Færdselsregler, hmm...

Færdselsregler, hmm... lortetrafik
Så fik jeg lige en bøde den ene dag for at cykle igennem en gågade...

Og netop dagen efter var jeg tæt på at blive watever... Den dreng slap altså helt ustraffet...
Og da jeg så kom videre ned til den der gågade, var der bare minst 30 cyklister, der slap ustraffet igennem...

Og for at gøre det hele endnu "sjovere", så kender jeg et sted hvor der altid kører 6-7 biler over, efter den har skiftet fra grønt... Ja, i går var der sågar en, der LIIIGE sku nå over - selvom der allerede var blevet grønt fra den anden side... Så...der måtte den med det grønne lys lige bremse hårdt op...

Ak jah...vi må jo ikke glemme at grønt betyder "kør hvis der er frit"...

Blive watever? Hillerød Jack
Det handler jo i bund og grund om, hvorvidt politiet tilfældigvis ser ulovligheden.

Der er rigtig mange, der spekulerer i sandsynligheden for at blive taget. Det være sig hastigheden i trafikken, svindelnumre med økonomien, osv.

Mange af dem bliver faktisk ganske fornærmet, hvis politiet napper dem. Når først de har gjort det tilstrækkelig mange gange, føler de, at der er skabt en kotume!

Tjaa stig-eriksen
At cykle gennem gågaden er heller ikke lovligt; at du blev snuppet er bare sort uheld for dig, men helt OK.

At andre slipper, er deres held og dit uheld.

Længere er den vel ikke ?!

Hvis du er ude at fiske... hoenemor1001
...fanger du jo heller ikke alle fiskene, vel?

Det gør politiet heller ikke, når de er ude at fange færdselssyndere. Har du brudt loven, vil det klæde dig at "tage det som en mand". Slut!

At du så kan ærgre dig i det stille over, at du blev taget. Tjah, det kunne måske få dig til at overveje at overholde loven en anden gang. Hvis du derimod vælger bevidst at overtræde loven igen, så forvent ikke den store medfølelse, når du klynker over dine bøder.

mvh hønemor1001

Mit indlæg handler heller ikke så meget om lortetrafik
at jeg vil klynke over den bøde... for så ku de i grunden lisågodt undlade at lave nogen regeler. Syns bare godt cyklisten ku ha holdt sig væk fra det fortov...

Og hvis så ellers de 2 bilister var stødt sammen i krydset havde jeg fået mig et billigt grin :-D

Tænk dig om p.o.t
Egen succes er godt men... andres fiasko er bedre.... er det sådan du har det? og du vil vel stadig grine af de to bilister med dræbte børn.... for hahaha de havde ikke sele på? Du får ingen ynk af mig

Tænk dig selv om! lortetrafik
Hvornår har jeg bedt om et ynk fra nogen..?

Skriv igen når du får læst denne tråd ordentligt igennem.

Indtil da - ha en god søndag!

Hvilket fortov? hønemor1001
Du har ikke tidligere nævnt noget fortov, kun at du selv cyklede igennem en gågade, hvilket man ikke må.

Jeg ser da hver eneste dag nogle bilister, som opfører sig direkte tåbeligt. I den tætte morgentrafik kommer de og overhaler for derefter at presse sig ind i et hul, som egentligt er for lille, og det er nødvendigt for den bagved at bremse op med risiko for, at der pludselig er nogen, som banker op bag i dem. Og hvad vinder de ved det? 5 sekunder, måske! Jeg håber bare, at jeg ikke er i nærheden den dag, hvor det går galt.

Eller en morgen i den forgangne uge, hvor jeg - inden solen var stået op - kørte forbi en cyklist uden lys på. En eller anden dag vil der være en bilist, som overser ham. Jeg håber blot, at det ikke bliver mig.

Bare fordi der er en hel masse, som opfører sig direkte tåbeligt i trafikken, giver det mig da ikke nogen undskyldning for at opføre mig lige så tåbeligt.

Hvis jeg laver noget forkert i trafikken, skal jeg selv stå til ansvar, og jeg klynker ikke herinde over, at jeg har fået en bøde. Hvis man bryder loven, må man tage sin straf, og så er den ikke længere.

mvh hønemor1001

Nu opdagede fejlen... lortetrafik
Hvad h... sker der med sol.dk ?

Der skulle ha stået: "Og netop dagen efter var jeg tæt på at blive kørt ned af en cyklist på et fortov der skulle nå bussen, eller whatever"

Nå, op i røven med det...vi overlevde begge.