min mand i 30 år og vi har været gift i 28 år her de sidste 3 år har vores ægteskab kørt noget op og ned og det i sig selv er meget opslidende men vi holder dog af hinanden. Jeg har mødt en anden for ca 4 mrd siden, og jeg må nok indrømme at jeg er noget forelsket i ham men han er også på vej ud af et forhold, og vi har det noget svært med det begge to, og jeg er meget forviret, så jeg vil gerne vide om jeg har gjort det rigtige altså at vende hjem igen. Jeg kan ikke lade være med at tænke på ham og jeg savner ham så det gør ondt.
Venlig Hilsen den fortvivelede Bente