fødselsdagsgave ønskes

fødselsdagsgave ønskes hanne
Hej
Jeg fylder 40 I næste måned, er gift og har en teenagedatter på 17 og en søn på 15. Min mand vil gerne vide hvad jeg ønsker, men hvordan fortæller jeg ham, at jeg ønsker sex med en (gerne yngre, måske mørk) mand, men han skal også være der – passe på mig – og deltage???

Alle kender mig som en kvinde, der er meget snerpet hvad angår sex, taler end ikke om det, og rødmer når veninder taler.

Det hele startede i sommers. Jeg så ved et tilfælde min datter sutte en fyr. Jeg syntes det var ulækkert, men kunne ikke lade være med at kikke – da jeg kunne se han var ved at komme, tænkte jeg, flyt hovedet – men hun blev ved – fra det øjeblik synes jeg ikke længere det var ulækkert, men ville gerne prøve – har altid afvist min mands ønske om at sutte

Nu har jeg pludselig pludselig lyst til at sutte, og være sammen med flere – jeg bliver lidt bange for mig selv.

Jeg håber nogen kan komme med ideer. Jeg vil gerne min mand tilbyder mig en trekant – MEN han skal være med. Jeg kan ikke få mig til at spørge ham – men hvordan får jeg ham til at spørge mig??

Hvordan kan jeg henlede hans tanker på at spørge ??

Er der andre end mig, der har prøvet, at synes sex skal foregå med lyset slukket og lige pludselig får kinky fantasier ??

Håber på hjælp fra både kvinder og mænd

Hav det godt, og pas på Jer selv.
du er heldig buller
hej hanne !
du er heldig at indse at sex er en fantastisk ting, der fortjener dagslys. Tænder helt vildt på dine fantisier, og vil meget gerne bidrage til en god oplevelse. Jeg er 36 normal af bygning og efter sigende en pæn fyr. Skriv til mig og lad os lave en plan sammen.
Hilsen buller

Tilbud til Hanne Dan
Her er en humørfyldt single på 48, bosiddende i Jylland, men arbejder ved Roskilde.Mig må du godt sutte og slikke og jeg vil nyde at kærtegne dig over hele din krop med min frække tunge. Håber at høre fra dig. Hilsen Dan

Jeg er din fødselsdagsgave! Den unge fyr!
Jeg er en ung fyr på 26 fra vestjylland, som længe har haft en fantasi om at være sammen med en moden kvinde. At din mand skal se på eller deltage gør mig ikke noget. Så hvis du har lyst til en rigtig lækker fødselsgave så skriv igen, så får du min mailadresse!

Hej Hanne Også 40 år
Jeg kender godt de tanker og fantasier du går rundt med.
Jeg har altid anset S/M for undertrykkende, ulækkert og kun noget mennesker med en psykotisk tankegang dyrker. Men jeg tænker mere og mere på at det er noget jeg må prøve, dog ikke ud i ekstremerne, men en blid form for S/M. Jeg har heller ikke mod til at fortælle min mand om mine fantasier, jeg tror han vil blive rystet i sin grundvold hvis hans "pæne" kone, som ikke længere har den store lyst til sex, pludselig kom frem med sådan et ønske.
Et eller andet sted tror jeg det bunder i at sexlivet måske er gået lidt i stå, og vi derfor fantaserer meget mere end tidligere.
Jeg tror at mange kvinder på vores alder pludselig får et andet forhold til sex, måske fordi vi er ved at ha' overstået ræset med små børn og måske også fordi de kære ægtemænd tit og mange gange er gået i stå.
Mange mænd i fyrrene holder op med at gøre sig lækre for konen og så tager fantasierne til, tror jeg.
Mændene burde prøve at score deres koner lidt tiere, gøre lidt mere ud af sig selv og få bragt romantikken tilbage i ægteskabet.
Jeg har desværre ikke noget godt råd til dig, jeg vil bare fortælle at du ikke er den eneste der har det sådan.
Held og lykke med foretagenet, jeg håber du får lige den fødselsdags gave du ønsker dig.


Tillykke ung fyr - 48
Hej Hanne !
Du er ikke den eneste som oplever at fantasierne pludselig igen begynder at boble. Der kan være mange årsager til at man pludselig bliver opmærksom på nogle sexuelle fantasier som begynder at fylde meget i ens underbevisthed. Problemerne med at være gift i mange år, er at man glemmer hinanden i hverdagens ræs med arbejde og børn og når ungerne begynder at kunne klare sig selv hvordan er det så lige man tager fat i sin partner og fortæller at man faktisk ikke er gået helt i stå og stadig har lyst - især til at der skal ske ændringer. Tro mig når jeg siger at din mand garanteret løber rundt med en masse fantasier som han bare ikke tør komme ud med da vi mænd altid tror at så kuldsejler ens forhold. Husk på at jo før du tager skridtet - et af gangen - jo større mulighed er der for at jeres forhold vil vare mange år frem i tiden.
Jeg opdagede det selv for sent, og fandt først ud af det efter en skilsmisse og havde fundet en ny kærreste hvor vi begge fra starten talte om fantasier. det er utroligt vigtigt at man husker at score hinanden også selv om man har været i et forhold i rigtig mange år - der er ingen ting i vores verden som må tages for givet og selv ikke ens partner.
Prøv at score manden i dit liv og start med at slikke ham næste gang i er i seng sammen - behøver jo ikke første gang gøre ham færdig med munden - han skal jo også kunne elske med dig.
Tror at det herefter vil komme lidt efter lidt og det at du starter at gøre noget du aldrig har villet vil sikkert medføre et par forsigtige spørgsmål fra din mand hvor du jo lidt efter lidt
kan åbne op for hvad du fantaserer om uden at det behøver at belaste jeres forhold.
Tal altid om dine ønsker som fantasier - så skal han nok foreslå dem afprøvet i virkligheden hvis ellers han er med på at tage en ekstra mand med i sengen!
Held og lykke

tak hanne
hej alle sammen - tak for jeres indlæg - der er noget at tænke over.
Har nogen ideer til en, hvordan jeg begynder at "fortælle" - jeg er ret genert ??

fortæl ! ung fyr - 48
Hej Hanne
Prøv stille og roligt når i ligger i sengen og kæler/kysser at hviske nogle af dine fantasier i din mands øre hvad du lige på det tidspunkt fantaserer om - ikke det hele på en gang men lidt efter lidt. Pas på at de ikke kommer til at lyde som noget som skal ske - ikke alle fantasier som skal gennemleves men han har garanteret også en del han vil dele med dig.
Knuz


du er sej hanne
hej mette
hvor er du sej / du må være glad
jeg vil prøve det med ønskesedlen
mange tak
flere råd imødeses gerne
pas på jer selv


Du kunne gøre som følger kbh.singlefyr
Hej Hanne

En kvinde, som jeg har mødt nogle gange, og hun er singel, som jeg selv. Begyndte at fortælle om
hendes fantasi om 2 fyre, og jeg fortalte lidt om
min om/med 2 kvinder. Så nu har hun fået hendes oplevelse, som vi har aftalt at gentage, og vi er
også enige om at finde en ekstra kvinde, så min drøm kan opfyldes, hvilket hun er med på.Har oså
drøftet, om vi skulle finde et par, som tænder, på det samme som os. Er ikke til m/m.

Men at se og hører hende da den ekstra fyr var med
var helt vildt. Hun er rigtig god, der var "bare" noget ekstra den dag.

Jeg er selv 41 år, at hun er noget ældre end mig, betyder ikke noget.

Såfremt du har brug for det kan du kontakte mig.

Håber du får dit ønske opfyldt

Kbh.singlefyr

lade os går det lade os går det
jeg er en fyr på 33år ser godt ud ikke dansk.
lade os går det

du må være mere specifik hanne
måske, men hvad med først at fortælle, hvad du har i tankerne

okej okej
jeg ved det ikke, men lade os mødes på en caffe og se hvad kan vi går. jeg er en mørk fyr ser godt ud 1,75h.75.kg.Hvis du har alt så lyst til det jeg er med på det. hej

hvor ung martin
hvor er ungt???

Er selv 25 år...
Hvordan ser du ud??
Måske vi skulle udveksle e-mail hvis du lyster..

venligst uddyb hanne
hvorfor synes du dog at jeg er en sæk ??
og hvorfor opdraget forkert ??

ser frem til at høre fra dig