Færinge er nordens franskmænd

Færinge er nordens franskmænd Anonym
Altid på tværs og så har de, jeg troede det var løgn, fransk blod generne.

De er faktisk halvt franskmænd?

http://da.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1mjin

Men FaroeViking666
men nogle få bygder i Suðuroy har været raidet af franske pirater, Men det er nogle af de helt små bygder, da de ikke havde et godt nok forsvar. Derimod var der ingen pirater der kunne komme ind om Skansin i Tórshavn... De er lige så meget Færinger som andre der kommer fra det nordlige Færøerne.

Folk fra Suðuroy menes også at være lidt mørkere end resten af landet.

I største parten af Færøerne er det tydelige tegn på at vi er ætlinger af vikingerne da så godt som alle har blå øjne, blond, aske blond eller brunt hår.

du lyder som om danedottir
om du er en blanding af russer og same, en lille mørkhåret krumrygget gnom med en forstand som et får.

Dit nickname er jo en skændsel for alle os som har rigtigt vikingeblod i årerne.

Grunden til at du havnede på Færøerne er vel at dine forfædre var vikingernes slaver. Nu sidder du så foran din computer dagen lang og fyrer det ene latterlige debatindlæg af efter det andet. Længere rækker din forstand vel ikke til.

666 er det eneste der passer til dig, da du ikke er andet end et skinsygt fårebæst.

danedottir

Ja, han hører nok til øresundsborger
den 1-2% arbejdsløse færinge og nyder godt af dansk kontanthjælp.[:O][:D]

øresundsborger

hahah WOT? Faroeviking666
Nu tror jeg du ville blive bedst tjent om du tog det lidt mere roligt :) for din egen skyld.
Russer og same? LOL. er du fuldstændig blottet over for de DNA undersøgelser som jeg har lagt frem?
Krumrygget? LOL... Vi færinger lever i gennemsnit længere end Danskere.

Danskere lever kortest i norden om man ikke tæller Grønlændinge med.

Hvad tror du ikke på? vi kan ikke rigtigt være slaver for nogen?.. Er du klar over at en Færing har været kong i norge i 1200'tallet..

http://en.wikipedia.org/wiki/Sverre_of_Norway

"Many consider him one of the most important rulers in Norwegian history. He assumed power as the leader of the rebel group, the Birkebeiners, during their struggle against King Magnus Erlingsson. "

"According to the saga, Sverre was born in 1151 to Gunnhild and her husband Unås, a comb maker from the Faroes. When Sverre was five, the family moved to the Faroes where Sverre was raised in the household of Unås' brother Roe, bishop of the Faroes on Kirkjubøargarður in Kirkjubøur."

Den Færøske FaroeViking666
Den Færøske arbejdsløshed ligger på ca 1%.

Du blander hele tiden Danmark ind i Færøske forhold... Det er et perfekt eksempel på at du overvurderer dansk betydning overfor Færøerne.

Færinger der bor på Færøerne har intet at gøre med Dansk støtte... Det er ALS.fo og almannastovan på færøerne der står for bistand til de 1% der er uden arbejde på Færøerne. Penge der kommer resten af de arbejende færinger.

jeg talte om dig danedottir
ikke om færinger generelt. Men du lyder som en utilpasset færing wannabe type. Måske dine færøske brødre og søstre og synes du er en tumpe?

danedottir

Jeg taler også om dig øresundsborger
Hold da op, han er da bare en fatsvag tumpe. Det er vist dig der blander tingene sammen.
Jeg vil give danedottir ret i at du virker som en wannabe viking type. Men du bliver aldrig en viking. Jeg vil også give danedottir ret i at du lyder som en blanding af noget dværg agtigt noget, både i forstand og vel også i fysik.

Men som jeg sagde før, så hører du nok til den 1% arbejdsløse færinge der er oppe på ørerne og så prøvede du Danmark, men her kunne vi heller ikke bruge dig. Så nu laller du vel bare rundt på dansk kontanthjælp eller også er du en af de der evighedsstudenter der aldrig bliver til noget.

øresundsborger

Jeg FaroeViking666
Jeg prøver bare at svare tilbage imod de attacker som skulle komme here i debaten, og prøver at være så neutral som muligt.

Og nej jeg har ikke noget imod Danskere.... Danekere har også en meget større Viking historie end vi har (andet ville jo være mærkeligt, da jeres befolkning er over 100 gange større end vores)

At påstå FaroeViking666
At påstå at vi skulle være så meget relateret til Fransmænd er nu ikke just en attack. Men det er forkert og så ville bare fravise det.

varför göteborgare
skriver du öresundsborgare är du inte dansk är du kanske svensk?
göteborgaren

klipfisk, klaptorsk, göteborgare laplænder
same? norsk? finsk? svensk? russisk?

hvad mon jeg er?

laplænder

Hahah. FaroeViking666
kanske för att verka lite större :D

Færingene er dyrisk potente Mussi
har man fået fat i en, hænger man på dem.

BUSTED Nordmann
Du er jo svensk[:O]

fy faen

FORFERDET Nordmann

Nei FaroeViking666
Nei eg eri ikki svenskari... eg eri Føroyingur.
Tú ert ein undercover Danskari sum spælir Norrmaður.

Bara tí at eg skrivaði svenkst betýðir ikki at eg eri svenskari.

Franskmænd? dansk/færingen
Undskyld, men ham der startede denne debat er enten dumpet af sin færøske kæreste, eller også er han selv arbejdsløs der ikke har andet at tage sig til end at brokke sig. Jeg er selv færing, men har boet i DK i mange år og betalst min del af skatten, men hvis det ender med at man begynder at gå efter færinger nu bare fordi vi er så få at vi ikke kan tage til genmæle og egentligt ikke gider hænge os i bagateller, så værsågod.
Synes nu hellere du skulle tage til Færøerne, melde dig på Almannastovan og så lære os at kende inden du brokker dig mere og ydermere bliver du nødt til at være sød ved os så du som alle andre danskere nok elsker os når vi finder olie som I vil få en stor del af. Pil Grønland og Færøerne fra riget, hvor stort er det så lige DK er?
Ved bare at der er mange færinger der arbejder i DK fordi arbejdsgiverne ikke gider have en doven dansker ansat, der hellere vil have en fyraftensbajer.[:)]