fælles forældre myndighed mere debat ønskes

fælles forældre myndighed mere debat ønskes nordsyd
da jeg er i gang med en sag om fælles forældremyndig om skole skift og ændret samkvem er flytte og vil gerne have mit barn over i min komunne skole
knus den forvirede

Du kæmper en forgæves kamp. østøst
Fælles forældremyndighed betyder jo netop, at i skal være fælles om alle beslutninger.
Du kan flytte til en anden by, men du skal sørge for, at barnets far ikke mister noget samkvem.
I skal altså blive enige om alt, ellers vil Statsamtet gøre kort proces, og du må flytte tilbage.
Det var vist den drejning du ikke håbede på, men de "gode gamle tider", er altså blevet til det "moderne helvede".
Sorry

Du skal........ Løvemor
flytte det barn. Det er du i din gode ret til.

Hvad vil børnene i øvrigt. Jeg mener mht deres far? Vil de overhovedet have al det samvær eller hvordan reagerer de på det fnidder fnadder?

Løvemor

Du er al for negativ Speget&Røget
men jeg forstår ikke indlægsskriveren. Hvorfor debat? Få dog en afgørelse.

Tilbage hertil. Samvær har intet med skoleskift at gøre og kan forældrene ikke blive enige kan de ikke blive enige. Barnet kommer til at gå i skole i den kommune hvor de bor. Endnu er ingen blevet pålagt at flytte tilbage eller til nabokommune for at bringe i skole, så stop.

østøst nordsyd
ved det køre sagen nu den er i gang med tager op til et år har vi fået at vide
så den nye lov mener jeg er et godt emne at snakke om der er sikker mange som mig

Jeg er heldig at have råd til en avokat så håber på en dom der kan bruges senere af andre

Forældremyndighed Juristen
Da I har fælles forældremyndighed skal I være enige om hvor barnet skal bo, altså hos hvem og hvordan samkvem kan og skal arrangeres. Ved fælles forældremyndighed har kommunen lov at nægte at flytte barnets adresse sammen med moderens hvis hun skifter adresse uden at faderen skifter til samme nye adresse. Sådan er det desværre og har givet anledning til mange problemer som hovedsagelig er på barnets bekostning.
Du kan søge om ophævelse af den fælles forældremyndighed hvis ikke I er enige om bopæl og samkvem, men ansøgningen skal være rigtig godt begrundet.
Meen der er håb forude da loven på grund af de store problemer der har været omkring sådanne sage er ved at blive lavet en lovændring der fører forældremyndigheden tilbage til moderen for ugifte par såfremt samlivet ophæves.
det har nemlig også vist sig at udover problemer i sager om bopæl, forældremyndighed osv. er det i de fleste tilfælde således at når faderen er blevet tilkendt det, er barnet senere tvangsfjernet.

Juristen Hende der smiler
Der er, som juristen skriver, håb forude - desværre er der en del børn, der har ageret prøveklud, og som er kommet i voldsom klemme under den nye lovgivning!

Som juristen også pointerer, er vi nu kommet så langt ud, at forvaltningen tvangsfjerner børn (for barnets bedste) fra begge forældre, hvis forældrene er i voldsom konflikt.

Stakkels børn, der straffes, uanset hvad de gør, for at vi har lovgivere i dette land, der ikke, på så følsomme imråder, forsøger sig med en smule empati, før de stadsfæster en så latterlig lov som denne - og dertil kommer at de med det samme tilskriver en masse bekendtgørelser, med undtagelser, dog uden at ønske at gøre brug af disse, hvorfor de ikke indarbejdes i loven, men blot udsendes som bekendtgørelse!

Enlige forældre i klemme og deres børn vil mærke effekten af denne lov i mange år frem! Vi vil grundet denne tabe mange børn "på gulvet" og ikke udvikle deres potentiale!

I den aktuelle sag bør afgørelse om skole følge bo-forælder - og samværsforælder bør i det mindste tilkendes en "næse" for at udøve chikane!

den mest tåbelige lov nogensinde... Anonym
at stavnsbinde den part som har barnet boende. Eller blande sig i om dagen rent praktisk kan fungere ved at ville bestemme skole. Helt ærligt, det jo ikke faren der skal betale eksempelvis en privat skole, efterskole, sfo osv.
Det jo som regel stedfaren der får disse omkostninger for hans part men har ikke en skid at skulle have sagt over det barn, som han forsørger mere end den biologiske far...

herlige vilkår...må man jo sige.. bio-far vil bestemme men intet betale...[:(]

ja .. loven er tåbelig .... Faren på sidelinien
... det er jo lige omvendt .... bio-far betaler og makker ret !!

ja de biologiske fædre får det hele på et sølvfad charlies angel
Jo Jo..........det er nemt at være biologisk far, sikke en masse tuderi over at skulle betale en smule børnepenge, hvis de kunne regne, så er slut resultatet på regne stykket meget højre når man har sit barn halvdelen af tiden end det skaldet fradrags berettiget beløb man skal betale hver måned.......og skidt pyt med pengene, hvad med de stakkelses børn der bliver ødelagt af den dele ordning???????