Fødderne ned fra bordet!

Fødderne ned fra bordet! tarzine
Jeg var på besøg hos min gode ven gennem mange år, hans 24årige søn var også inviteret og vi skulle hygge med Tapas og god vin.

Mens vi gik og forberedte Tapas, sad den 24årige med sine sure sokker oppe på bordet mens han var opslugt af tv apparatet.

Tænk, jeg synes at det var så ulækkert. For vi skulle spise ved det bord senere.

Er det normalt at man som 24årig ikke er opdraget til, at man ikke har fødderne oppe på bordet?

Hilsen
Metroman

Tapas? lalala
Hva er det for en

Tja... jessebel
Det tror jeg desværre ikke er unormalt.

Tror at det med fødder på bordet eller ej eller det om man må sidde på køkkenbordet eller ej, er meget enten eller - alt afhængig af hvem man er og hvem man er hos!

Du syntes det var ulækkert - det gjorde den 24-årig knægt ikke, og hans forældre formentlig heller ikke. De gør det måske selv!

Jeg undre mig mere over, at han ikke hjalp til!? Det synes JEG er mangel på god pli og opdragelse!

Giver dig for en gangs skyld ret komododragon
Det er sgu en lidt underlig opførsel, særligt af en på 24.

Det er sådan noget man måske kunne forvente at børn og teenagere kunne finde på.

Giver dig fuldstændigt ret i at det er ualmindeligt klamt at sidde med sine sure tæer oppe på spisebordet. Hvis nogle gjorde det hjemme hos mig ville jeg blive direkte sur.

er du sikker? dulkis
var hans sokker virkelig sure?

igennem mange år lotte a
hvor gammel er sådan en metro mand da selv ?

jeg trode du var sådan en ung smuk knøs :-)

hehe 19år
Blev nødtil at læse indlægget (lyder som noget min mor kunne ha råbt mig ind i hovdet for 5min siden) haha vi har en intern/og alligevel ikke joke om lige det emne, jeg kommer ALTID 'til' at smække futterne op på sofabordet og så er der ellers dømt hygge..... Uheldigvis er det ikke hendes opfattelse af humor! ;)

men tror ikk det har noget og gøre med dårlig opdragelse og gøre for, tror mig hun pointere det, hver og hver eneste gang hun ser det... jeg gør det altså kun fordi det er en dårlig vane(lissom ryger, når de ryger -de ved de ikke burde meeeen)og tror jeg gør det når jeg er alene hjemme og kommer så til at gøre det når hun er hjemme osse...

ja ja ja I know : det burde ikke gøre nogen forskel om hun var hjem eller ej; det er stadig lige ulækkert (hehe i ka nok høre jeg har hørt hel smøren før)

Konklusion: Dårlig vane! Rå Hygge! - og en smule dril ;)

Mvh Den 19årige "knøs?"